2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Sağol canım benim
Dinle anneni gitme canım . Büyüklerin hep bir bildiği oluyor ben dinlemedim canımızdan oluyorduk

Neyse cnm bir kac gune etkisinden kurtulursun ben de her daim esime tembih ediyorum bak millet psikopat sakin kavga gordugunde ayirmaya gitme kari koca kavgasi gordugunde aralarina girme polis cagir trafikte kimseyle tartisma hakli olsan da he de gec millet manyak bi bicak cikarir bi silah cikarir sen baba olacaksin dikkat et diye diye tembihliyorum surekli

Aynen canım he diyip geçsinler karşı taraf ister korkak desin ister bi karşılık veremedi desin . Öyle insanlar alışkınlar kavgaya adam vurmaya o yüzden arabada satır taşıyorlar . Satır taşımak ne ya ne niyetle taşıyorsun yani .. Allah hepimizi yavrumuza bağışlasın valla

Sezeryanla alıyorlar dimi. Bu sezeryan çok mu korkunç bişi ya. Normal yapabilsem bile. Günü tarihi belli die .sezeryan isticem ya. Süt gelmese dé acı olsa da o normal doğum karambolu korkutuyor zaten beni.haftaya gelismemis olsa alsak dese alın dicem

Harbiden yaa levye fln tasisa anlayacam da satir ne ya millet psikopat ya

Canım bende sezaryen oldum. Epidural yapıldı cok memnun kaldım. Benim oğlan 35 haftadan itibaren kilo almayınca 38 biter bitmez alındı. Zayıf diye üzülmüştüm ama bir iki haftaya kalmaz kilo aldı. Hiç kafana takma sezaryen derlerse de. Zor bir olay değil canım

Takviminde 36 haftalik yaziyo takvimin yanlis mi canim

Bu hastane epidural yok bizde . Dedi..Ya hayırlısı. Peki bişe sorcam.böyle kilo almadan almadan durabilir mı karnimda . Hanİ iki 3 hafta daha 37 38 bitmiş olur o zaman

Canim sadece kilo olarak mı geride bir iki haftayı onemsemiyodu doktorlar aslında plesantana falan baktı ki hersey yolunda mi benim de boyu geriden geliyodu en son nerdeyse 2 hafta
Canım boyunu hiç soylemiyolar zaten. Kilosu geri dedi evet. Baş önde mis . Kilo geri de . Suyu iyi dedı . Nst. Radyoloji ultrason unda sonucu iyi sağlıklı çıktı ama işte kilo almio haftaya da hiç almasa ya da gené 50 gr alırsa ne kötü ihtimal de alırız bebeği dedi.

Seninkini ben de merak ettim.umarım hersey iyidir. Benim eşim de bebekken şimdi de öyle kilolu biri değil. Yer yer almaz hiç. Babasınà çekecek diyelim aklımıza kötü bişe getirmeyelim

Biraz daha sabret Can'ım 38.haftaya kadar dayan

Bu hastane epidural yok bizde . Dedi..Ya hayırlısı. Peki bişe sorcam.böyle kilo almadan almadan durabilir mı karnimda . Hanİ iki 3 hafta daha 37 38 bitmiş olur o zaman
Benim doktorum bekletti tatlım. 38 dolsun dedi. Hiç sorun yokken 35 ten sonra kilo almadı ama organ gelişimi için bekletti. Şükür bebişte erken gelmeye yeltenmedi.
Sezaryenin de genel anestezi olsa da aorun yok canım. Bu sefer tercih hakkım olursa genel anestezi istemeyi planlıyorum. Arkadaşım geçen ay genel anestezi ile doğum yaptı çok memnun kaldı. Kafanı takma canım. Sen stres olunca bebekte stres oluyor derler. Yüzdün yüzdün yolun sonuna geldin zaten. Bence bebeği n 38 haftayı doldurduğunda 2700 gr falan olur merak etme canım

Çok geçmiş olsun. Ortalık manyak dolu. Dikkatli olmak lazım.

Ben baston taşıdım bir dönem Allah'a şükÜr hiç ihtiyaç olmadı ama bazen bazı sürücülerin aç camını deyip bastonu kafalarına Geçirme isteği çok oluştu

Ya insan hayatini tehlikeye atan suruculere oyle yapasin geliyo gercekten :)

Biz nişanlıyken motorsikletli bir "çocuk" arabamıza carpmıştı o kadar hızlı gidiyordu ki kırmızı ışıkta durmadı öyle bi girdi ki arabaya araba hurdaya döndü bize bir şey olmadı eşimle ama çocuk komada kaldı aylarca aptal, ya bana ya da esime bir şey olsaydı salak bi çocuk yüzünden? Dügüne kalmış 15 gün.. hele bana bir sey olsaydı eşim galiba çocuğu öldürürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…