- 21 Eylül 2009
- 3.907
- 1.249
- 333
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.601
Sağol canım allah razı olsunBüyük geçmiş olsun canım..Allah korumuş sizi..
Sağol canım aminMouse geçmiş olsun canım. Allah beterinden korusun.
Sağol canım benim
Dinle anneni gitme canım . Büyüklerin hep bir bildiği oluyor ben dinlemedim canımızdan oluyorduk
Aynen canım he diyip geçsinler karşı taraf ister korkak desin ister bi karşılık veremedi desin . Öyle insanlar alışkınlar kavgaya adam vurmaya o yüzden arabada satır taşıyorlar . Satır taşımak ne ya ne niyetle taşıyorsun yani .. Allah hepimizi yavrumuza bağışlasın vallaNeyse cnm bir kac gune etkisinden kurtulursun ben de her daim esime tembih ediyorum bak millet psikopat sakin kavga gordugunde ayirmaya gitme kari koca kavgasi gordugunde aralarina girme polis cagir trafikte kimseyle tartisma hakli olsan da he de gec millet manyak bi bicak cikarir bi silah cikarir sen baba olacaksin dikkat et diye diye tembihliyorum surekli
Sezeryanla alıyorlar dimi. Bu sezeryan çok mu korkunç bişi ya. Normal yapabilsem bile. Günü tarihi belli die .sezeryan isticem ya. Süt gelmese dé acı olsa da o normal doğum karambolu korkutuyor zaten beni.haftaya gelismemis olsa alsak dese alın dicemvorones tatlım ben ilk bebeğimi 38+1 de 2330 gr doğurdum. Zayıf ama güçlü bir bebekti. 37haftayı doldurduğuna göre hiç korkma canım. Küveze falan almazlar. Sonra çok çabuk kilo alıyorlar merak etme canım
Aynen canım he diyip geçsinler karşı taraf ister korkak desin ister bi karşılık veremedi desin . Öyle insanlar alışkınlar kavgaya adam vurmaya o yüzden arabada satır taşıyorlar . Satır taşımak ne ya ne niyetle taşıyorsun yani .. Allah hepimizi yavrumuza bağışlasın valla
Canım bende sezaryen oldum. Epidural yapıldı cok memnun kaldım. Benim oğlan 35 haftadan itibaren kilo almayınca 38 biter bitmez alındı. Zayıf diye üzülmüştüm ama bir iki haftaya kalmaz kilo aldı. Hiç kafana takma sezaryen derlerse de. Zor bir olay değil canımSezeryanla alıyorlar dimi. Bu sezeryan çok mu korkunç bişi ya. Normal yapabilsem bile. Günü tarihi belli die .sezeryan isticem ya. Süt gelmese dé acı olsa da o normal doğum karambolu korkutuyor zaten beni.haftaya gelismemis olsa alsak dese alın dicem
Ben baston taşıdım bir dönemHarbiden yaa levye fln tasisa anlayacam da satir ne ya millet psikopat ya
Takviminde 36 haftalik yaziyo takvimin yanlis mi canimSezeryanla alıyorlar dimi. Bu sezeryan çok mu korkunç bişi ya. Normal yapabilsem bile. Günü tarihi belli die .sezeryan isticem ya. Süt gelmese dé acı olsa da o normal doğum karambolu korkutuyor zaten beni.haftaya gelismemis olsa alsak dese alın dicem
Ay gene mi yanlış söyledim 35 + 6 yim. 36 bitmis olacak yarın. 37 ye başlıcamTakviminde 36 haftalik yaziyo takvimin yanlis mi canim
Bu hastane epidural yok bizde . Dedi..Ya hayırlısı. Peki bişe sorcam.böyle kilo almadan almadan durabilir mı karnimda . Hanİ iki 3 hafta daha 37 38 bitmiş olur o zamanCanım bende sezaryen oldum. Epidural yapıldı cok memnun kaldım. Benim oğlan 35 haftadan itibaren kilo almayınca 38 biter bitmez alındı. Zayıf diye üzülmüştüm ama bir iki haftaya kalmaz kilo aldı. Hiç kafana takma sezaryen derlerse de. Zor bir olay değil canım
Canım boyunu hiç soylemiyolar zaten. Kilosu geri dedi evet. Baş önde mis . Kilo geri de . Suyu iyi dedı . Nst. Radyoloji ultrason unda sonucu iyi sağlıklı çıktı ama işte kilo almio haftaya da hiç almasa ya da gené 50 gr alırsa ne kötü ihtimal de alırız bebeği dedi.Canim sadece kilo olarak mı geride bir iki haftayı onemsemiyodu doktorlar aslında plesantana falan baktı ki hersey yolunda mi benim de boyu geriden geliyodu en son nerdeyse 2 hafta
Seninkini ben de merak ettim.umarım hersey iyidir. Benim eşim de bebekken şimdi de öyle kilolu biri değil. Yer yer almaz hiç. Babasınà çekecek diyelim aklımıza kötü bişe getirmeyelimCanım benimkininde başı 3-4 gün önde kilosu 1 hafta geri Demişti doktor , kordondaki kan akıl hızına baktı plesantaya baktı hiçbir sorun olmayınca minyon bi bebek olacak eşine benzeyecek dedi , eşimin küçüklük fotoğraflarına bakıyorum bildiğin şişko pate - iri birşey , ha şimdi Zayıf ince orta boy :)) eğer plesantası suyu iyiyse çok önemli değil bence birde diğer gelişimleri mide Çapı femur Uzunluğu falan ... Bakalım bende yarın gideceğim inşaallah doktora bakalım kaç diyecek ?
Biraz daha sabret Can'ım 38.haftaya kadar dayanSezeryanla alıyorlar dimi. Bu sezeryan çok mu korkunç bişi ya. Normal yapabilsem bile. Günü tarihi belli die .sezeryan isticem ya. Süt gelmese dé acı olsa da o normal doğum karambolu korkutuyor zaten beni.haftaya gelismemis olsa alsak dese alın dicem
Benim doktorum bekletti tatlım. 38 dolsun dedi. Hiç sorun yokken 35 ten sonra kilo almadı ama organ gelişimi için bekletti. Şükür bebişte erken gelmeye yeltenmedi.Bu hastane epidural yok bizde . Dedi..Ya hayırlısı. Peki bişe sorcam.böyle kilo almadan almadan durabilir mı karnimda . Hanİ iki 3 hafta daha 37 38 bitmiş olur o zaman
Dün hayatımda hiç yaşamak istemeyeceğim bir anneler günü yaşadım
Dün kahvaltı yaptık annemler ve biz babamın arabası ile kayınvalidemin mezarını ziyarete giderken bir araba bize çarptı savrulduk. arabada beş kşiyiz kardeşim ben eşim arkada ,annem babam önde
O çarpmanın etkisiyle eşim bana bişey olacak sandı resmen delirdi küfür ederek arabadan indi diğer araç sahibinin yanına gitti
Adama bağırıyor nasıl kullanıyorsun arabada hamile var falan adam da siz çarptınız falan diyo suçu kabul etmiyor
Kızlar sonra ortalık bi karıştı eşimi tutamıyoruz adamı öldürecek neredeyse adam karşılık verse dövecek ama adamın tek dediği laf erkeksen bekle
Erkeksen bekle diyor birilerini arıyor sürekli yani adam çağıracak eşimde sen erkeksen teke tek gel diyor yok
Biz eşimi tutmaya çalışıyoruz tutana aşk olsun
Yolda bizi gören bi kaç sürücü geldi allah razı olsun araya girdi
Bize çarpan adam eşime kartını verdi aramazsan adam değilsin diyor erkeksen bekle diyo birilerini arıyor adam çağırıyor
Bi ara gitti arabadan satır çıkardı düşünün ya
Adamlar geri koydurttu
Neyse eşimi sakinleştirdik arabaya bindirdik ekip gelsin bekliyoruz
Bizi görüp gelen sürücülerden bir tanesi dediki
Anneler gününde hamile anneyi mi öldürmeye çalışıyorsunuz
Kadın ortaya peçesini attığında bitmiştir kavga dedi adama
Baktık olaylar karışıyor bu adam sürekli telefonla uğraşıyor ortalık iyice karışmasın diye bizleri ayıran sürücü kendi arabasıyla eşimi beni kardeşimi takSi durağına bıraktı ordan biz taksiye binip eve geçtik
Annemle babamda orda kaldı tutanak tutup geri geldiler
Çok korktum kızlar çok ağladım eşime bisey olcak diye kızıma zarar gelcek diye çok korktum
Babam kalp hastası düşünün ya babama bişi olsaydı
Eşime çok kızdım bişeyim yoktu niye bu kadar korktun niye sinirlendin dedim ama ilginç bişi gibi resmen eşim o an kitlenmiş beni bile duymuyordu
Adam zaten kabul etmiyor birde erkeksen bekle diyor adam çağırıyor kartını veriyor
Annem bi hafta önceden demişti kızım gitme mezara hamile kadına iyi değil mezar cenaze vb. Diye ama ben dinlemedim.
Allaha şükür kimseye bişi olmadı ama
Gece bile huzursuzdum her dönüşümde aklıma geldi
Sizinle paylaşıp bir nebze rahatlamak istedim
Günümüz zehir oldu
Rabbim yaşatmasın kimseye
Teşekkür ederim sağolasınÇok geçmiş olsun. Ortalık manyak dolu. Dikkatli olmak lazım.
Ben baston taşıdım bir dönemAllah'a şükÜr hiç ihtiyaç olmadı ama bazen bazı sürücülerin aç camını deyip bastonu kafalarına Geçirme isteği çok oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?