2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Doktorun biri bisi olmaz diyo digeri erken dogum olur hic beslenmiyo plasentan tamamen yaslanmis diyo

Hemen üçüncü dr. Benim yöntem odur. 3 dra gider hemfikir olan ikisinin fikrini benimserim. Ve kendim için şu an bi sorun yok diyrn drlara inanıyorum. Ama tabi 2 dr bişi yok diyor. Bazı drlar sorun göstermeyi ve sezeryana yönlendirmeyi çok seviyor bence.

Burda baska doktorda yok malesef devlet hastanesinde 4 doktor var 4 unede gittim 2 sini begenmedim en son birinde karar kildim ama dedigim gibi cok iyi biri ama bisi soylemiyo hep iyi diyo benim bu haftada bebegimin 2 kilo olmasi normal mi sizce onuda gectim her kontrolde iki kilo diyo kilo almamis hic deyince olabilir diyo zaten ozel hastanede yok burda

Canım ilçede falan mısın ? Riskli gebelik durumun yoksa iyi bir doktora görün olmazsa, çünkü hiç olmasada 50-100 gr almasını normal bulur doktorlar hiç kilo almıyorsa ilerde sıkıntı da olabilir... Bi arkadaşım 37₺3 te 2400 gr doğurdu, bebeğinde sağlıklı sıkıntı yok Allah'a şükür ... Ama onun bebeği 30. Haftadan beri 50-100 gr aralığında kilo alıyordu ...

Canım arkadaşının bebeği 2400 de durdu da ondan mı aldılar bebeği yoksa.50 100 gr alması yeterli gelmedi de öyle mi aldılar . Benim dr benzer bi durum olabilir ya merak ettim .

Memlekete gitmeye karar verdik zaten hergun kafamda binbir turlu soruyla gunlerin zehir olmasindansa bebegim icin en iyisi iyi bir doktora gitmek

Canım arkadaşının bebeği 2400 de durdu da ondan mı aldılar bebeği yoksa.50 100 gr alması yeterli gelmedi de öyle mi aldılar . Benim dr benzer bi durum olabilir ya merak ettim .
Canım 30. Haftadan itibaren her hafta gitti kontrole , suyu falan tamdı ama kilo alımı yavaş olunca doktoru takibe almış, istanbul da yaşıyor kendisi , 36. Haftada nırmal kontrole gidiyor 2 cm Açıklık Görüyor, progestan kullandı 37 de gidiyor yine normal, doktor normal doğum için sıkıntı yok diyor ve normal Doğumu bekliyorlar, Şansa 2 gün sonra sancıları tuttu, suni Sancı istememiş ... Akciğer Gelişimi falan iyiymiş Bebeğin , doktoru gebeliğin başından beri enfeksiyon sıkıntısı yaşamasına bağlamış bu durumu ...

Evet canim nazar cikiyodur motorlu benim oldugum sag taraftan carpti benimki de kilpayiydi cam fln patlasaydi ayy Allah korudu ya

Yaa kızımın ismini boyle begenmene cok sevindim

Siz isim belirlediniz mi?

Memlekete gitmeye karar verdik zaten hergun kafamda binbir turlu soruyla gunlerin zehir olmasindansa bebegim icin en iyisi iyi bir doktora gitmek
Evet canım kafanda kurup çözmektense gitmen daha iyi olur doktora ... Yozgattaki doktorlara üzüldüm tüm halk sadece bir hastaneye gidiyor, çok yorucu olur o Yüzden onlarda pek dikkatli bakamayabilirler ...

Evet canim nazar cikiyodur motorlu benim oldugum sag taraftan carpti benimki de kilpayiydi cam fln patlasaydi ayy Allah korudu ya

Benimkinde cam patladı canım sol Kapıya yandan Çarptı halk Otobüsü, kapıda içeriye doğru göçtü ama nasıl bir reflekse filmlerdeki gibi sağ tarafa kapaklandım ,beni kaldırıma sürükledi , Afyon'da dolmuş şöförleri çok sıkıntılı önüne geleni ezip geçiyorlar ( Allah'a şükür 2.5 senedir hiç kaza olmadı , hiçbiryerime birşey olmadı ama araba 3 hafta serviste kaldı :)) Allah cümlemizi korusun kazadan beladan ...
Biz "inci Sare " koymayı düşünüyoruz inşaallah :))

Uuu fena olmus canim yaa otobus ve kamyon soforleri kendisi yukarda yaa dunya yansin umurlarinda degil hiiic diger araclari diger insanlari dikkate almiyorlar dusunmuyorlar

İnci ismi cok guzel sare de oyle inci sare cok hos olmus :)

Bende gulsima yi cok beğendim. Birde gülce ismini cook begeniyorum ben. Hatta kizim olursa insallah ayse gulce koyacagim Insallah

Arkadasim yozgat kayseriye yakin. Buraya gelsene takiplere??
Bu zamana kadar ara ara memlekete gidiyordum 32 ye kadar hersey iyiydi plasenta asagidaydi ama oda cikmisti yukari artik endiselenecek bisi yok diye bizde burda devam ettik kontrollere 32 de cikti plasenta yaslanmasi ne yapcamizi bilemedik simdi kesin karari verdik memlekete gidicez orda doktorum var zaten dogumda orda olacak insallah

Bende gulsima yi cok beğendim. Birde gülce ismini cook begeniyorum ben. Hatta kizim olursa insallah ayse gulce koyacagim Insallah

Sagol canim begenmene sevindim:)
Simdi oglun olacak demek ki, isim belirlediniz mi?

Bu arada baktim da doktormussun yaa bransın ne:)) sen hic gozleri bnm kadar yuksek miyop olup normal dogum yapan gordun mu:) 13.50 ve 13.75 miyop hamilelik basında, simdi hamilelik nedeniyle 16.00 ve 18.00 miyop

Son düzenleme:
Şuan resmen adet sancısı çekiyorum kızlar kalktım lavaboya ishal olmuşum
Fön makinasını taktım yorganın altında terliyorum
Normal mi sizce
Can'ım fon makinası radyasyon falan değil mikrodalga benzeri bi şey yayıyormuş ben saçıma bile çkmtutmuyıeum öyle okumuştum tam radyasyon demeyimşimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…