- 12 Ekim 2008
- 7.105
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.309
- 773
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.641
Doktorun biri bisi olmaz diyo digeri erken dogum olur hic beslenmiyo plasentan tamamen yaslanmis diyo
Canım ilçede falan mısın ? Riskli gebelik durumun yoksa iyi bir doktora görün olmazsa, çünkü hiç olmasada 50-100 gr almasını normal bulur doktorlar hiç kilo almıyorsa ilerde sıkıntı da olabilir... Bi arkadaşım 37₺3 te 2400 gr doğurdu, bebeğinde sağlıklı sıkıntı yok Allah'a şükür ... Ama onun bebeği 30. Haftadan beri 50-100 gr aralığında kilo alıyordu ...Burda baska doktorda yok malesef devlet hastanesinde 4 doktor var 4 unede gittim 2 sini begenmedim en son birinde karar kildim ama dedigim gibi cok iyi biri ama bisi soylemiyo hep iyi diyo benim bu haftada bebegimin 2 kilo olmasi normal mi sizce onuda gectim her kontrolde iki kilo diyo kilo almamis hic deyince olabilir diyo zaten ozel hastanede yok burda
Canım arkadaşının bebeği 2400 de durdu da ondan mı aldılar bebeği yoksa.50 100 gr alması yeterli gelmedi de öyle mi aldılar . Benim dr benzer bi durum olabilir ya merak ettim .Canım ilçede falan mısın ? Riskli gebelik durumun yoksa iyi bir doktora görün olmazsa, çünkü hiç olmasada 50-100 gr almasını normal bulur doktorlar hiç kilo almıyorsa ilerde sıkıntı da olabilir... Bi arkadaşım 37₺3 te 2400 gr doğurdu, bebeğinde sağlıklı sıkıntı yok Allah'a şükür ... Ama onun bebeği 30. Haftadan beri 50-100 gr aralığında kilo alıyordu ...
Memlekete gitmeye karar verdik zaten hergun kafamda binbir turlu soruyla gunlerin zehir olmasindansa bebegim icin en iyisi iyi bir doktora gitmekCanım ilçede falan mısın ? Riskli gebelik durumun yoksa iyi bir doktora görün olmazsa, çünkü hiç olmasada 50-100 gr almasını normal bulur doktorlar hiç kilo almıyorsa ilerde sıkıntı da olabilir... Bi arkadaşım 37₺3 te 2400 gr doğurdu, bebeğinde sağlıklı sıkıntı yok Allah'a şükür ... Ama onun bebeği 30. Haftadan beri 50-100 gr aralığında kilo alıyordu ...
Canım 30. Haftadan itibaren her hafta gitti kontrole , suyu falan tamdı ama kilo alımı yavaş olunca doktoru takibe almış, istanbul da yaşıyor kendisi , 36. Haftada nırmal kontrole gidiyor 2 cm Açıklık Görüyor, progestan kullandı 37 de gidiyor yine normal, doktor normal doğum için sıkıntı yok diyor ve normal Doğumu bekliyorlar, Şansa 2 gün sonra sancıları tuttu, suni Sancı istememiş ... Akciğer Gelişimi falan iyiymiş Bebeğin , doktoru gebeliğin başından beri enfeksiyon sıkıntısı yaşamasına bağlamış bu durumu ...Canım arkadaşının bebeği 2400 de durdu da ondan mı aldılar bebeği yoksa.50 100 gr alması yeterli gelmedi de öyle mi aldılar . Benim dr benzer bi durum olabilir ya merak ettim .
Nazar çıkmış canım Düğüne 1 ay kala bende kaza yapmıştım... Resmen saniyelik kılpayı kurtulmuştumAllah göstermesin bir daha... Bu arada kızının ismi ne güzelmiş çok beğendim gülsima çok güzel söylerken bile zerafet akıyor ... Güzel ömürleri olsun inşaallah :)
Evet canım kafanda kurup çözmektense gitmen daha iyi olur doktora ... Yozgattaki doktorlara üzüldüm tüm halk sadece bir hastaneye gidiyor, çok yorucu olur o Yüzden onlarda pek dikkatli bakamayabilirler ...Memlekete gitmeye karar verdik zaten hergun kafamda binbir turlu soruyla gunlerin zehir olmasindansa bebegim icin en iyisi iyi bir doktora gitmek
Ben sacimida kestirdim
Benimkinde cam patladı canım sol Kapıya yandan Çarptı halk Otobüsü, kapıda içeriye doğru göçtü ama nasıl bir reflekse filmlerdeki gibi sağ tarafa kapaklandım ,beni kaldırıma sürükledi , Afyon'da dolmuş şöförleri çok sıkıntılı önüne geleni ezip geçiyorlarEvet canim nazar cikiyodur motorlu benim oldugum sag taraftan carpti benimki de kilpayiydi cam fln patlasaydi ayy Allah korudu ya
Yaa kızımın ismini boyle begenmene cok sevindim
Siz isim belirlediniz mi?
Arkadasim yozgat kayseriye yakin. Buraya gelsene takiplere??Cok komik olacak ama ilcede degilim ilcelerde bile simdi ozel hastane var ama benim yasadigim sehirde yok yozgatta yasiyorum
Benimkinde cam patladı canım sol Kapıya yandan Çarptı halk Otobüsü, kapıda içeriye doğru göçtü ama nasıl bir reflekse filmlerdeki gibi sağ tarafa kapaklandım ,beni kaldırıma sürükledi , Afyon'da dolmuş şöförleri çok sıkıntılı önüne geleni ezip geçiyorlar( Allah'a şükür 2.5 senedir hiç kaza olmadı , hiçbiryerime birşey olmadı ama araba 3 hafta serviste kaldı :)) Allah cümlemizi korusun kazadan beladan ...
Biz "inci Sare " koymayı düşünüyoruz inşaallah :))
Bende gulsima yi cok beğendim. Birde gülce ismini cook begeniyorum ben. Hatta kizim olursa insallah ayse gulce koyacagim InsallahEvet canim nazar cikiyodur motorlu benim oldugum sag taraftan carpti benimki de kilpayiydi cam fln patlasaydi ayy Allah korudu ya
Yaa kızımın ismini boyle begenmene cok sevindim
Siz isim belirlediniz mi?
Bu zamana kadar ara ara memlekete gidiyordum 32 ye kadar hersey iyiydi plasenta asagidaydi ama oda cikmisti yukari artik endiselenecek bisi yok diye bizde burda devam ettik kontrollere 32 de cikti plasenta yaslanmasi ne yapcamizi bilemedik simdi kesin karari verdik memlekete gidicez orda doktorum var zaten dogumda orda olacak insallahArkadasim yozgat kayseriye yakin. Buraya gelsene takiplere??
Bende gulsima yi cok beğendim. Birde gülce ismini cook begeniyorum ben. Hatta kizim olursa insallah ayse gulce koyacagim Insallah
İzim?
:) bi dogum yapayim ilk isim saclarimi kestirmek olacak yaw
Kızımızın adı izim olacak nasipse :) babası koydu. Dünyaya bir iz bırakmak anlamında
Can'ım fon makinası radyasyon falan değil mikrodalga benzeri bi şey yayıyormuş ben saçıma bile çkmtutmuyıeum öyle okumuştum tam radyasyon demeyimşimdiŞuan resmen adet sancısı çekiyorum kızlar kalktım lavaboya ishal olmuşum
Fön makinasını taktım yorganın altında terliyorum
Normal mi sizce
Geçmiş olsun Can'ım yeni gördüm Allah korumuş şimdi iyisin önemli olan buTamam canım sağolasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?