2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim de kontrolüm yarın canım inş güzel geçer

Sağol canım allah razı olsun
Kızım iyi hareketleri falan normal
Bende biraz adet sancısı gibi sancı çekiyorum ama çok değil

Yarın benim de kontrolüm var inş güzel geçer

Mouse buyuk gecmis olsun cnm ya esin sana bebege bir sey olurdu korkusuyla delirmis hangimizn esi olsa o da oyle olurdu sanirim

Annem mezarliga gitmeme izin vermiyor hamile kaldigimdan beri o da hamila kadina iyi olmaz der ben de rahmetli ablami ziyarete epeydir gitmiyorum

canimm çok geçmiş olsun hatta bununla geçmiş olsunn kolay değil yaşananlar ne diyeceğimi bile bilemedimm ben kendim yaşamiş gibi hissettim cidden

Kalktığımda patates yapayım
Kollarım birde belim buz gibiydi canım
Şimdi biraz daha iyiyim ama
Anladım canım. Dinlen bol bol. Yaşadığı olayın etkisini çabuk atamıyor insan ki bir de hamile olunca daha çok etkiledi tabi. Ayaklarına kalın çorap patik giy. Sıcak çorba filan iç. Yorganla fön makinesiyle vücut ısını yükseltme. Sakıncası olabilir.

Tamam canım sağolasın

Sağol canım benim
Dinle anneni gitme canım . Büyüklerin hep bir bildiği oluyor ben dinlemedim canımızdan oluyorduk

canimm çok geçmiş olsun hatta bununla geçmiş olsunn kolay değil yaşananlar ne diyeceğimi bile bilemedimm ben kendim yaşamiş gibi hissettim cidden
Sağol canım benim
Bela işte ne yapsan da buluyor insanı
Rabbim beterinden korudu
Kimseye yaşatmasın allahım hele iki canlı kadına hiç yaşatmasın

Hamilelik takviminde 36. 37. Haftaları gördüğüm arkadaşların yerine ben de çok heyecan yapıyorum:):):) ayy diyorum çok ay kalmış çok heyecanlı :)
Bu arada martta bir arkadaşım doğum yapmıştı. Geçenlerde minik oğlu kasık fıtığı ameliyatı olmuş. Erkek bebeklerde olabiliyormuş. Ağlarken fark etmişler kasık bölgesinde hafif şişlik oluyormuş. Bana da aklında bulunsun dikkat et dedi. Ben de sizlere söylüyorum aklınızda bulunsun. İnşallah olmaz tabi de :)

Sağol canım benim
Bela işte ne yapsan da buluyor insanı
Rabbim beterinden korudu
Kimseye yaşatmasın allahım hele iki canlı kadına hiç yaşatmasın
Geçmiş olsun canım benim. Verilmiş sadaka niz varmış ama sen bi sadaka daha ver. Def etsin başınızdan bole bela lari. Bende nefret ediyorum bu Ankaranın trafiğinden manyaklarindan. Kontrole gidip gelene kadar dua ediyorum.rabbim hepimizi korusun

Sağol canım allah razı olsun
Lokma yapacağız annemle dağıtacağız eşimde yolda dilenci görürsem para vereceğim dedi
Amin canım rabbim manyak ruhlulardan korusun bizleri

Aa bebeğin başı doğum kanalına girdiyse doğum her an olabilir demek değil mi bu
Bilmiyorum ki canım doktora sordum aaa ne demek bu dedim herwn doğurabilirmiyim yani dedim yok tatlım dahs erken dedi 37 yi bitiririz 38den sonra heran gelebilir dedi herşey mükemmel dedi suyun bebeğin yeri kordon bebeğin eşi hepsi normal doğum için uygun yerlerde dedi. Ben endişelenmedim. Peki şuan doğurursam erken olurr mu dedimm. Bebeğin kilosu iyi bi risk olusmaz dedi ama daha erken dedi.

Büyük geçmiş olsun canım..Allah korumuş sizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…