2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Çok kötü günlerdi. İnşallah gelmiş geçmiş olur kimseler bu korkuyu Yaşamaz. Bende çok dertliyim.hele bizlerden toplanan deprem paralarının ortada olmayisiyla guvenim hepten sarsıldı

Bende 2 3 hafta once oyle ince ince cizgiler görmüştüm simdi hem derin hemde uzun uzun yaa cok üzüldüm. Gobek cevremde bile oldu yaa. Hergun de kremler yaglar surerdim

Ben de çatlamışım( musteşa kullanmama raşmen.. Doktor bebek yerleşiyor hareket ediyor bir de doğumda çatlarsın dedi..
Süt ürünleri calsiyumu artır be kremlenmeye devam..

Insanlar neden bu kadar normal doğuma karşı anlayamıyorum. Bebek ve anne içün tehlikeli durumlar dışında sezeryan olmamalı.
Ben de aynı tepkiyi sezeryan için duyuyorum. Korkuyorm arkadaş yok başka sebebi .. Bi de millete bu konuda açıklama yapıyorm ben doguramamm normal yapaaamam. Yanlış anlamà canım tepki sana değil. Az önce aileden biriyle tartistim da. Ameliyat kolay mı saniosun bilmem ne dedi. İyi de hayatım boyunca unutmayacağım o psikolojiktravmayı yaşamak istemiyorm. Nerden biliosun dio. Bilmek istemiyorum. ...

Kadının kendi vücudunu tanımaması, etrafının bunu doğal ve bir o kadar da mucizevi görmemesi bir de cehalet.: bence normal doğumdan korkutan sebepler bunlar..

35/38. Haftalara gelip de kendini hiç hazırlamamış, doğum şeklimi nasıl seçsem acaba diyenlere şaşırıyorum ben de. Sen bedenen zihnen hiçbir hazırlık yapma son dakika her şeyin olacağını düşün büyük bir cahillik bence..

Normal doğum doğru hazırlanıldığında çok büyük bir coşku ve kutsallıkla gerçekleşiyor, hazırlanmayıp saçmasapan korkularla beslendiğinde ise dehşete düşüyor insanlar acıdan değil kendi yarattıkları korku ve panikten vence..

Ne olursa olsun anne ve bebek sağlılla kurtuluyorsa olay tamamdır..

Ama bi evlat sahibi olmak ne güzel değil mi.. Hiç doğurmayan da şöyle diyor ay iğrenç içimde bir canlı gelişiyor kilo alıyoruz karnımı kestiremem vaginamı bozamam.. Aslında ne daçma değil mi? Kimisi memesinden süt vermeden tiksiniyor.. İşte her insan farklı :)

Merhabalar,İlk defa yazıyorum size,benim bebeğimin de muhtemel doğum tarihi :10.06.2016
İlk doğumum normaldi,çok zor geçmedi ,ama tabi ağrılıydı.Bu sefer " sen ilkini normal mi yaptın? Valla bravo " falan deyince daha bi tedirgin oluyorum.

Bende artık Doğsada memişlerimden süt versem emse beni sürekli diye düşünüp duruyorum :)) düşünsenize karnınızda bir canlı gelişiyor , Aramızdaki bağ şimdi kordon 1-1.5 yaşına kadar da memişlerimiz :)) Allah izin verirse 18 ay emzirmek isterim yavrumu , Allah her bayana bu güzel duyguyu tattırsın , bencenormal doğum hiç korkulacak birşey değil, hep TV'lerde yanlış Bilinçaltı oluşturuldu dizilerde sinemalarda , yine de tercih meselesi , benim sezeryandan korkum 50-60 yaşıma geldiğimde o bölgede çok Ağrı oluşur mu ? Üşüttüğümde filan kendimi ?

Kızlar sabah 10 gibi evime geldim
Baştan anlatayım size olanları
Pazar günü hatırlarsınız trafik kazası yaşamıştık o akşam kasılmalarım vardı ( ben kasılma olduğunu anlamadım bebiş bi yere kendini dayıyor zannettim ama doktor kasılma onlar dedi aynı şey hastanede de oldu çünkü )
Pazartesi günüde hatırlarsınız adet sancım vardı fön makinası ile yorganın altına girmiştim :))
Dünde öğlen uyku bastırdı uyuyayım dedim sancım uyutmadı . Benim adet sancım olduğunda ayaklarımın gücü gider komple ağrır karnım kasıklarım belim sancılanır dün de aynen bnu yaşadım,ama hiç geçmedi yani hani doğum sancısı gelir gidermiş ya bu sürekli kaldı
Ufak bi ağrı değildi şiddetli adet sancısıydı duş aldım sıcak su belime döktüm bol bol bi yarım saat geçti gibi oldu ama tekrar başladı
Baktım dayanamıyorum eşimle hastaneye gittik
Nöbetçi dr önce ultrs baktı herşey normal nst ye aldı
30 35 dk nst de kaldım bu süre boyunca kızım hiç tekme atmadı ebeler göbeğimi salladılar tık yok :) bende de sancı çıktı
Doktor panik yaptı iyi ki geldin sancın şiddetli ama düzensiz dedi
Müşaade altına aldılar
3 tüp serum verdiler nst ye bağladılar
Aman ölüm serum bağlanması ya öyle kalıyorsn birde tuvaletim geliyor sürekli aman aman :))
Sabah 6 gibi nöbetçi dr geldi bebiş tekme atıyor ama sancın var dedi
Alttan baktı açılmam yok (çok tırstım)
Sancım geçmediği için doktorunu bekle dedi 8.30 da doktoruma götürdüler beni
Doktorum ulrts baktı kasılmaların var ama bebiş doğum kanalına girmemiş dedi
Doğmak istemiş ama engel olduk dedi:)
Magnezyum verdi
Günde 2 lt su
Bol bol dinlenme
Kilomuzda 2800 olmuş
Normal doğumdan çok tırstım olmasa olur mu dedim
Sen canını sıkma ayarlarız zaten bebiş durursa iri bi bebek olacak şimdi bunları düşünme dedi
Çömelme vb egzersizleri 37' haftaya kadar yapma dedi
Şimdi evimizdeyiz yattım dinlendim kasılmam ve ağrım devam ediyor ama çok şiddetli değil
İlaçımı içicem kahvaltı yapıp
Merak eden dualarını dileklerini gönderen arkadaşlara çokk teşekkür ederim kızlar
Adet sancınız varsa ihmal etmeyin derim öptüm hepinizi :))

Çok teşekkür ederiz size de maşallah 2500 i geçtikten sonra skıntı yok Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun canm dikkatli ol sancılar başlayacakmış artık bu haftalarda bana da sağlık ocağı hemşiresi söyledi sabah aradı. Magnezyuma devam yoksa sancı olur dedi ben zaten bırakmadım hiç

Ck gcms olsun csanim bizim haziran bebisleri hepsi aceleci oldu nerdeyse.

Kabrita keçi sütü bazlı İnternet'ten alınıyor sadece
Evet nette hep goeuyorm ama kullanana denk gelmedim hic acaba nasldir
Inşaallah kullanmak zorunda kalmam ama sütüm inmezse Başlarda hipp marka kullanmayı düşünüyorum... Kabız yapmıyor diğer markaları marketlerde satılan manaları kabız yapıyor diye duyuyorum
Bnde hipp i dusunuyrm organik diye yigenim sma yla buyudu mecbur kaldi hipp bna daha yakin geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…