- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.941
Çok güzel olmuş annenin eline koluna sağlık , bende taç alsammı ki diyorum böyle Süslü , kararsız kaldım ...Merabalar
Annem lohusa pijamama uygun terlik ve taç yaptıBir de geceligim var ona uygun da yapacak onu da paylasırım bittiğinde
Nasıl güzel olmuş mu
Çevremde kim varsa hipp ten çok memnun ilk 6 ay onu kullandılar hep , yalnız çok zor bulunuyor 5 M Migros ve öZdilek haricinde hiçbir markette yok , 3-5 tanede eczanede var , internetten sipariş vereceğiz artık :)Evet nette hep goeuyorm ama kullanana denk gelmedim hic acaba nasldir
Bnde hipp i dusunuyrm organik diye yigenim sma yla buyudu mecbur kaldi hipp bna daha yakin geldi
Sağol canımCk gcms olsun csanim bizim haziran bebisleri hepsi aceleci oldu nerdeyse.
Geçmiş olsun canım. .alttan baktı dediğin çatı muayenesi mi yaptı? Ağrıdığı için mi sezayen olsa olur mu dedinKızlar sabah 10 gibi evime geldim
Baştan anlatayım size olanları
Pazar günü hatırlarsınız trafik kazası yaşamıştık o akşam kasılmalarım vardı ( ben kasılma olduğunu anlamadım bebiş bi yere kendini dayıyor zannettim ama doktor kasılma onlar dedi aynı şey hastanede de oldu çünkü )
Pazartesi günüde hatırlarsınız adet sancım vardı fön makinası ile yorganın altına girmiştim :))
Dünde öğlen uyku bastırdı uyuyayım dedim sancım uyutmadı . Benim adet sancım olduğunda ayaklarımın gücü gider komple ağrır karnım kasıklarım belim sancılanır dün de aynen bnu yaşadım,ama hiç geçmedi yani hani doğum sancısı gelir gidermiş ya bu sürekli kaldı
Ufak bi ağrı değildi şiddetli adet sancısıydı duş aldım sıcak su belime döktüm bol bol bi yarım saat geçti gibi oldu ama tekrar başladı
Baktım dayanamıyorum eşimle hastaneye gittik
Nöbetçi dr önce ultrs baktı herşey normal nst ye aldı
30 35 dk nst de kaldım bu süre boyunca kızım hiç tekme atmadı ebeler göbeğimi salladılar tık yok :) bende de sancı çıktı
Doktor panik yaptı iyi ki geldin sancın şiddetli ama düzensiz dedi
Müşaade altına aldılar
3 tüp serum verdiler nst ye bağladılar
Aman ölüm serum bağlanması ya öyle kalıyorsn birde tuvaletim geliyor sürekli aman aman :))
Sabah 6 gibi nöbetçi dr geldi bebiş tekme atıyor ama sancın var dedi
Alttan baktı açılmam yok (çok tırstım)
Sancım geçmediği için doktorunu bekle dedi 8.30 da doktoruma götürdüler beni
Doktorum ulrts baktı kasılmaların var ama bebiş doğum kanalına girmemiş dedi
Doğmak istemiş ama engel olduk dedi:)
Magnezyum verdi
Günde 2 lt su
Bol bol dinlenme
Kilomuzda 2800 olmuş
Normal doğumdan çok tırstım olmasa olur mu dedim
Sen canını sıkma ayarlarız zaten bebiş durursa iri bi bebek olacak şimdi bunları düşünme dedi
Çömelme vb egzersizleri 37' haftaya kadar yapma dedi
Şimdi evimizdeyiz yattım dinlendim kasılmam ve ağrım devam ediyor ama çok şiddetli değil
İlaçımı içicem kahvaltı yapıp
Merak eden dualarını dileklerini gönderen arkadaşlara çokk teşekkür ederim kızlar
Adet sancınız varsa ihmal etmeyin derim öptüm hepinizi :))
Sağol canım benimGeçmiş olsun canım. .alttan baktı dediğin çatı muayenesi mi yaptı? Ağrıdığı için mi sezayen olsa olur mu dedin
Evet hep buyuk markt joker ve ebebekte var :) sen alicakmisin dursun diyeÇevremde kim varsa hipp ten çok memnun ilk 6 ay onu kullandılar hep , yalnız çok zor bulunuyor 5 M Migros ve öZdilek haricinde hiçbir markette yok , 3-5 tanede eczanede var , internetten sipariş vereceğiz artık :)
Anladım canım ben de o konuda hassasım kesin kasarım bakalım neler olacak..Allah hakkımızda hayırlısını versinSağol canım benim
Evet çatı oluyor galiba parmağını soktu açılma var mı diye baktı doktor
Herkesin ağrı eşiği farklıdır birde ben evlendiğimde de 15 20 gün ilişki yaşayamadım korkumdan oyüzden kastım sanırım benimki pek iyi geçmedi ama herkesin aynı olacak diye birşey yok
Biraz çığlık ağlama bağırma eşliğinde öuayene yapabildi doktor
Evet canım bu yüzden sezaryana u dönüşü yaptım :)
Amin canım benimAnladım canım ben de o konuda hassasım kesin kasarım bakalım neler olacak..Allah hakkımızda hayırlısını versin
Çok geçmiş olsun canım, eşin ve diğer sürücünün kavgası yüzünden nerdeyse doğuracaktın erken. Allah korudu. Demek ki psikoloji çok önemli, sükunet içinde geçirmeliyiz kalan günlerimizi.Kızlar sabah 10 gibi evime geldim
Baştan anlatayım size olanları
Pazar günü hatırlarsınız trafik kazası yaşamıştık o akşam kasılmalarım vardı ( ben kasılma olduğunu anlamadım bebiş bi yere kendini dayıyor zannettim ama doktor kasılma onlar dedi aynı şey hastanede de oldu çünkü )
Pazartesi günüde hatırlarsınız adet sancım vardı fön makinası ile yorganın altına girmiştim :))
Dünde öğlen uyku bastırdı uyuyayım dedim sancım uyutmadı . Benim adet sancım olduğunda ayaklarımın gücü gider komple ağrır karnım kasıklarım belim sancılanır dün de aynen bnu yaşadım,ama hiç geçmedi yani hani doğum sancısı gelir gidermiş ya bu sürekli kaldı
Ufak bi ağrı değildi şiddetli adet sancısıydı duş aldım sıcak su belime döktüm bol bol bi yarım saat geçti gibi oldu ama tekrar başladı
Baktım dayanamıyorum eşimle hastaneye gittik
Nöbetçi dr önce ultrs baktı herşey normal nst ye aldı
30 35 dk nst de kaldım bu süre boyunca kızım hiç tekme atmadı ebeler göbeğimi salladılar tık yok :) bende de sancı çıktı
Doktor panik yaptı iyi ki geldin sancın şiddetli ama düzensiz dedi
Müşaade altına aldılar
3 tüp serum verdiler nst ye bağladılar
Aman ölüm serum bağlanması ya öyle kalıyorsn birde tuvaletim geliyor sürekli aman aman :))
Sabah 6 gibi nöbetçi dr geldi bebiş tekme atıyor ama sancın var dedi
Alttan baktı açılmam yok (çok tırstım)
Sancım geçmediği için doktorunu bekle dedi 8.30 da doktoruma götürdüler beni
Doktorum ulrts baktı kasılmaların var ama bebiş doğum kanalına girmemiş dedi
Doğmak istemiş ama engel olduk dedi:)
Magnezyum verdi
Günde 2 lt su
Bol bol dinlenme
Kilomuzda 2800 olmuş
Normal doğumdan çok tırstım olmasa olur mu dedim
Sen canını sıkma ayarlarız zaten bebiş durursa iri bi bebek olacak şimdi bunları düşünme dedi
Çömelme vb egzersizleri 37' haftaya kadar yapma dedi
Şimdi evimizdeyiz yattım dinlendim kasılmam ve ağrım devam ediyor ama çok şiddetli değil
İlaçımı içicem kahvaltı yapıp
Merak eden dualarını dileklerini gönderen arkadaşlara çokk teşekkür ederim kızlar
Adet sancınız varsa ihmal etmeyin derim öptüm hepinizi :))
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım, eşin ve diğer sürücünün kavgası yüzünden nerdeyse doğuracaktın erken. Allah korudu. Demek ki psikoloji çok önemli, sükunet içinde geçirmeliyiz kalan günlerimizi.
Bende artık Doğsada memişlerimden süt versem emse beni sürekli diye düşünüp duruyorum :)) düşünsenize karnınızda bir canlı gelişiyor , Aramızdaki bağ şimdi kordon 1-1.5 yaşına kadar da memişlerimiz :)) Allah izin verirse 18 ay emzirmek isterim yavrumu , Allah her bayana bu güzel duyguyu tattırsın , bencenormal doğum hiç korkulacak birşey değil, hep TV'lerde yanlış Bilinçaltı oluşturuldu dizilerde sinemalarda , yine de tercih meselesi , benim sezeryandan korkum 50-60 yaşıma geldiğimde o bölgede çok Ağrı oluşur mu ? Üşüttüğümde filan kendimi ?
Gcmis olsn cnm bnce daha gtmezsn :) son andada jilet kosar snairim imdadina.Kızlar merhaba, az önce ağdadan geldim. Artık 1 kere daha ya görüşürüz ya görüşemeyiz dedim, belki 10 Haziran haftası tekrar gidebilirim. Bakalım doktorum mu kazanacak ben mi. Ona göre 38. Hafta, bana göre herhangi bir işaret sonrası doğum. Neyse sonuçta çok rahatladım, pedikür yaptırmadım ama tırnaklarımı falan da kestirdim. İnsan kendine bakınca mutlu oluyor ne olursa olsun..
Bu arada yarın diğer doktorumla randevum var, çok meraktayım yine..
Evet nette hep goeuyorm ama kullanana denk gelmedim hic acaba nasldir
Bnde hipp i dusunuyrm organik diye yigenim sma yla buyudu mecbur kaldi hipp bna daha yakin geldi
Ben alıcaktım hatta hastaneyede götürecektim , Üniversite'de doğum yapacağım , 2-3 saat çıkmayacağım için Lazım olur belki diye düşünmüştüm , doktorum karşı çıktı biberonda getirme dedi ama ben biberonu koydum , 5 m Migros'la Özdilek , hastaneye 5 dk uzaklıktalar , küçük Şehirde yaşamanın avantajı :)) Lazım olursa hemen eşime aldırıvereyim diyorum ...Evet hep buyuk markt joker ve ebebekte var :) sen alicakmisin dursun diye
Insa gerek kalmaz ama sezeryanda mtlka kullaniyolar hos hastane ilk veriyk mamayi ama evdede lazim olablr kabrita da aklmda olsn cnm sagolArkadaşım önce hipp sonra kabrita kullandı çok memnun olduğunu söyledi ben de kabritayı deneyeceğim önce olmazsa hipp
Belki de gerek olmayacak Allah'ın izniyle
Doktora daha hc bsy demedim ama hastane biz herseyi karsiliyorz sen bsy getrmessn bile dedi ama bn tabi hrseyimi goturuyrm mama alsmami dedm ama onlar ztn o an elelrndekini veriyilr bnde universite hastanesnde dogum yapicam ins :) dedgn gbi lazm olursa alinir hemen ki bide ins normal olcak allahn izniyle doktorlar ebeler hep normale alistrdilar beni dogumda hemen emzirmek istyrm hatta sut ziyan olmasn diye avent gogus kalkani aldm takiyim diyeBen alıcaktım hatta hastaneyede götürecektim , Üniversite'de doğum yapacağım , 2-3 saat çıkmayacağım için Lazım olur belki diye düşünmüştüm , doktorum karşı çıktı biberonda getirme dedi ama ben biberonu koydum , 5 m Migros'la Özdilek , hastaneye 5 dk uzaklıktalar , küçük Şehirde yaşamanın avantajı :)) Lazım olursa hemen eşime aldırıvereyim diyorum ...
Bit kez daha gidersin bence var gününe daha Zaman'ında gelsin inşallahKızlar merhaba, az önce ağdadan geldim. Artık 1 kere daha ya görüşürüz ya görüşemeyiz dedim, belki 10 Haziran haftası tekrar gidebilirim. Bakalım doktorum mu kazanacak ben mi. Ona göre 38. Hafta, bana göre herhangi bir işaret sonrası doğum. Neyse sonuçta çok rahatladım, pedikür yaptırmadım ama tırnaklarımı falan da kestirdim. İnsan kendine bakınca mutlu oluyor ne olursa olsun..
Bu arada yarın diğer doktorumla randevum var, çok meraktayım yine..
Ben de göremiyorum çok uzun zamandır. En son bir anlığına bir yanak görmüştüm. Önceki sezeryan yüzünden batın hava aldığı için görüntü alamıyor malesef. Kafayı da gömdü aşağı, dediğin gibi anca güzel haberlerine seviniyoruz.Gcmis olsn cnm bnce daha gtmezsn :) son andada jilet kosar snairim imdadina.
Bnmde p.tesi randevum yuzunu goremesemde onunla ilgili guzel syler duymak heycanlandiriyor beni. Mtlu oluyrm ozluyorm
Doktora daha hc bsy demedim ama hastane biz herseyi karsiliyorz sen bsy getrmessn bile dedi ama bn tabi hrseyimi goturuyrm mama alsmami dedm ama onlar ztn o an elelrndekini veriyilr bnde universite hastanesnde dogum yapicam ins :) dedgn gbi lazm olursa alinir hemen ki bide ins normal olcak allahn izniyle doktorlar ebeler hep normale alistrdilar beni dogumda hemen emzirmek istyrm hatta sut ziyan olmasn diye avent gogus kalkani aldm takiyim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?