2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Evet nette hep goeuyorm ama kullanana denk gelmedim hic acaba nasldir

Bnde hipp i dusunuyrm organik diye yigenim sma yla buyudu mecbur kaldi hipp bna daha yakin geldi
Çevremde kim varsa hipp ten çok memnun ilk 6 ay onu kullandılar hep , yalnız çok zor bulunuyor 5 M Migros ve öZdilek haricinde hiçbir markette yok , 3-5 tanede eczanede var , internetten sipariş vereceğiz artık :)

Geçmiş olsun canım. .alttan baktı dediğin çatı muayenesi mi yaptı? Ağrıdığı için mi sezayen olsa olur mu dedin

Geçmiş olsun canım. .alttan baktı dediğin çatı muayenesi mi yaptı? Ağrıdığı için mi sezayen olsa olur mu dedin
Sağol canım benim
Evet çatı oluyor galiba parmağını soktu açılma var mı diye baktı doktor
Herkesin ağrı eşiği farklıdır birde ben evlendiğimde de 15 20 gün ilişki yaşayamadım korkumdan oyüzden kastım sanırım benimki pek iyi geçmedi ama herkesin aynı olacak diye birşey yok
Biraz çığlık ağlama bağırma eşliğinde öuayene yapabildi doktor
Evet canım bu yüzden sezaryana u dönüşü yaptım :)

Çevremde kim varsa hipp ten çok memnun ilk 6 ay onu kullandılar hep , yalnız çok zor bulunuyor 5 M Migros ve öZdilek haricinde hiçbir markette yok , 3-5 tanede eczanede var , internetten sipariş vereceğiz artık :)
Evet hep buyuk markt joker ve ebebekte var :) sen alicakmisin dursun diye

Anladım canım ben de o konuda hassasım kesin kasarım bakalım neler olacak..Allah hakkımızda hayırlısını versin

Çok geçmiş olsun canım, eşin ve diğer sürücünün kavgası yüzünden nerdeyse doğuracaktın erken. Allah korudu. Demek ki psikoloji çok önemli, sükunet içinde geçirmeliyiz kalan günlerimizi.

Çok geçmiş olsun canım, eşin ve diğer sürücünün kavgası yüzünden nerdeyse doğuracaktın erken. Allah korudu. Demek ki psikoloji çok önemli, sükunet içinde geçirmeliyiz kalan günlerimizi.
Sağol canım
Aynen güme gidiyorduk korkudan

İşte her şey nilmemekten kaynaklanıyor. Memeden süt gelme giib doğal ve mucizevi şeyden bile korkuyor tiksiniyor insanlar..
50-60 ı bıral şimdi bile üşütünce ağır kaldırıp yorulunca ablamın yer sızlıyor..

Kızlar merhaba, az önce ağdadan geldim. Artık 1 kere daha ya görüşürüz ya görüşemeyiz dedim, belki 10 Haziran haftası tekrar gidebilirim. Bakalım doktorum mu kazanacak ben mi. Ona göre 38. Hafta, bana göre herhangi bir işaret sonrası doğum. Neyse sonuçta çok rahatladım, pedikür yaptırmadım ama tırnaklarımı falan da kestirdim. İnsan kendine bakınca mutlu oluyor ne olursa olsun..
Bu arada yarın diğer doktorumla randevum var, çok meraktayım yine..

Gcmis olsn cnm bnce daha gtmezsn :) son andada jilet kosar snairim imdadina.
Bnmde p.tesi randevum yuzunu goremesemde onunla ilgili guzel syler duymak heycanlandiriyor beni. Mtlu oluyrm ozluyorm

Evet nette hep goeuyorm ama kullanana denk gelmedim hic acaba nasldir

Bnde hipp i dusunuyrm organik diye yigenim sma yla buyudu mecbur kaldi hipp bna daha yakin geldi

Arkadaşım önce hipp sonra kabrita kullandı çok memnun olduğunu söyledi ben de kabritayı deneyeceğim önce olmazsa hipp
Belki de gerek olmayacak Allah'ın izniyle

Evet hep buyuk markt joker ve ebebekte var :) sen alicakmisin dursun diye
Ben alıcaktım hatta hastaneyede götürecektim , Üniversite'de doğum yapacağım , 2-3 saat çıkmayacağım için Lazım olur belki diye düşünmüştüm , doktorum karşı çıktı biberonda getirme dedi ama ben biberonu koydum , 5 m Migros'la Özdilek , hastaneye 5 dk uzaklıktalar , küçük Şehirde yaşamanın avantajı :)) Lazım olursa hemen eşime aldırıvereyim diyorum ...

Arkadaşım önce hipp sonra kabrita kullandı çok memnun olduğunu söyledi ben de kabritayı deneyeceğim önce olmazsa hipp
Belki de gerek olmayacak Allah'ın izniyle
Insa gerek kalmaz ama sezeryanda mtlka kullaniyolar hos hastane ilk veriyk mamayi ama evdede lazim olablr kabrita da aklmda olsn cnm sagol

Doktora daha hc bsy demedim ama hastane biz herseyi karsiliyorz sen bsy getrmessn bile dedi ama bn tabi hrseyimi goturuyrm mama alsmami dedm ama onlar ztn o an elelrndekini veriyilr bnde universite hastanesnde dogum yapicam ins :) dedgn gbi lazm olursa alinir hemen ki bide ins normal olcak allahn izniyle doktorlar ebeler hep normale alistrdilar beni dogumda hemen emzirmek istyrm hatta sut ziyan olmasn diye avent gogus kalkani aldm takiyim diye

Bit kez daha gidersin bence var gününe daha Zaman'ında gelsin inşallah

Gcmis olsn cnm bnce daha gtmezsn :) son andada jilet kosar snairim imdadina.
Bnmde p.tesi randevum yuzunu goremesemde onunla ilgili guzel syler duymak heycanlandiriyor beni. Mtlu oluyrm ozluyorm
Ben de göremiyorum çok uzun zamandır. En son bir anlığına bir yanak görmüştüm. Önceki sezeryan yüzünden batın hava aldığı için görüntü alamıyor malesef. Kafayı da gömdü aşağı, dediğin gibi anca güzel haberlerine seviniyoruz.

Hiç eksik olmayacak ki benim kafa rahat olacak. Hemşire arkadaşlarım var sütün hemen gelmeZse çocuğu aç bırakma mama ver şekeri düşmesin dediler. Sütün illa ki geliyormuş ama ne Zaman gelecek işte bilmiyorsun ki pompayla falan uğraşıyorlarmış hastanede de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…