- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #34.961
Bizimki cok nazli hic gstermiyodu smdide dondu diye goremedj i s guzel haberlerle gelBen de göremiyorum çok uzun zamandır. En son bir anlığına bir yanak görmüştüm. Önceki sezeryan yüzünden batın hava aldığı için görüntü alamıyor malesef. Kafayı da gömdü aşağı, dediğin gibi anca güzel haberlerine seviniyoruz.
Aynen bnde snn gbiyim hem cok tez canliyim hemde hersey eksiksz olmali derdindeym evlnrkende oyleydm hrsey ekskszdi snra nazardan bardak takmlarm hep kirildi :) smdi bebek icin eksikli olsn diyrmHiç eksik olmayacak ki benim kafa rahat olacak. Hemşire arkadaşlarım var sütün hemen gelmeZse çocuğu aç bırakma mama ver şekeri düşmesin dediler. Sütün illa ki geliyormuş ama ne Zaman gelecek işte bilmiyorsun ki pompayla falan uğraşıyorlarmış hastanede de
Yer değiştirelim ben de normal olacak diye fenalardayim doktoru zorluyorum :) bizim de doğum pozisyonunu almış baş aşağı istesen olmaz işte :)Mouse canim gecmis olsun cok hem gecirdiginiz kaza hemde hastanede yasadiklarin. Ama simdi daha iyisiniz sanirim insallah hayirli vakitte gelir.
Kizlar size bisey daniscam fikir verirsiniz cok bunaldim cunku
36+3 üz ama bizim oglan hala makat gelis ben
kendimi okadar cok hazirlamistimki normal
doguma doktorum sezeyandan bahsedince
dün ciddi ciddi canim cok sıkıldı cunku gercekten korkuyorum sezeryandan neden bilmem saglikli kucagima almak en onemlisi ama normal dogumu cok istemistim. Doktorumda sagolsun yinede bekleriz son ana kadar bakariz doner belki rahat ol diyo ama bebegi cokta bekletmek istemiyo ilk dogum oldugu icin makat dogum daha riskli diye. 38+5 te yani 27mayista alalim diyo duruma gore bikac gun daha bekleriz diyo ama ben sirf korkumdanmi yoksa döner ümidimdenmi bilmiyorum beklemek istiyorum napcagimi bilemedim bekleyelim desem bekler doktorumama bisey olursa diyede aklimdan geciyo. Hep hayirlisi diye dua ediyorum. Baska doktorada gittim oda ayni seyleri soyledi hatta ayni gunu verdi sanki sozlesmis gibi. Bize dua edin olurmu hakkimizda hayirlisi hangi dogumsa o olsun. Eşimde son dakika isleri pek sever kizdirir beni oglan simdiden ona benzedi ya şaka gibi
Niye sezaryen istiyosun canım?Ben de kontrolden geldim kızlar 34+1 olduk 2330 gr olmuş boyu hala minik 43 cm nolcak bilmem :) nst ye girdim 2 hafta sonraya gün verdi tekrardan Sezerryan istiyorum dedim hastanelere yazı giidyomus bakanlıktan yazı gelirse durumun elverişli değil diye heyet raporu alırsın diyo gözlerim bozuk benim de.ay gıcık oldum ya.açılman var mı diye bakarız diğer hafta dedi ben istemiyorum amaSezeryanda olsa bu açıklığa bakılmakzorunda mi ya ???? Bi de Sezeryan olmaz derse bi de ((
Gözlerim bozuk cnm normal doğum ilerletiyo bi de ben panik bi insanım normal doğum deyince bile fenalık basiyo :)Niye sezaryen istiyosun canım?
Ay mesajini okuyunca bende guldum yaaYer değiştirelim ben de normal olacak diye fenalardayim doktoru zorluyorum :) bizim de doğum pozisyonunu almış baş aşağı istesen olmaz işte :)
İnşallah beni de etmez zaten evlendigimde ilişki bile zor oldu muayene de çığlığı basarim artık :)Ay mesajini okuyunca bende guldum yaa
Bizimkide kafayi midemin ordan uzatip duruyo cokta rahat. Burada kuzenimde korktugu icin sezeryan oldu onun doktoru muayne etmemis hic sezeryan diye
Anladım canım hayırlısı olsun..Gözlerim bozuk cnm normal doğum ilerletiyo bi de ben panik bi insanım normal doğum deyince bile fenalık basiyo :)
Allah nazardan saklasın hepimiziAynen bnde snn gbiyim hem cok tez canliyim hemde hersey eksiksz olmali derdindeym evlnrkende oyleydm hrsey ekskszdi snra nazardan bardak takmlarm hep kirildi :) smdi bebek icin eksikli olsn diyrm
Sağol canımMouse canim gecmis olsun cok hem gecirdiginiz kaza hemde hastanede yasadiklarin. Ama simdi daha iyisiniz sanirim insallah hayirli vakitte gelir.
Kizlar size bisey daniscam fikir verirsiniz cok bunaldim cunku
36+3 üz ama bizim oglan hala makat gelis ben
kendimi okadar cok hazirlamistimki normal
doguma doktorum sezeyandan bahsedince
dün ciddi ciddi canim cok sıkıldı cunku gercekten korkuyorum sezeryandan neden bilmem saglikli kucagima almak en onemlisi ama normal dogumu cok istemistim. Doktorumda sagolsun yinede bekleriz son ana kadar bakariz doner belki rahat ol diyo ama bebegi cokta bekletmek istemiyo ilk dogum oldugu icin makat dogum daha riskli diye. 38+5 te yani 27mayista alalim diyo duruma gore bikac gun daha bekleriz diyo ama ben sirf korkumdanmi yoksa döner ümidimdenmi bilmiyorum beklemek istiyorum napcagimi bilemedim bekleyelim desem bekler doktorumama bisey olursa diyede aklimdan geciyo. Hep hayirlisi diye dua ediyorum. Baska doktorada gittim oda ayni seyleri soyledi hatta ayni gunu verdi sanki sozlesmis gibi. Bize dua edin olurmu hakkimizda hayirlisi hangi dogumsa o olsun. Eşimde son dakika isleri pek sever kizdirir beni oglan simdiden ona benzedi ya şaka gibi
evet hem de sınırsız :)Sağol canım ıhlamur içebiliyor muyuz ?
Aynıı günlerimiz :))Ben de kontrolden geldim kızlar 34+1 olduk 2330 gr olmuş boyu hala minik 43 cm nolcak bilmem :) nst ye girdim 2 hafta sonraya gün verdi tekrardan Sezerryan istiyorum dedim hastanelere yazı giidyomus bakanlıktan yazı gelirse durumun elverişli değil diye heyet raporu alırsın diyo gözlerim bozuk benim de.ay gıcık oldum ya.açılman var mı diye bakarız diğer hafta dedi ben istemiyorum amaSezeryanda olsa bu açıklığa bakılmakzorunda mi ya ???? Bi de Sezeryan olmaz derse bi de ((
1 günde mi? 1 saatte mi?Bana da 10 hareket demişti
Gün içinde1 günde mi? 1 saatte mi?
Sağol tatlım :)@Gizlfidan canim coook cook cok gecmis olsun neler yasamissin oyle ama iyi ki gitmissin hastaneye doktr kontrolunde olman iyi olmus senin ve bebisin sagligi acisindan. InsaAllah zamaninda hayirlisiyla al kucagina kendine dikkat et bolca dinlen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?