2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hatirladim simdi canim pardon :)
Devlete mi gidiyosun? Benimki hic heyet al fln demedi

Benim gozler ztn coook bozuk ya biraz daha bozulsa nolur ki diyorum bazen
16 ve 18 derece olmus saka gibi
3 normal dogum yapsam kör olurum herhalde
Hahahhayok cnm devlet değil özel ama doktor tirsak sanırım :)

Büyütüp derken ? Bugün ben soran arkadaşlara soyledim çatı muayenesini ki belirttim ağrı eşiğim düşük herkeste farklıdır diye
Bende evlendiğimde ilişki konusunu zor aştım çoğu şeyi denedim hala da acı duyarım fazlasıyla
Bugün muayeneden sonra yarım saat titreme krizine girdim belki psikolojik belki başka birşey ama benim iyi değildi
Burada insanlara büyütüp korku saldığımı düşünmüyorum
Dediğim gibi ben bunu yaşadım diye herkes yaşayacak bi kaide yok
Ama iyi geçmeyen birşeyi de aman hiçbirşey hissetmedim diyemem yalan söylemem doğru olmaz
Gerçekten herkes birbirinden farklı acıya karşı direnci bazı konularda hassaslığı
Biraz empati kurmakta yarar var bence canım

Genelde sonraki doğumlar ilkten daha kolay olur sen milleti boşver canım

Geçmiş olsun şimdi iyi olmana sevindim bebiş de iyiymiş maşallah. Doktorun dediklerini uygula haftan bebeğin kilosu iyi çıkmış artık doğsa da önemli bi sıkıntısı olmaz sanırım ama inş gününü bekler bebeğin. Şu az az gelen suyu söyledin mi doktora canım?

Sağol canım
Doktorumda doğsa yaşar ama küvezde kalabilir o yüzden biraz daha beklesin dedi
Suyu da söyledim sıkıntı yok suyun gayet iyi dedi canım

Insa gerek kalmaz ama sezeryanda mtlka kullaniyolar hos hastane ilk veriyk mamayi ama evdede lazim olablr kabrita da aklmda olsn cnm sagol
Canım benim ilk doğumum sezeryan şükür hemen geldi sütüm gerek kalmamıştı. Ama her ihtimale karşı bi kutu aldım bu sefer yanıma. Sezeryandan sonra her zaman gerekmiyor canım

Ben hassasiyetlerinizi anlıyorum, bu konu üzerinde uzun saatler tartışılacak bir konu olabilir ama anlıyorum ki inciniyorsunuz. Durup dururken de burdaki hiç kimseyi incitmek istemem. Aslında gelecek günler için bir önlem olur belki diye de dile getirdim en başta. Önümüzdeki günlerde bu muayeneler kurcalamadan falan çok sık olacak ve bizler doğum yapacak gebe kadınlarız, hepimiz defalarca yaşayacağız. Doğumdan sonra da bir iki kere kontroller olacak. Ben de görüyorum rüyalar, evham yapıyorum ama ne yapalım yaşayacağız, bu sürecin cilvesi de bu.

Benim aile hekimim de normal doğuma karşı ama neden çünkü yaptıran hemşirelere ebelere hıc güvenmiyor o yüzden, 9 ay taşıdın ne zorluklar çektin riske atma çocuğunu diyor. Normal doğum Allah'a emanet resmen hiç güvende değilsiniz ikiniz de diyor yani işte bunun gibi farklı görüşler var. Zaten benim seçim yapma şansım olmadı plasenta previa sebebiyle ki Bi fikrim de yoktu doktor ne derse onu yaparım diyordum hamileliğim başında kendini doktoruna emanet etmek normal bence. Şu anda da Epidural mi spinal mi belden mi genel mi hiç mi hiç düşünmüyorum inanın doktor neyi öneriyorsa onu yapsın doktor o yani hiç karışmam :)

Canım hakkınızda hayırlısı. Bebiş ve sen iyi olun da doğum şekli çok da önemli değil tatlım. Bebeğini kucağına alacağın ilk anı düşün canım

Kızlar dün hastaneye yattım ama hep kötü şeyler olmadı tabi
Bulunduğum katta yeni anneler yatıyordu görseniz kapılar süslenmiş pembiş mavişlerle balonlar yapıştırılmış
Gece bi kaç kere sesleri geldi bebişlerin
ağlama sesi değil sanki yavru kedi miyavlaması allahım nasıl tatlı sesleri
tabi korkutmadı değil cik cik ağlamaları
İçimden dedim az kaldı benimde uykusuz günlerime :))

Teşekkürler canım.2 hafta sonra randevum var. Doktorumdan bilgi alırım. Doktoruma güveniyorum. En uygun olanını yapacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…