2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende mecburen sezeryan olacak gruptayım hemde genel anestezi olacak .. Ilk başta düşük doz verilerek benek Alınacak , sonra yuksek doz narkozla 2 saat ameliyat sürecek .. Allah yardımcımız olsun ... Ben aile hekiminin Allah'a emanet normal doğum demesini şaşkınlıkla okudum , karnımızda bebeğimiz 9 ay 10 gün Allah'a emanet bir şekilde miadını dolduruyor zaten ... Bazı okumuş doktorları anlamakta çok güç cidden ...

Uzun zaman sonra bu aksam yuruyus yaptim cok yorulmusum. Kitap okuyor musunuz kizlar? Benim bu ara elimde tracy hogg' un yeni annelere mucize cozumler kitabi var. Bebek dogmadan bitirmek istiyorum ama pek okudugumda yok :$ iyice tembelliğe alistim ya.

Adem gunes ve oyuncu annenin kitaplarindan okudum, oyle pek kitap okuma aliskanligim da yok sklyorum hemen:)

Bende adem gunes okudum biraz, oyuncu anneyi bebegim biraz buyuyunce okumaya baslicam. Simdi okudugumda tam yeni dogan bakimiyla ilgili guzel bi kitap

Hmm belki okurum ben de yaa ben boyle degildim hamileyken acayip sklyorum kitap okumaktan dizi izlemekten film izlemekten neden boyle oldu ki:))

Kesinlikle haklısın Can'ım ben katılmıyorum zaten aile hekimime. Fazla abartıyor, her şeyde öncelikle Allaha emanetiz. İnsanların yaşanmışlıklarıyla fikirleri şekilleniyor işte. Bu konuda da tek bir doğru olamaz zaten. İnsanlar birbirlerini böyle yönlendirmemeli

Ee heyet raporu alacak misin peki?
O raporu kimse vermez hiç sanmıyorum bi dahaki gidişimde direticem kem Kum ederse başka hastane bakicam mecbur ya hem bu haber canımı sıktı bugün üstüne bi de bebisin boynunda hala kordonu var o da canımı sıktı kafam dolu baya bi kesin bu gece değişik rüyalar beni bekliyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…