2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Bebegin boynuna mi dolanmis kordon? Ne gibi bi sknti yaratir?

Bebegin boynuna mi dolanmis kordon? Ne gibi bi sknti yaratir?
İki aydır falan boynunda bişey olmaz korkma demişti kan akışına falan baktı bundan önceki doktor da düğüm olursa sıkıntı dolanirsa değil dedi ama söz konusu küçük yavru olunca felaket senaryosu geliyo insanın aklına her seferinde Allah istemeden hiç bişey olmaz diyip kafamdan atmaya çalışıyorum canım.

Ilginc yaa daha once duymadim sanirim boyle bir sey

Neyse doktorlar bir sey olmaz demis

Öyle Can'ım. Hamilelik ne kadar da zormuş hiç böyle görünmüyordu uzaktan bakınca

Biliyorum suan herkes uykudadir.ama ben adet agrisindan uyuyamadim.ikinci yesti beklerken cok siddetli kanamam oldu artik ikinci testi yaptirmiyorum.offfffff tam uc gundundur uyuyamiyorum.surekli agliyorum olmadi yine diye.varimizi yogumuza katip binbir zorlukla ciktigimiz yolda yine elimiz bos dondukcok canim aciyor.artik yasamak dahi istemiyorum.

Canım senin rahim ağzı uzunluğu azalmamış mıydı? Şu açıdan soruyorum bu durumda genelde yürüyüş vs yasaklanıyor sanırım. Ben de öyle bi durum yok ama bebek olması gerekenden daha aşağıda ve eski sezeryan hattına baskı yapıyor dr yürüyüş yapma dedi

Canım eğer göz rahatsızlığın normal doğum yapman için engel teşkil ediyorsa verir göz doktoru. Bence bi göz doktoruyla görüş

Canım benim çok zor gerçekten ama Allahım senin için en hayırlı zamanda verir inş muradını. Ben de bi defa aşılama olmuştum tutmayınca çoook kötü olmuştum yemeden içmeden kesilmiştim canım hiçbir şey yapmak istemiyordu. Sonra toparlandım ve tüp bebeğe gittim şükür tuttu. Allahın bizim için yazdığı uygun gördüğü vakit buymuş. İnş sen de en kısa zamanda müjdeli haber alırsın ve bugünleri unutursun tatlım. Sakın isyan etme bol bol dua et bitanem

Günaydın Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı günler hayırlı mutlu huzurlu güzel mi güzel canlı mı canlı heyecanlı enerji dolu musmutlu mükemmelötesi bol neşeli bol bebiş hareketli bol bebiş tekmeli bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

Seninde bnm gni rahim agzi kisaligin vardi dimi? Bana yuruyus yok egilip kalkma yok kndini neden yoruyosun ki? Erken mi dgsun istiyosn cnm
Bana dktrlar ebeler haftalrdr yurursen dogurursn dwdiler
Kitap olarakta hatice kubra tongarin kitaplarini okuyorm bide ck eski bebek bakimi diye bi kitaba bakiyorm

Allahtan ümit kesilmez seni anliyorum bu yasadigin umitsizligi bende yasadim ama hic beklemedigim anda verdi rabbim yeter ki o istesin ol desin

Günaydın

Aynen baş ucumda bir sürü kitap var bazen günde 3 5 sayfa okuyorum. Çok tembel oldum.

Tracy nin kitabı bana uygulaması zor geldi. Ben harvey karpı daha çok beğendim. YouTubeda videolaeı da var. İlk 3 ay çok işe yarayacak diye düşünüyorum.

Ben dün dra sordum yürüyüş yapabilir miyim diye. Tabi yap dedi. Rahim ağzı kısalmış biraz dedi. Bir de bebeğin kafası iyice aşağıya oturmuş dedi.

Canım şimdi de sen uyuyorsundur. Öncelikle lütfen nick ini değiştir, ne demek umutsuz. Allah'tan umut kesilmez. Bu yolda sabırlı, kararlı ve savaşçı olacaksın. Ben 38 yaşındayım.2011 yılında evlendim ve bir yıl sonra hamile kaldım, heyecanla bebeğimi beklerken detaylı ultrasonda bebeğime hipoplastik sol kalp teşhisi kondu, İstanbul un en iyi profesörlerinin kararıyla gebelik sonlandırıldı 22. Haftada. Ama benim beynim ve vücudum bebeğimi bırakmamak için 5 gün hastanede direndi. Kullanılan ilaçlar ve uygulamalar ile ülke rekoru kırdık ama olmadı. Sonunda sezeryan ile bitirdiler. Benim günlerce sütlerim aktı, sonrası da ağır bir depresyon tabii. Herkes hemen çocuk yapın dedi ancak bu sefer de hamile kalamıyordum. Bir doktorum yaşımızdan ötürü tüp bebek önerdi. Bu yola girdik, tam üç kere denedik ve hep negatif. Süreci hiç anlatmıyorum bile. Geçtiğimiz yaz üçüncü negatiften sonra evlat edinmeyi düşünmeye başladım ciddi bir şekilde ve eşimin beynine girme çalışmaları. Bu arada kürleri falan hep yapıyorum , soğan kürü incir kürü. En son da başka bir doktor sen bu işleri kafayı takma bakalım, iki ay hiçbişey yapma dedi. Biz de yazlığa gittik, vur patlasın çal oynasın, döndük ve Eylül ün 16 sında adet oldum.. Bu benim son adet tarihim oldu, hamile olduğumu öğrendim Allah nasip etti, insanız umutsuzluğa düşeriz ama kuvvetli olmak zorundayız canım. İnanacaksın ve savaşacaksın 11 kere tüp yapıp sonunda başaranı da gördüm ben, 45 yaşında ilk gebeliğini yaşayanı da..Umut umut umut..

Bende ikinci cocugumda tedavi gordum canm hic kendini uzme Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis bn tam hersey bitti derken olmuyo tutmadi derken kendiliginden oldu.. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla verir canim sen dua et sadece isyan etme sakın.. ben bi cok sey denedim ama en sonunda turk kahvesinde buldum sebeb oldu bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…