- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.041
Bu işi artık çok skı tutuyorlar ama doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok kiYa bu da Sezeryan istiyo bence ama hastanelere yazı gittiği için tirsiyo :) yoksa benle mi uğraşır :)
O raporu kimse vermez hiç sanmıyorum bi dahaki gidişimde direticem kem Kum ederse başka hastane bakicam mecburya hem bu haber canımı sıktı bugün üstüne bi de bebisin boynunda hala kordonu var o da canımı sıktı kafam dolu baya bi kesin bu gece değişik rüyalar beni bekliyo :)
Evet ama yine de insanın elinde değil.neyse Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallahBu işi artık çok skı tutuyorlar ama doktorlara güvenmekten başka çaremiz yok ki
İki aydır falan boynunda bişey olmaz korkma demişti kan akışına falan baktı bundan önceki doktor da düğüm olursa sıkıntı dolanirsa değil dedi ama söz konusu küçük yavru olunca felaket senaryosu geliyo insanın aklına her seferinde Allah istemeden hiç bişey olmaz diyip kafamdan atmaya çalışıyorum canım.Bebegin boynuna mi dolanmis kordon? Ne gibi bi sknti yaratir?
İki aydır falan boynunda bişey olmaz korkma demişti kan akışına falan baktı bundan önceki doktor da düğüm olursa sıkıntı dolanirsa değil dedi ama söz konusu küçük yavru olunca felaket senaryosu geliyo insanın aklına her seferinde Allah istemeden hiç bişey olmaz diyip kafamdan atmaya çalışıyorum canım.
Hep dua hep başka elimizden gelebilecek hiçbir şey yokEvet ama yine de insanın elinde değil.neyse Rabbim hangisi hayırlıysa onu nasip etsin inşallah
Öyle Can'ım. Hamilelik ne kadar da zormuş hiç böyle görünmüyordu uzaktan bakıncaİki aydır falan boynunda bişey olmaz korkma demişti kan akışına falan baktı bundan önceki doktor da düğüm olursa sıkıntı dolanirsa değil dedi ama söz konusu küçük yavru olunca felaket senaryosu geliyo insanın aklına her seferinde Allah istemeden hiç bişey olmaz diyip kafamdan atmaya çalışıyorum canım.
Canım senin rahim ağzı uzunluğu azalmamış mıydı? Şu açıdan soruyorum bu durumda genelde yürüyüş vs yasaklanıyor sanırım. Ben de öyle bi durum yok ama bebek olması gerekenden daha aşağıda ve eski sezeryan hattına baskı yapıyor dr yürüyüş yapma dediUzun zaman sonra bu aksam yuruyus yaptim cok yorulmusum. Kitap okuyor musunuz kizlar? Benim bu ara elimde tracy hogg' un yeni annelere mucize cozumler kitabi var. Bebek dogmadan bitirmek istiyorum ama pek okudugumda yok :$ iyice tembelliğe alistim ya.
İkisi de iyi canım taburcu oldular herşey yolundaMerhaba kızlar @yelser arkadaşımızdan ve bebeğinden haber var mi..erken doğmuştu..umarım iyidir ikiside..nickini umarım doğru yazmisimdir
Canım eğer göz rahatsızlığın normal doğum yapman için engel teşkil ediyorsa verir göz doktoru. Bence bi göz doktoruyla görüşO raporu kimse vermez hiç sanmıyorum bi dahaki gidişimde direticem kem Kum ederse başka hastane bakicam mecburya hem bu haber canımı sıktı bugün üstüne bi de bebisin boynunda hala kordonu var o da canımı sıktı kafam dolu baya bi kesin bu gece değişik rüyalar beni bekliyo :)
Canım benim çok zor gerçekten ama Allahım senin için en hayırlı zamanda verir inş muradını. Ben de bi defa aşılama olmuştum tutmayınca çoook kötü olmuştum yemeden içmeden kesilmiştim canım hiçbir şey yapmak istemiyordu. Sonra toparlandım ve tüp bebeğe gittim şükür tuttu. Allahın bizim için yazdığı uygun gördüğü vakit buymuş. İnş sen de en kısa zamanda müjdeli haber alırsın ve bugünleri unutursun tatlım. Sakın isyan etme bol bol dua et bitanemBiliyorum suan herkes uykudadir.ama ben adet agrisindan uyuyamadim.ikinci yesti beklerken cok siddetli kanamam oldu artik ikinci testi yaptirmiyorum.offfffff tam uc gundundur uyuyamiyorum.surekli agliyorum olmadi yine diye.varimizi yogumuza katip binbir zorlukla ciktigimiz yolda yine elimiz bos dondukcok canim aciyor.artik yasamak dahi istemiyorum.
Seninde bnm gni rahim agzi kisaligin vardi dimi? Bana yuruyus yok egilip kalkma yok kndini neden yoruyosun ki? Erken mi dgsun istiyosn cnmUzun zaman sonra bu aksam yuruyus yaptim cok yorulmusum. Kitap okuyor musunuz kizlar? Benim bu ara elimde tracy hogg' un yeni annelere mucize cozumler kitabi var. Bebek dogmadan bitirmek istiyorum ama pek okudugumda yok :$ iyice tembelliğe alistim ya.
Allahtan ümit kesilmez seni anliyorum bu yasadigin umitsizligi bende yasadim ama hic beklemedigim anda verdi rabbim yeter ki o istesin ol desinBiliyorum suan herkes uykudadir.ama ben adet agrisindan uyuyamadim.ikinci yesti beklerken cok siddetli kanamam oldu artik ikinci testi yaptirmiyorum.offfffff tam uc gundundur uyuyamiyorum.surekli agliyorum olmadi yine diye.varimizi yogumuza katip binbir zorlukla ciktigimiz yolda yine elimiz bos dondukcok canim aciyor.artik yasamak dahi istemiyorum.
Aaaa ben de ördürüvereyim anneme o zaman :)pijama yada gecelik ustune dogundan snra giyilen suslu orgu hirka :)
Uzun zaman sonra bu aksam yuruyus yaptim cok yorulmusum. Kitap okuyor musunuz kizlar? Benim bu ara elimde tracy hogg' un yeni annelere mucize cozumler kitabi var. Bebek dogmadan bitirmek istiyorum ama pek okudugumda yok :$ iyice tembelliğe alistim ya.
Canım şimdi de sen uyuyorsundur. Öncelikle lütfen nick ini değiştir, ne demek umutsuz. Allah'tan umut kesilmez. Bu yolda sabırlı, kararlı ve savaşçı olacaksın. Ben 38 yaşındayım.2011 yılında evlendim ve bir yıl sonra hamile kaldım, heyecanla bebeğimi beklerken detaylı ultrasonda bebeğime hipoplastik sol kalp teşhisi kondu, İstanbul un en iyi profesörlerinin kararıyla gebelik sonlandırıldı 22. Haftada. Ama benim beynim ve vücudum bebeğimi bırakmamak için 5 gün hastanede direndi. Kullanılan ilaçlar ve uygulamalar ile ülke rekoru kırdık ama olmadı. Sonunda sezeryan ile bitirdiler. Benim günlerce sütlerim aktı, sonrası da ağır bir depresyon tabii. Herkes hemen çocuk yapın dedi ancak bu sefer de hamile kalamıyordum. Bir doktorum yaşımızdan ötürü tüp bebek önerdi. Bu yola girdik, tam üç kere denedik ve hep negatif. Süreci hiç anlatmıyorum bile. Geçtiğimiz yaz üçüncü negatiften sonra evlat edinmeyi düşünmeye başladım ciddi bir şekilde ve eşimin beynine girme çalışmaları. Bu arada kürleri falan hep yapıyorum , soğan kürü incir kürü. En son da başka bir doktor sen bu işleri kafayı takma bakalım, iki ay hiçbişey yapma dedi. Biz de yazlığa gittik, vur patlasın çal oynasın, döndük ve Eylül ün 16 sında adet oldum.. Bu benim son adet tarihim oldu, hamile olduğumu öğrendim Allah nasip etti, insanız umutsuzluğa düşeriz ama kuvvetli olmak zorundayız canım. İnanacaksın ve savaşacaksın 11 kere tüp yapıp sonunda başaranı da gördüm ben, 45 yaşında ilk gebeliğini yaşayanı da..Umut umut umut..Biliyorum suan herkes uykudadir.ama ben adet agrisindan uyuyamadim.ikinci yesti beklerken cok siddetli kanamam oldu artik ikinci testi yaptirmiyorum.offfffff tam uc gundundur uyuyamiyorum.surekli agliyorum olmadi yine diye.varimizi yogumuza katip binbir zorlukla ciktigimiz yolda yine elimiz bos dondukcok canim aciyor.artik yasamak dahi istemiyorum.
Bende ikinci cocugumda tedavi gordum canm hic kendini uzme Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis bn tam hersey bitti derken olmuyo tutmadi derken kendiliginden oldu.. Rabbim en kisa zamanda hayirlisiyla verir canim sen dua et sadece isyan etme sakın.. ben bi cok sey denedim ama en sonunda turk kahvesinde buldum sebeb oldu bana :)Biliyorum suan herkes uykudadir.ama ben adet agrisindan uyuyamadim.ikinci yesti beklerken cok siddetli kanamam oldu artik ikinci testi yaptirmiyorum.offfffff tam uc gundundur uyuyamiyorum.surekli agliyorum olmadi yine diye.varimizi yogumuza katip binbir zorlukla ciktigimiz yolda yine elimiz bos dondukcok canim aciyor.artik yasamak dahi istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?