2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Merhaba kızlar Woombie kundak alanlar kaç kg aldınız benim beğendiğim 6,5-9 kilo arası kalmış alsam içinde kaybolur mu acaba?

Gözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebişine. Kaç kilo doğdu? En son kontrolün ne zamandı ve kaç kilo demişlerdi? Erken doğuma yol açacak bişeyin var mıydı? İnş mutlu bir ömrü olur bebeğinin

arkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor

Merhaba kızlar Woombie kundak alanlar kaç kg aldınız benim beğendiğim 6,5-9 kilo arası kalmış alsam içinde kaybolur mu acaba?

Ben yenidoğan aldım can 2.5 kilo ile başlayan sanırım. 6.5 biraz büyük olur bence çünkü sıkı olması gerekiyor ve harvey karp ilk 3-4 ay kundaklamanın çok gerekli olduğunu söylüyor. 6.5 kilo sanki biraz devam kundağı gibi.

6+4 günlük yani 7 haftalık hamilesin işte canım hayırlı olsun. Brdaki günlük bi hafta önden kiloyu da fazla yazıyor dert etme ...

Masallahhhhh seninki ne güzel haftasına göre iyi almış .benim yarın kontrol var. 37 bitio 2500 dese bari

Medicana o kadar da pahali bi hastane degil istanbul medicana dgl konya medicana sanirim istanbulda ankarada fln cok daha yuksek ucretler

Mesele aslinda doktorun prof olmasi biz konyada yasamiyoruz kucuk bi yerdeyiz bize en yakin şehir konya, benim kalbimde aritmi var daha once ameliyat masasinda kalbim durdu elektroşok la kalbimi calistirdilar dogum sezaryen olacak genel anestezi olacak eger cok heyecan yaparsam kalbimden dolayı, son 1 ayda doktor hastane değişmek istemiyorum artik bakalim daha 4 hafta fln var Allah hayirli bi kapi acar diye umuyorum

0 degil biriktirdi para ama 2.500u de bulmadı

Cnm ben faizden dolayi krediye karsiyim babamdam borc alabilir babam da borcu geri odetmez, bilezik bozdurursam da benim bilezigim gitmis olacak esim odemis olmayacak ki yine bilezik bana takildi sonucta o benim :) yanlis anlama snn bnm ayrimi yapmiyorum bilezigi esim almadi onu demek istiyorum o odemis sayilmaz bilezigi bozdurursam

4 hafta kaldı Allaha dua ediyorum bi yerden bi sekilde halledebilir insaAllah biriktirdigi bi miktar var gerisini 1 ayda tamamlamasi zor ama bakalim nolcak

Son düzenleme:
gebito ben de düşünmeye başladım kundak Can'ım kilo farketmiyor değil mi alınmaksa yenidoğan olması lazım kaç saat duracak acaba onun içinde onları araştırdın mı hangi siteden ALDIn acaba Can'ım :)

Gozunuz aydin gecmis olsun Allah hayirli saglikli uzun omur versin bebeginize anali babali buyutsun :)

Kizlar günden geldim. Bol bol pasta borek yedim yakinda cikamayacagim boyle yerlere diye gittim valla. Bugun de agrim olmadi cok sukur. Ama gece full sancili ruyalar gordum nerdeyde doguracaktim ruyamda

iyi yapmışsın :)))
ben sürekli annemle güne gidip pasta börek yedim valla
hamilelikte en büyük zevkim annemle güne gitmek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…