- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.901
Enerjiye bak yaaa valla helal :)Kızlarrr
Doğumdan önce ev temizliğine başladım
Halılarımı yıkamaya verdim bugün
Çarşambaya kadar kıyafet dolaplarımı vs temzleyip düzeltcem perdeleri yıkayacağım
Çarşamba perşembe de yardımcı gelecek cam kapı yerler bi güzel temizlenecek perdeler asılacak
Geçen hafta ağdaya gitmiştim
bu haftasonu yine gideceğim
Ohh misss doğurabilirim
Bir tek beşiğinn uyku setini erken serdim diye pişmanım tozlanmış onları temizleyip tekrar sereceğim
Birde temizlik malzemeleri tuvalet kağıdı falan zulalıcam bakliyat vs alıcam bolca doğumdan sonra o eksik bu eksik olmasın kafam rahat olsun
Benimki de eş dolasiyla Beşiktaşlı :) hastane çıkışı aldık 3 tane biri Beşiktaşlı doğar doğmaz bunu giydirelim diye ısrar ediyor :)
Hemşire arkadaşlarım var 'sen bizi çağır göbeğine su değdirmeden yıkarız biz göbeğinin düşmesini bekleme' dediler ama annem işte göbek düşmeden yıkanmaz Pamuk'la silerim diye tutturdu. Bakalım doktora soracağız bir de doğduğunda artık :)Gobegi dusene kdr yikanmaz yeni adetler bnce:)
Ne kdr surede uzuyorsa ona gorr ayarla kendini bn ay basinda gtmistm dsha gtmen acil bisyde jilet kullncm
Benim de hareketlerim çok kısıtlı ya sancı gelirse diye korkuyorum. Annem yapıyor temizliği. Biz hastanedeyken de yardımcı gelsin dönüşümüze tertemiz olsun diye düşündük.Enerjiye bak yaaa valla helal :)
Benden 1 hafta ilerdesin hem de.. Bende mecal yok yemeğimi yapsam şükür :)
Sağol canım :) kıyafet dolabımı yerleştirme düzenini kadına anlatmak daha da yorar beni açarım müziğimi yaparım yavaş yavaş gerisini kadın yaparTemizlik proğramını okurken yoruldum , :)))kolay gelsin canım sen yorma kendini ... Yardımcı yapsın . Aaa bende cuma günü nevresimleri ütülemiştik , pazartesi sereyim diyordu annem , sermesin o zaman ... Dediğin gibi toz olabilir , gerçi bende toz alerjisi olduğundan hergun yatak odası süpürülüp siliniyor , ama olsun ... Birde ön bölgene ağda mı yaptırdın ? Ben 8 aydır hiçbir yerine ağda değdirmiyprum , Kuaför inşaallah Çarşamba gelecek, tüm vücut aldıracağım ama ön bölgede kararsızım(jilette tam almıyor , zaten göremiyorsun da ...
Resmini çekeyim canım 3 lu zibin da almıştık Yenidoğan bjk store dan onları da çekerim şimdi ağrım var uzanıyorum yarın sözüm olsun yolliyim tatlımGiydirin ya guzel olur fotosu var mi merak ettim :)
Ben bu yaz full bjk tisortu formasi Allah ne verdiyse giyecegim malum kac yil oldu
Aynen bende çarşaf sereceğimBizim bebek odasi baya erkenddn hazirdi ustune carsaf orttum
Bide bu erken dogum olayindn oturu 1 ay once cam perde ev temizligim yapildi suandada evde degilim bebek dogunca gene ustten yapilir
Valla su ictikce daha sisiyorum ben :)
Ins byle buyuk kalmaz ayagim coraplar filan ck skiyo ay ck sistm ben
Ben yemek yapmıyorum ne yalan sölim ya annemlere gidiyoruz yemeğe ya da dışarıdan söylüyoruz kokusuna girmek istemiyorum hiçEnerjiye bak yaaa valla helal :)
Benden 1 hafta ilerdesin hem de.. Bende mecal yok yemeğimi yapsam şükür :)
Resmini çekeyim canım 3 lu zibin da almıştık Yenidoğan bjk store dan onları da çekerim şimdi ağrım var uzanıyorum yarın sözüm olsun yolliyim tatlım
Maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuş çok hoşuma gitti. Darısı normal doğum bekleyen arkadaşların başına inşallah. Tekrar güle güle büyüt evladınıTeşekkür ederim gece 2 gibi suyum geldi 3 :00 civarı hastaneydik ama sancım yoktu 4 e yakın sancım başladı yardımcı doktor gelene kadar çok hızlı bir şekilde ilerledi kendi doktorum geldiğinde yarım saat daha dayanırsan doğuracaksın dedi ama ben çık şiddetli Ağrı'lar gelince ve ilk doğumdan epiduralin rahatlığını bildiğimden epiduralli istedim sonrası gayet rahat zaten doktor ıkın diyor ıkınıyorsun 10 -15 dakika içinde doğum oldu saat 6 idi ve dikiş olmadı bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin edemedi anestezi uzmanı ve doktor bu yüzden anestezi yapıldığında doğuma az kalmıştı :) Epiduralli 4 cm de takıyorlar diye biliyorum ama dediğim gibi benim açıklığım bence 6-8 vardı doktor söylemedi epiduralden yarım saat sonra doğurdum çünkü
Çok tatlılar ya ben galatasarayliyim aslında ama eşim yüzünden bjk sempatisi başladı :) şimdi bjk uyku seti arıyoruz :))Tamam cnm acelesi yok iyi oldugunda yollarsin:) ben de yavru kartalima birseyler alacagim bjk store dan:)
Annem de kirlenir diye sermedi nevresimleri cibinliğini bile takmadık. Hastaneden döndüğümüz gün yaparız dedi. Sen de tekrar yıla kaldır.Kızlarrr
Doğumdan önce ev temizliğine başladım
Halılarımı yıkamaya verdim bugün
Çarşambaya kadar kıyafet dolaplarımı vs temzleyip düzeltcem perdeleri yıkayacağım
Çarşamba perşembe de yardımcı gelecek cam kapı yerler bi güzel temizlenecek perdeler asılacak
Geçen hafta ağdaya gitmiştim
bu haftasonu yine gideceğim
Ohh misss doğurabilirim
Bir tek beşiğinn uyku setini erken serdim diye pişmanım tozlanmış onları temizleyip tekrar sereceğim
Birde temizlik malzemeleri tuvalet kağıdı falan zulalıcam bakliyat vs alıcam bolca doğumdan sonra o eksik bu eksik olmasın kafam rahat olsun
Çarşaf sercem üstüne ya toz almaz diye düşünüyorumAnnem de kirlenir diye sermedi nevresimleri cibinliğini bile takmadık. Hastaneden döndüğümüz gün yaparız dedi. Sen de tekrar yıla kaldır.
Çok tatlılar ya ben galatasarayliyim aslında ama eşim yüzünden bjk sempatisi başladı :) şimdi bjk uyku seti arıyoruz :))
Kucağında götürmek bence de tehlikeli. Ana kucağı daha güvenli sk sk mola vereceksiniz zatenDoğum yaklaştıkça benim çenem düştü
Hani söyleyip duruyorum ya nasipse başka bir şehirde dogum yapacağım 1.5-2saatlik mesafe
Hastaneden çıkınca Allahın izniyle bebeğimi oto koltuğu ile getirmek istiyorum şehirlerarası yol sonuçta
Be safe izi sleep anakucağı/oto koltuğumuz var
Bu fikrime herkes karşı çıkıyor küçük çocuk o koltuğa mı konur diye
Ben de diyorum ki asıl şehirlerarası yolculuk anne kucağında mı olur ya Allah korusun
Bu konuda fikri olan va mı
Yok fanatik değilim hatta hiç değilim babam gs liydi ben de kuucklukten kalma alışkanlık gs liyim diyorum.ama biz de ailece Beşiktaşlı olucaz gibi :)Cok fanatik dglsen sen de bjkli olabilirsin ailece ayni takimi tutmak cok guzel oluyor bizde ben annem babam esim hep bjkliyiz maclari beraber izliyoruz fln :)
Bugun babam ben esim konvoya ciktik:)
Evlenmeden once babamla tribune maclara giderdik karnim burnumda olmasaydi ben bugun vodafone arenada olurdum da iste:)) Seneye insaallah 3. Yildiz sampiyonluguna gideriz
Oyle iste:)
Uyku seti de cok guzel olur
Kucağında götürmek bence de tehlikeli. Ana kucağı daha güvenli sk sk mola vereceksiniz zaten
Ay gunlerimizde cok yakin ne zaman gitsek ki? Acaba simdilerde gidip son dakka jilet mi kullansak. Jiletide yapamam gerci hic goremiyorum ki orayiBenim sadece kol altım lazerli. Annem izin vermemişti Başka yerime yaptırmama hamile kalmaya engel olabilirmiş filan diye. Ağdaya gitmek dışında hiçbir temizlenme yöntemini bilmediğim için riskli olmasına rağmen rahatsız ettikçe gittim mecbur şükür doğumu tetiklemedi şimdiye kadar. doğum öncesi son ağdaya ne Zaman gitsem ona da karar veremedim hala şu an Bi rahatsızlığım yok iyice bekliyim diyorum birkaç gün öncesine kadar ama ani yakalarsa doğum :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?