2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Enerjiye bak yaaa valla helal :)
Benden 1 hafta ilerdesin hem de.. Bende mecal yok yemeğimi yapsam şükür :)

Ne kdr surede uzuyorsa ona gorr ayarla kendini bn ay basinda gtmistm dsha gtmen acil bisyde jilet kullncm

Doktorlar bu konuda aşırı hassas değiller diye biliyorum. Arkadaşım sorduğunda endişe etme sen git yaptır bebek geldiğine ne kadar olduğu önemli değil demişti. Yani tam zamanı bilmediğimiz için tamamen temiz olmasını da sağlayamayız. Ben geçen hafta çatı muayenesinden önce yaptırdım. Bir daha yapamam herhalde.

Dişçi arkadaşıma muayeneye giitiğimde önce kahvaltı ediyorduk sonra muayene ediyordu fark etmez dişinde kalanlar deyip. İşleri.bu olduğu için çok kafaya takmıyorlar böyle şeyleri. Ama tabi.kişisel hijyen, temiz olmak önemli

Sağol canım :) kıyafet dolabımı yerleştirme düzenini kadına anlatmak daha da yorar beni açarım müziğimi yaparım yavaş yavaş gerisini kadın yapar

Bence nevresimleri ser ama zeyzey3428 in dediği gibi üstüne çarşaf at ben öyle yapıcam

Ön bölgeme değil bikini bölgeme bacaklar kollar koltukaltı yaptırdım ama ön bölgemi jiletle aldım ağdaya dayanamadım canım kasıldım üst bacaklarım alınırken bile

Valla su ictikce daha sisiyorum ben :)
Ins byle buyuk kalmaz ayagim coraplar filan ck skiyo ay ck sistm ben

Sen hala yatıyorsun bir de değil mi? Yürüdükçe o eller ayaklar o kadar fena şişiyor ki ellerim tam hamur yoğurmalık
Dediğin gibi su içtikçe ben de daha çok şişiyorum ama su çok gerekli o nedenle içmeye devam

Enerjiye bak yaaa valla helal :)
Benden 1 hafta ilerdesin hem de.. Bende mecal yok yemeğimi yapsam şükür :)
Ben yemek yapmıyorum ne yalan sölim ya annemlere gidiyoruz yemeğe ya da dışarıdan söylüyoruz kokusuna girmek istemiyorum hiç
Ev dağınık azcık pis olunca iyice hastalanıyorum ben ya :)

Maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuş çok hoşuma gitti. Darısı normal doğum bekleyen arkadaşların başına inşallah. Tekrar güle güle büyüt evladını

Annem de kirlenir diye sermedi nevresimleri cibinliğini bile takmadık. Hastaneden döndüğümüz gün yaparız dedi. Sen de tekrar yıla kaldır.

Çok tatlılar ya ben galatasarayliyim aslında ama eşim yüzünden bjk sempatisi başladı :) şimdi bjk uyku seti arıyoruz :))

Cok fanatik dglsen sen de bjkli olabilirsin ailece ayni takimi tutmak cok guzel oluyor bizde ben annem babam esim hep bjkliyiz maclari beraber izliyoruz fln :)

Bugun babam ben esim konvoya ciktik:)

Evlenmeden once babamla tribune maclara giderdik karnim burnumda olmasaydi ben bugun vodafone arenada olurdum da iste:)) Seneye insaallah 3. Yildiz sampiyonluguna gideriz

Oyle iste:)
Uyku seti de cok guzel olur

Kucağında götürmek bence de tehlikeli. Ana kucağı daha güvenli sk sk mola vereceksiniz zaten

Yok fanatik değilim hatta hiç değilim babam gs liydi ben de kuucklukten kalma alışkanlık gs liyim diyorum.ama biz de ailece Beşiktaşlı olucaz gibi :)

Kucağında götürmek bence de tehlikeli. Ana kucağı daha güvenli sk sk mola vereceksiniz zaten

Sagol cnm ben kimseyi dinlemeyecegim aglasa da anakucagina koyacagim ya

Ben arka on koltuk farketmez emniyet kemersiz yol yapamam bakkala bile giderken takarim bi ani frenle illa ölumcul olmasa da kafani vuruyosun fln yazik dgl mi canıma

Ben bakkala kemersiz gitmezken o yolu nasil bebegi kucagimda gideyim bir sey plursa vicdan azabinda ölürüm

Ay gunlerimizde cok yakin ne zaman gitsek ki? Acaba simdilerde gidip son dakka jilet mi kullansak. Jiletide yapamam gerci hic goremiyorum ki orayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…