- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.881
Ben kundak almadım canım , benim bebeklikten kalan kundağım varmış duruyormuş hala , onu yıkadık Allah nasip ederse onu kullanacağım ... 2-3 ay kullanacağı belki kullanamayacağı birşeye o kadar para vermek istemedim ... Annen de yapabilir öyle birşey sana eğer attıysa senin küçüklüklerin...Yeğenim gibi birşey çıkarsa kesinlikle kullandırtırmaz, gerçi bizim Fındık faresi miyomlardan pek hareket edemiyor ama , belli de olmaz ... Hareketli kıpır kıpır bir bebek olur inşaallah :))) bir tanede ince battaniye gibi birşey aldım , kundak niyetine kullanırım inşaallah hatta trendyoldan aldım :)Ya bu woombie kundak niye bu kadar pahali
Teşekkür ederim gece 2 gibi suyum geldi 3 :00 civarı hastaneydik ama sancım yoktu 4 e yakın sancım başladı yardımcı doktor gelene kadar çok hızlı bir şekilde ilerledi kendi doktorum geldiğinde yarım saat daha dayanırsan doğuracaksın dedi ama ben çık şiddetli Ağrı'lar gelince ve ilk doğumdan epiduralin rahatlığını bildiğimden epiduralli istedim sonrası gayet rahat zaten doktor ıkın diyor ıkınıyorsun 10 -15 dakika içinde doğum oldu saat 6 idi ve dikiş olmadı bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin edemedi anestezi uzmanı ve doktor bu yüzden anestezi yapıldığında doğuma az kalmıştı :) Epiduralli 4 cm de takıyorlar diye biliyorum ama dediğim gibi benim açıklığım bence 6-8 vardı doktor söylemedi epiduralden yarım saat sonra doğurdum çünkü
Kızlarrr
Doğumdan önce ev temizliğine başladım
Halılarımı yıkamaya verdim bugün
Çarşambaya kadar kıyafet dolaplarımı vs temzleyip düzeltcem perdeleri yıkayacağım
Çarşamba perşembe de yardımcı gelecek cam kapı yerler bi güzel temizlenecek perdeler asılacak
Geçen hafta ağdaya gitmiştim
bu haftasonu yine gideceğim
Ohh misss doğurabilirim
Bir tek beşiğinn uyku setini erken serdim diye pişmanım tozlanmış onları temizleyip tekrar sereceğim
Birde temizlik malzemeleri tuvalet kağıdı falan zulalıcam bakliyat vs alıcam bolca doğumdan sonra o eksik bu eksik olmasın kafam rahat olsun
Temizlik proğramını okurken yoruldum , :)))kolay gelsin canım sen yorma kendini ... Yardımcı yapsın . Aaa bende cuma günü nevresimleri ütülemiştik , pazartesi sereyim diyordu annem , sermesin o zaman ... Dediğin gibi toz olabilir , gerçi bende toz alerjisi olduğundan hergun yatak odası süpürülüp siliniyor , ama olsun ... Birde ön bölgene ağda mı yaptırdın ? Ben 8 aydır hiçbir yerine ağda değdirmiyprum , Kuaför inşaallah Çarşamba gelecek, tüm vücut aldıracağım ama ön bölgede kararsızımKızlarrr
Çarşambaya kadar kıyafet dolaplarımı vs temzleyip düzeltcem perdeleri yıkayacağım
Çarşamba perşembe de yardımcı gelecek cam kapı yerler bi güzel temizlenecek perdeler asılacak
Ohh misss doğurabilirim
Bir tek beşiğinn uyku setini erken serdim diye pişmanım tozlanmış onları temizleyip tekrar sereceğim
Birde temizlik malzemeleri tuvalet kağıdı falan zulalıcam bakliyat vs alıcam bolca doğumdan sonra o eksik bu eksik olmasın kafam rahat olsun
Öncelikle Rabbim cennette kavuştursun çok üzüldüm. Bir şey sormak istiyorum. Amniyosentez sıvı alımıyla mı tespit edildi kromozom bozukluğu?Bende geçen yıl kromozom bozukluğu yüzünden 23.haftada gebeligim sonlandırıldi.sezeryan la tabi.benim 8 yasinda bir kızım var şimdide 36+1 iz bugün 3 haziran doğum tarihim.eşim o zamanlar demişti ki bir daha allah bize çocuk nasip ederse kapının dışına süs çiçek felan koymayalim dedi.kaldığım oda koridorun sonundaki balonların çiçeklerin içinde yürüyerek koridor dan geçmiştik mahvolmustuk çok zor bir acı
Neden yaptirmiyorsun ki canim? Ben 2 kez yaptirdim gebelik boyuncaTemizlik proğramını okurken yoruldum , :)))kolay gelsin canım sen yorma kendini ... Yardımcı yapsın . Aaa bende cuma günü nevresimleri ütülemiştik , pazartesi sereyim diyordu annem , sermesin o zaman ... Dediğin gibi toz olabilir , gerçi bende toz alerjisi olduğundan hergun yatak odası süpürülüp siliniyor , ama olsun ... Birde ön bölgene ağda mı yaptırdın ? Ben 8 aydır hiçbir yerine ağda değdirmiyprum , Kuaför inşaallah Çarşamba gelecek, tüm vücut aldıracağım ama ön bölgede kararsızım(jilette tam almıyor , zaten göremiyorsun da ...
Canım öncelikle allah bebeğine uzun ömürler versin kurtulmuşun darısı bize inşallah :) epidurali her doktor yeterince bilebiliyormu uyguluyor mu bilmiyrum anestezi uzmanıda önemli bi terslik olur mu falan çok korkuyorum hastaneye güvenmiyorum fazla büyük bi yer değil ama iyi gider umarım her şey size de bol mutlu rahat günler bundan sonra ne desem bilemedim başka :) 4 cm den sonrada yapılması uygun değilmiş sanırım bu aradaTeşekkür ederim bebeğim 2850 doğdu doğumdan 6 gün önce kontrolde 2650 demişti doktor benim herkes gibi sertleşmeler vardı karnımda yani kasılmalar ama normal dedi doğumu tetikleyecek herhangi bir durum olduğunu söylemedi kısmet işte
Tabiki oto koltugu ama bel destegi olsun. Yada yatiyorsa gerek yok tabi. Benim bi arkadasim kucaginda bebegiyle kaza yapti sehirler arasi yolda. Allah korusun bebege bisey olmadi ama kendi cok darbe aldi bebegi koruma ic güdüsüyle cok egilmis boynu kirilmisti.Doğum yaklaştıkça benim çenem düştü
Hani söyleyip duruyorum ya nasipse başka bir şehirde dogum yapacağım 1.5-2saatlik mesafe
Hastaneden çıkınca Allahın izniyle bebeğimi oto koltuğu ile getirmek istiyorum şehirlerarası yol sonuçta
Be safe izi sleep anakucağı/oto koltuğumuz var
Bu fikrime herkes karşı çıkıyor küçük çocuk o koltuğa mı konur diye
Ben de diyorum ki asıl şehirlerarası yolculuk anne kucağında mı olur ya Allah korusun
Bu konuda fikri olan va mı
Zaten canım 2 saat o bebek orada uyumaz :)) durmazda :)) oto koltuğunu tabiki al arabaya, zaten o koltukları 0-9ay kullanabileceğiz .. Yenidoğan bebek 15 dk emzircen 15 dk gazını çıkartacaksın biraz kucağında oyalacaksın yatım saat uyursa süper :)))Doğum yaklaştıkça benim çenem düştü
Hani söyleyip duruyorum ya nasipse başka bir şehirde dogum yapacağım 1.5-2saatlik mesafe
Hastaneden çıkınca Allahın izniyle bebeğimi oto koltuğu ile getirmek istiyorum şehirlerarası yol sonuçta
Be safe izi sleep anakucağı/oto koltuğumuz var
Bu fikrime herkes karşı çıkıyor küçük çocuk o koltuğa mı konur diye
Ben de diyorum ki asıl şehirlerarası yolculuk anne kucağında mı olur ya Allah korusun
Bu konuda fikri olan va mı
Oh mis :) ağdaya doğumdan kaç gün önce gitmek iyidir. Günü belli olanlar için söylüyorum tabiKızlarrr
Ohh misss doğurabilirim
Canım bende doğuştan gelen 1 cm lik rahim ağzı açıklığı var, hamileliğin başından beri açık, birde kısa ... Doktorum yapma Demişti, acı rahimi uyarabilir Demişti ... Bacak kolda sıkıntı çok yok laZere gidiyordum zaten yüzde 80 i bitmişti ... Pekte çıkmadı ama ön bölgeye gitmediğime çok pişman oldum , şimdi jiletten dolayı Kökleri bile siyahlaşmışNeden yaptirmiyorsun ki canim? Ben 2 kez yaptirdim gebelik boyunca
Tabiki oto koltugu ama bel destegi olsun. Yada yatiyorsa gerek yok tabi. Benim bi arkadasim kucaginda bebegiyle kaza yapti sehirler arasi yolda. Allah korusun bebege bisey olmadi ama kendi cok darbe aldi bebegi koruma ic güdüsüyle cok egilmis boynu kirilmisti.
Zaten canım 2 saat o bebek orada uyumaz :)) durmazda :)) oto koltuğunu tabiki al arabaya, zaten o koltukları 0-9ay kullanabileceğiz .. Yenidoğan bebek 15 dk emzircen 15 dk gazını çıkartacaksın biraz kucağında oyalacaksın yatım saat uyursa süper :)))
Bizim bebek odasi baya erkenddn hazirdi ustune carsaf orttumKızlarrr
Ohh misss doğurabilirim
Ne kdr surede uzuyorsa ona gorr ayarla kendini bn ay basinda gtmistm dsha gtmen acil bisyde jilet kullncmOh mis :) ağdaya doğumdan kaç gün önce gitmek iyidir. Günü belli olanlar için söylüyorum tabi
Amin insallah zamanında sağlıkla gelsinlerBaşın Sağolsun canım ... Bende gebeliğin başından beri yatıyorum , 34₺4 olduk inşaallah miadında gelir Fındık faremiz :))
Benimki de eş dolasiyla Beşiktaşlı :) hastane çıkışı aldık 3 tane biri Beşiktaşlı doğar doğmaz bunu giydirelim diye ısrar ediyor :)Yavru kartalımın doğacağı (inşaallah) sene Beşiktaş şampiyon oldu
Benim sadece kol altım lazerli. Annem izin vermemişti Başka yerime yaptırmama hamile kalmaya engel olabilirmiş filan diye. Ağdaya gitmek dışında hiçbir temizlenme yöntemini bilmediğim için riskli olmasına rağmen rahatsız ettikçe gittim mecbur şükür doğumu tetiklemedi şimdiye kadar. doğum öncesi son ağdaya ne Zaman gitsem ona da karar veremedim hala şu an Bi rahatsızlığım yok iyice bekliyim diyorum birkaç gün öncesine kadar ama ani yakalarsa doğum :SCanım bende doğuştan gelen 1 cm lik rahim ağzı açıklığı var, hamileliğin başından beri açık, birde kısa ... Doktorum yapma Demişti, acı rahimi uyarabilir Demişti ... Bacak kolda sıkıntı çok yok laZere gidiyordum zaten yüzde 80 i bitmişti ... Pekte çıkmadı ama ön bölgeye gitmediğime çok pişman oldum , şimdi jiletten dolayı Kökleri bile siyahlaşmış(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?