2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Valla su ictikce daha sisiyorum ben :)
Ins byle buyuk kalmaz ayagim coraplar filan ck skiyo ay ck sistm ben

Bende ananası haftada 2 kez tüketiyordum bulamıyoruz 10 gündür , Çilek tüketiyorum onun yerine bol bol , ödemi alıyormu bilmiyorum ama kabızlığı aldığı kesin :)))
Bim yok mu Yakınlarda canimcim orda da satilio. Ben her gün bi dilim yiyorum normalde hiç ödem olmadı bugüne kadar. Bu hafta soyup yemeye erindim ve pişman oldum resmen. Zaten bi anan as bi hafta gidio bana. Çilek kayısı aç karnına yiyorum sindirime çok iyi gelio. Acayip meyve ci Bi oğlum olacak benim ben sürekli meyve yiyorum

@Parker06
Cati ackligini banami yazdn canim?
Youtube da acemianne var onu takip dyrm hep ordan izle bak ck gzl kundak yapiyo

Yakin zamanda iki arkadasm dogum yapti ikiaide sabah giris yapti hastaneye iki gece kaldilar

Ben ilk dogumumda sabaha karsi 04.00 sularinda sezeryan dogum yaptim.. 1 gece kaldik ciktik.. kismet yaa

Kızlar ya benim kız geçen hafta 3-4 gün çok hareket etmedi. Normalde NST'de çok hareketli çıkıyordu. Ama geçen hafta 40 dakikaca ancak 4 hareket gördüler. Ben de hissetmiyordum zaten. Herhalde yeri kalmadı diye düşündüm. Ama dün birden hareket etmeye başladı ve o zamandan beri hiç durmadı. Karnım kımıl kımıl. Tıpkı eskisi gibi. Neden böyle oluyor acaba? Hareket etmeyince korkuyorum, edince ayrı korkuyorum.

Ben de niyetliyim wrap slinge ama bel fıtığım falan var o yüzden ilk etapta almayayım sonra belki alırım dedim. Çok şirinler bence de
Benim de bel fıstığım var, aslında yükü eşit dağıtıyor diye daha uygun olmaz mı bizim için. İlk aylar yapışık yapışık güven hissederler hem :)) oyy minnak cüceler

Teşekkür ederim bebeğim 2850 doğdu doğumdan 6 gün önce kontrolde 2650 demişti doktor benim herkes gibi sertleşmeler vardı karnımda yani kasılmalar ama normal dedi doğumu tetikleyecek herhangi bir durum olduğunu söylemedi kısmet işte

Bazn bnde bakiyrm ckcak gbi oynuyo bazen zor oynatiyrm nst de ac oluyosan eger oynamaz mtlaka tika bsa git

Kızlar cevap vermemişsiniz ama sizin fikrinizi merak ediyodum

Yanii bi listede bir yerde deniz ismini gorunce kiz mi erkek mi acaba diye dusunuyor insan misal deniz isminde tanimadigin birini arayacaksin aradiginda ilk basta deniz beyle mi ya da deniz hanimla mi gorusuyorum diyemiyorsun :)

Ama daha cok erkeklerde yaygin bu isim her ne kadar uniseks olsa da erkek cocuga daha cok konuyor

Hiç bime bakmadık valla :)) Afyon küçük yer olunca manavlarda bulunmuyor böyle meyveler ... Eşimde Migros'tan getiriyordu , orada soyup veriyorlar 3 gün gidiyor 4. Gün sulanıyor ...

Yarin doktor randevum var ben de soracagim bebegi hemen yikiyorlar mi yoksa verniks tabakasi kalsin diye birakiyorlar mi

Hemen yikanmamali diyorlar ya
Ne kadar ciddi ve dogru bir bilgi acaba?
Doktoruma bir soracagim bakalim

Başın Sağolsun canım ... Bende gebeliğin başından beri yatıyorum , 34₺4 olduk inşaallah miadında gelir Fındık faremiz :))

Teşekkür ederim gece 2 gibi suyum geldi 3 :00 civarı hastaneydik ama sancım yoktu 4 e yakın sancım başladı yardımcı doktor gelene kadar çok hızlı bir şekilde ilerledi kendi doktorum geldiğinde yarım saat daha dayanırsan doğuracaksın dedi ama ben çık şiddetli Ağrı'lar gelince ve ilk doğumdan epiduralin rahatlığını bildiğimden epiduralli istedim sonrası gayet rahat zaten doktor ıkın diyor ıkınıyorsun 10 -15 dakika içinde doğum oldu saat 6 idi ve dikiş olmadı bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin edemedi anestezi uzmanı ve doktor bu yüzden anestezi yapıldığında doğuma az kalmıştı :) Epiduralli 4 cm de takıyorlar diye biliyorum ama dediğim gibi benim açıklığım bence 6-8 vardı doktor söylemedi epiduralden yarım saat sonra doğurdum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…