- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #35.861
Valla su ictikce daha sisiyorum ben :)Hiç tuz şeker kullanmıyprum extradan ama tatlı yiyorum tabisu zaten her an elimde mağlum bebeğin suyunuda arttırmaya çalışıyorum ya ben sabah gözümü açıp 1 litre su içiyırum gece tuvalete kalktığımda bile bebeğe gitsin diye içiyorum.
Ben de eşimin ayakkabılarına geçtim :)
Tansiyonunu ölçüyor musun canım?
Sezeryan sonrası bi sıkıntı yoksa genelde 1 gece kalınıyor canım. Tabi her doktorun yaklaşımı farklı. Şimdiden hayırlı doğumlar dilerim
Bu son ay odem oluyor maalesef.. benim de yoktu bu zamana kadar. Hava sicak olunca odem daha fazla oluyor..Ödemim yk ama Bebek büyüdü sığamıyorum artık her taraftan sıkıştırıyor
Bim yok mu Yakınlarda canimcim orda da satilio. Ben her gün bi dilim yiyorum normalde hiç ödem olmadı bugüne kadar. Bu hafta soyup yemeye erindim ve pişman oldum resmen. Zaten bi anan as bi hafta gidio bana. Çilek kayısı aç karnına yiyorum sindirime çok iyi gelio. Acayip meyve ci Bi oğlum olacak benim ben sürekli meyve yiyorumBende ananası haftada 2 kez tüketiyordum bulamıyoruz 10 gündür , Çilek tüketiyorum onun yerine bol bol , ödemi alıyormu bilmiyorum ama kabızlığı aldığı kesin :)))
@Parker06
Cati ackligini banami yazdn canim?
Youtube da acemianne var onu takip dyrm hep ordan izle bak ck gzl kundak yapiyo
Yakin zamanda iki arkadasm dogum yapti ikiaide sabah giris yapti hastaneye iki gece kaldilar
Canım benim Allah sabır versin. İnşallah o ikinci de gelir ve ardından ikizlerin olur. İnşallah canım!bende iyiyim ama hala tedavim bitmedi ikinci yumi için uğraşıyoruz hala bir tanesi donduruldu
yazın tekrar gidecem inşallah
Benim de bel fıstığım var, aslında yükü eşit dağıtıyor diye daha uygun olmaz mı bizim için. İlk aylar yapışık yapışık güven hissederler hem :)) oyy minnak cücelerBen de niyetliyim wrap slinge ama bel fıtığım falan var o yüzden ilk etapta almayayım sonra belki alırım dedim. Çok şirinler bence de
Teşekkür ederim bebeğim 2850 doğdu doğumdan 6 gün önce kontrolde 2650 demişti doktor benim herkes gibi sertleşmeler vardı karnımda yani kasılmalar ama normal dedi doğumu tetikleyecek herhangi bir durum olduğunu söylemedi kısmet işteGözünaydın canım sağlıkla kavuşmuşsun bebişine. Kaç kilo doğdu? En son kontrolün ne zamandı ve kaç kilo demişlerdi? Erken doğuma yol açacak bişeyin var mıydı? İnş mutlu bir ömrü olur bebeğinin
Oluyor canim bende parmaklarini mi citlatiyor bu cocuk dedim :)))
Kızlar benim ayaklarım balon oldular, hobbit ayağı gibiler, somun ekmeğe döndüler, kocamanlar yaa
Bazn bnde bakiyrm ckcak gbi oynuyo bazen zor oynatiyrm nst de ac oluyosan eger oynamaz mtlaka tika bsa gitKızlar ya benim kız geçen hafta 3-4 gün çok hareket etmedi. Normalde NST'de çok hareketli çıkıyordu. Ama geçen hafta 40 dakikaca ancak 4 hareket gördüler. Ben de hissetmiyordum zaten. Herhalde yeri kalmadı diye düşündüm. Ama dün birden hareket etmeye başladı ve o zamandan beri hiç durmadı. Karnım kımıl kımıl. Tıpkı eskisi gibi. Neden böyle oluyor acaba? Hareket etmeyince korkuyorum, edince ayrı korkuyorum.
Kızlar cevap vermemişsiniz ama sizin fikrinizi merak ediyodum
Hiç bime bakmadık valla :)) Afyon küçük yer olunca manavlarda bulunmuyor böyle meyveler ... Eşimde Migros'tan getiriyordu , orada soyup veriyorlar 3 gün gidiyor 4. Gün sulanıyor ...Bim yok mu Yakınlarda canimcim orda da satilio. Ben her gün bi dilim yiyorum normalde hiç ödem olmadı bugüne kadar. Bu hafta soyup yemeye erindim ve pişman oldum resmen. Zaten bi anan as bi hafta gidio bana. Çilek kayısı aç karnına yiyorum sindirime çok iyi gelio. Acayip meyve ci Bi oğlum olacak benim ben sürekli meyve yiyorum
Ben de Koşuyolu Medipolde yapacağım inşallah. Evet canım artık bebeği kesinlikle yıkamıyoruz dediler. Verniks tabakasının mümkün olduğunca bebekte kalması isteniyor. Eve gidince yıkayın, göbeği beklemenize gerek yok dediler. Ayrıca boşuna biberon ve emzik de getirmeyin kullanılmayacak dediler. Mamayı kaşıklı bir aparatla veriyorlarmış gerekirse. Biberona alışınca emmeyebiliyor diye
Bende geçen yıl kromozom bozukluğu yüzünden 23.haftada gebeligim sonlandırıldi.sezeryan la tabi.benim 8 yasinda bir kızım var şimdide 36+1 iz bugün 3 haziran doğum tarihim.eşim o zamanlar demişti ki bir daha allah bize çocuk nasip ederse kapının dışına süs çiçek felan koymayalim dedi.kaldığım oda koridorun sonundaki balonların çiçeklerin içinde yürüyerek koridor dan geçmiştik mahvolmustuk çok zor bir acı
Teşekkür ederim gece 2 gibi suyum geldi 3 :00 civarı hastaneydik ama sancım yoktu 4 e yakın sancım başladı yardımcı doktor gelene kadar çok hızlı bir şekilde ilerledi kendi doktorum geldiğinde yarım saat daha dayanırsan doğuracaksın dedi ama ben çık şiddetli Ağrı'lar gelince ve ilk doğumdan epiduralin rahatlığını bildiğimden epiduralli istedim sonrası gayet rahat zaten doktor ıkın diyor ıkınıyorsun 10 -15 dakika içinde doğum oldu saat 6 idi ve dikiş olmadı bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin edemedi anestezi uzmanı ve doktor bu yüzden anestezi yapıldığında doğuma az kalmıştı :) Epiduralli 4 cm de takıyorlar diye biliyorum ama dediğim gibi benim açıklığım bence 6-8 vardı doktor söylemedi epiduralden yarım saat sonra doğurdum çünküAhahah canım benim de dün gece rüyamda suyum geldi. O esnada uyandım, baktım bir şey yok çok şükür :)
ruhumAsya Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah analı babalı büyütsün. Doğumunu anlatır mısın biraz? Epidurali ne zaman, kaç cm açıklıkta, yaptılar? Ikınma ne kadar sürdü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?