2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlarrr
Doğumdan önce ev temizliğine başladım
Halılarımı yıkamaya verdim bugün
Çarşambaya kadar kıyafet dolaplarımı vs temzleyip düzeltcem perdeleri yıkayacağım
Çarşamba perşembe de yardımcı gelecek cam kapı yerler bi güzel temizlenecek perdeler asılacak
Geçen hafta ağdaya gitmiştim
bu haftasonu yine gideceğim
Ohh misss doğurabilirim
Bir tek beşiğinn uyku setini erken serdim diye pişmanım tozlanmış onları temizleyip tekrar sereceğim
Birde temizlik malzemeleri tuvalet kağıdı falan zulalıcam bakliyat vs alıcam bolca doğumdan sonra o eksik bu eksik olmasın kafam rahat olsun
Enerjiye bak yaaa valla helal :)
Benden 1 hafta ilerdesin hem de.. Bende mecal yok yemeğimi yapsam şükür :)

Ne kdr surede uzuyorsa ona gorr ayarla kendini bn ay basinda gtmistm dsha gtmen acil bisyde jilet kullncm

Doktorlar bu konuda aşırı hassas değiller diye biliyorum. Arkadaşım sorduğunda endişe etme sen git yaptır bebek geldiğine ne kadar olduğu önemli değil demişti. Yani tam zamanı bilmediğimiz için tamamen temiz olmasını da sağlayamayız. Ben geçen hafta çatı muayenesinden önce yaptırdım. Bir daha yapamam herhalde.

Dişçi arkadaşıma muayeneye giitiğimde önce kahvaltı ediyorduk sonra muayene ediyordu fark etmez dişinde kalanlar deyip. İşleri.bu olduğu için çok kafaya takmıyorlar böyle şeyleri. Ama tabi.kişisel hijyen, temiz olmak önemli

Temizlik proğramını okurken yoruldum , :)))kolay gelsin canım sen yorma kendini ... Yardımcı yapsın . Aaa bende cuma günü nevresimleri ütülemiştik , pazartesi sereyim diyordu annem , sermesin o zaman ... Dediğin gibi toz olabilir , gerçi bende toz alerjisi olduğundan hergun yatak odası süpürülüp siliniyor , ama olsun ... Birde ön bölgene ağda mı yaptırdın ? Ben 8 aydır hiçbir yerine ağda değdirmiyprum , Kuaför inşaallah Çarşamba gelecek, tüm vücut aldıracağım ama ön bölgede kararsızım :KK43:(jilette tam almıyor , zaten göremiyorsun da ...
Sağol canım :) kıyafet dolabımı yerleştirme düzenini kadına anlatmak daha da yorar beni açarım müziğimi yaparım yavaş yavaş gerisini kadın yapar

Bence nevresimleri ser ama zeyzey3428 zeyzey3428 in dediği gibi üstüne çarşaf at ben öyle yapıcam

Ön bölgeme değil bikini bölgeme bacaklar kollar koltukaltı yaptırdım ama ön bölgemi jiletle aldım ağdaya dayanamadım canım kasıldım üst bacaklarım alınırken bile

Valla su ictikce daha sisiyorum ben :)
Ins byle buyuk kalmaz ayagim coraplar filan ck skiyo ay ck sistm ben

Sen hala yatıyorsun bir de değil mi? Yürüdükçe o eller ayaklar o kadar fena şişiyor ki ellerim tam hamur yoğurmalık :(
Dediğin gibi su içtikçe ben de daha çok şişiyorum ama su çok gerekli o nedenle içmeye devam

Enerjiye bak yaaa valla helal :)
Benden 1 hafta ilerdesin hem de.. Bende mecal yok yemeğimi yapsam şükür :)
Ben yemek yapmıyorum ne yalan sölim ya annemlere gidiyoruz yemeğe ya da dışarıdan söylüyoruz kokusuna girmek istemiyorum hiç
Ev dağınık azcık pis olunca iyice hastalanıyorum ben ya :)

Teşekkür ederim gece 2 gibi suyum geldi 3 :00 civarı hastaneydik ama sancım yoktu 4 e yakın sancım başladı yardımcı doktor gelene kadar çok hızlı bir şekilde ilerledi kendi doktorum geldiğinde yarım saat daha dayanırsan doğuracaksın dedi ama ben çık şiddetli Ağrı'lar gelince ve ilk doğumdan epiduralin rahatlığını bildiğimden epiduralli istedim sonrası gayet rahat zaten doktor ıkın diyor ıkınıyorsun 10 -15 dakika içinde doğum oldu saat 6 idi ve dikiş olmadı bu kadar hızlı ilerleyeceğini tahmin edemedi anestezi uzmanı ve doktor bu yüzden anestezi yapıldığında doğuma az kalmıştı :) Epiduralli 4 cm de takıyorlar diye biliyorum ama dediğim gibi benim açıklığım bence 6-8 vardı doktor söylemedi epiduralden yarım saat sonra doğurdum çünkü
Maşallah ne kadar güzel bir doğum olmuş çok hoşuma gitti. Darısı normal doğum bekleyen arkadaşların başına inşallah. Tekrar güle güle büyüt evladını

Kızlarrr
Doğumdan önce ev temizliğine başladım
Halılarımı yıkamaya verdim bugün
Çarşambaya kadar kıyafet dolaplarımı vs temzleyip düzeltcem perdeleri yıkayacağım
Çarşamba perşembe de yardımcı gelecek cam kapı yerler bi güzel temizlenecek perdeler asılacak
Geçen hafta ağdaya gitmiştim
bu haftasonu yine gideceğim
Ohh misss doğurabilirim
Bir tek beşiğinn uyku setini erken serdim diye pişmanım tozlanmış onları temizleyip tekrar sereceğim
Birde temizlik malzemeleri tuvalet kağıdı falan zulalıcam bakliyat vs alıcam bolca doğumdan sonra o eksik bu eksik olmasın kafam rahat olsun
Annem de kirlenir diye sermedi nevresimleri cibinliğini bile takmadık. Hastaneden döndüğümüz gün yaparız dedi. Sen de tekrar yıla kaldır.

Çok tatlılar ya ben galatasarayliyim aslında ama eşim yüzünden bjk sempatisi başladı :) şimdi bjk uyku seti arıyoruz :))

Cok fanatik dglsen sen de bjkli olabilirsin ailece ayni takimi tutmak cok guzel oluyor bizde ben annem babam esim hep bjkliyiz maclari beraber izliyoruz fln :)

Bugun babam ben esim konvoya ciktik:)

Evlenmeden once babamla tribune maclara giderdik karnim burnumda olmasaydi ben bugun vodafone arenada olurdum da iste:)) Seneye insaallah 3. Yildiz sampiyonluguna gideriz

Oyle iste:)
Uyku seti de cok guzel olur

Doğum yaklaştıkça benim çenem düştü:KK48:

Hani söyleyip duruyorum ya nasipse başka bir şehirde dogum yapacağım 1.5-2saatlik mesafe

Hastaneden çıkınca Allahın izniyle bebeğimi oto koltuğu ile getirmek istiyorum şehirlerarası yol sonuçta

Be safe izi sleep anakucağı/oto koltuğumuz var

Bu fikrime herkes karşı çıkıyor küçük çocuk o koltuğa mı konur diye:ukala:

Ben de diyorum ki asıl şehirlerarası yolculuk anne kucağında mı olur ya Allah korusun :oha:

Bu konuda fikri olan va mı:işsiz:
Kucağında götürmek bence de tehlikeli. Ana kucağı daha güvenli sk sk mola vereceksiniz zaten

Cok fanatik dglsen sen de bjkli olabilirsin ailece ayni takimi tutmak cok guzel oluyor bizde ben annem babam esim hep bjkliyiz maclari beraber izliyoruz fln :)

Bugun babam ben esim konvoya ciktik:)

Evlenmeden once babamla tribune maclara giderdik karnim burnumda olmasaydi ben bugun vodafone arenada olurdum da iste:)) Seneye insaallah 3. Yildiz sampiyonluguna gideriz

Oyle iste:)
Uyku seti de cok guzel olur
Yok fanatik değilim hatta hiç değilim babam gs liydi ben de kuucklukten kalma alışkanlık gs liyim diyorum.ama biz de ailece Beşiktaşlı olucaz gibi :)

Kucağında götürmek bence de tehlikeli. Ana kucağı daha güvenli sk sk mola vereceksiniz zaten

Sagol cnm ben kimseyi dinlemeyecegim aglasa da anakucagina koyacagim ya

Ben arka on koltuk farketmez emniyet kemersiz yol yapamam bakkala bile giderken takarim bi ani frenle illa ölumcul olmasa da kafani vuruyosun fln yazik dgl mi canıma

Ben bakkala kemersiz gitmezken o yolu nasil bebegi kucagimda gideyim bir sey plursa vicdan azabinda ölürüm

Benim sadece kol altım lazerli. Annem izin vermemişti Başka yerime yaptırmama hamile kalmaya engel olabilirmiş filan diye. Ağdaya gitmek dışında hiçbir temizlenme yöntemini bilmediğim için riskli olmasına rağmen rahatsız ettikçe gittim mecbur şükür doğumu tetiklemedi şimdiye kadar. doğum öncesi son ağdaya ne Zaman gitsem ona da karar veremedim hala şu an Bi rahatsızlığım yok iyice bekliyim diyorum birkaç gün öncesine kadar ama ani yakalarsa doğum :S
Ay gunlerimizde cok yakin ne zaman gitsek ki? Acaba simdilerde gidip son dakka jilet mi kullansak. Jiletide yapamam gerci hic goremiyorum ki orayi

Back
X