2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
@sadrml
Oyleymis canım herhalde bebeğin duruş pozisyonuyla alakali. İnsan kilo aldığını duyunca seviniyo tabi bide 10gunumuz falan var. Çok merak ediyorum nekadar dogcak gerçi zayıf bebeklerde sonradan çokggüzel toparlaniyolar sağlıklı olsunda önemlisi o

Selam anneler ve anne adayları
Ağustos yada Temmuz annesi olmayı beklerken 28 Nisan günü ani bir sancı ile nisan annesi oluverdim... 24+3 haftalık doğdu miniğim.
20 günlük küvözde olan Masal kızım için dua zinciri oluşturmuş bir arkadaşım sağolsun
sizlerinde dualarını istiyoruz annecikler
Kızımdan miniğimden dualarınızı eksik etmeyin inşallah
Rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıcakla

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-dua-zinciri-yapiyoruz.927844/#post-46535438
Rabbim tez vakitte şifa versin sagsalim birbirinize kavuşun insallah bebeginle 10 ayetel kursi 10 fFatiha okurum insallah

arkadaşım 39 haftalık hamileyken balkonu yıkamaya kalktı. yerleri siliyorum siliyorum hep ıslak, arkamı dönüyorum yine ıslak yerler dedi. sonra bir baksa üstüne altına bildiğin işemiş. Tabi o su sanmış hemen hastaneye gittiler o kıyafetler ile birlite. meğersem doktor idrarını kaçırmışsın, artık hissetmemen normal korkma doğuma az kaldı, kanallarının kaslarını hissedemeyebilirsin diyip eve yolladı :)
Ay bunu ilk defa duydum

Selam kızlar , benim bu aralar sanki Göbek deliğimin Çevresindeki deri yırtılacakmış gibi hissediyorum , ayağa kalkınca , hiç çatlak yok Allah'a şükür ama derimin gerildiğimi hissediyorum , acaba Göbek deliğinin derisi yırtılır mı ki, diye düşünmekten kendimi alamıyorum ...
çatlağın yoksa göbeğinin de çatlayacağını sanmıyorum canım. Benim de cildim çok geriliyor ve aşırı çatlak oluştu. Krem vs işe yaramıyor.

Yirtilir canim heryer yirtilabilir. Benim gobek alti mahvolmustu zaten simdide gobek deligimin uzeri yirtildi. Vücudumda yirtilmayan yer kalmadı. Zaten ergenlikten gelen baya yirtiklarim vardi. Insallah kuculur beyazlar diye dua ediyorum.
onlar yırtık değil kaplan deseni :)) Ben de aynı durumdayım maalesef.

oltu1 oltu1 canım nasılsın? Senin ufaklık döndümü merak ettim :KK46: ben birazdan hastaneye gitcem aksamdan beri cok hareketli bi umut bakalim :anne:
Iyiyim sağol canım sen nasilsin? Benim sıpa dönmedi hâlâ ters. sezeryan fikrine kendimi alistirmaya çalışıyorum. normal dogumu cook istemiştim. Hayırlısı hakkımızda sağlıkla gelsinler de..

Çok heyecanlı canımm ya hayırlı olsun. Günün belli olması da güzel bir şey. Benim şu an hiç bir fikrim yok. Bazen birazdan doğuracağım gibi geliyor, bazen 42'ye kadar gidermişim gibi :)
Sen 38.haftaya gelmissin doktor tarih vermemiş bende bana niye tarih vermedi diye söylenip duruyorum doktora :KK48:

Merhaba anneler, daha once bebegimin yavas kilo aldigini yazmistim. Cumartesi gununden beri beslenme kalpina aldim resmen kendimi, faydali olma ihtimali olan ne varsa yiyorum. Doktorum ozellikle dalak ve ciger yememi onerdi. Haftada 2 gun de balik ye dedi. Onumuzdeki cumartesi yani 28 mayista 36+0 da gitmis olacagim kontrole.. Cok merak ediyorum ne olacak kilosu..
Bir de dun gece uykumda cok inlemisim esim soyledi. Gece agri hissetmedim ama sabah kalktigimdan beri vajinada sizlama ve asiri bi baski hissi var. yuruyusum bile her zamankinden yavasti. Sizde durum nasil??

Merhaba anneler, daha once bebegimin yavas kilo aldigini yazmistim. Cumartesi gununden beri beslenme kalpina aldim resmen kendimi, faydali olma ihtimali olan ne varsa yiyorum. Doktorum ozellikle dalak ve ciger yememi onerdi. Haftada 2 gun de balik ye dedi. Onumuzdeki cumartesi yani 28 mayista 36+0 da gitmis olacagim kontrole.. Cok merak ediyorum ne olacak kilosu..
Bir de dun gece uykumda cok inlemisim esim soyledi. Gece agri hissetmedim ama sabah kalktigimdan beri vajinada sizlama ve asiri bi baski hissi var. yuruyusum bile her zamankinden yavasti. Sizde durum nasil??
Bende durumlar geceleri karnım sertleşiyor o kadar
Demekki gece senin çatı ağrın falan oldu ama uyandıramadın kendini inledin

Günler bana mı çok hızlı geçiyor anlamıyorum ya. Ne ara akşam oldu gene
Aksam hizli oluyor ama gunler geçmiyor sanki yaa. Sanki hic dogurmayacakmisim gibi hissediyorum hala. Bu çocuk burdan nasil cikacak diyorum bazen. Hele kabiz oldugumda agrim oldugunda felan kendimi kötü hissediyorum doguramazsam diye :(

Bugün ben de öyleyim ama ben çok ayakta durdum bugün o yüzden oldu sabah kalktığımda iyiydim yani. Böyle batıyor gibi gıdıklanıyor gibi arada baskı hissi. Tarifi değişik :)

oltu1 oltu1
Sagol canım bende iyiyim şükür . Bizimki de dönmemiş rahatı iyi baya. alıştım bende sezeryan fikrine hatta hastane cantama iki gecelik aldım yeni. Gerçekten sağlıkla kavusalimda gerisi hiç önemli değil artık. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun insallah

Bugün ben de öyleyim ama ben çok ayakta durdum bugün o yüzden oldu sabah kalktığımda iyiydim yani. Böyle batıyor gibi gıdıklanıyor gibi arada baskı hissi. Tarifi değişik :)
Ben artık 15 20 dakika yuruyebiliyorum sonra baskı oluyo alttan iğne batıyor et parçası dusurcekmisim gibi oluyo :(

Back
X