2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bana doktorum eşim annem arkadaşlarım hepsi de yapamazsın sen uyanık panik olursun dediler. Genel anestezi olacak benim. Heyecan yaparım ufacık Bi sallanma hissetsem ortalığı yıkarım :)
He yok ben işin keyfini orda görüyorum bakalım. Tamamen uyumak istemem gibı. Bakalım hayirlsi

Oh rahatsan ne güzel valla ben korkuyorum kendimden çünkü hala hamileliği aklım almış değil :)
Kız ne rahatı benim gibi psikopati var mı acaba.. normal doguma engel yokken .ben vajinadan bebek istemiom die. Ağlayıp . Sezeryan da karar kılan ben. Ne rahatı ;) ,;)

Kız ne rahatı benim gibi psikopati var mı acaba.. normal doguma engel yokken .ben vajinadan bebek istemiom die. Ağlayıp . Sezeryan da karar kılan ben. Ne rahatı :KK66: ,:KK66:
Rahat değilsen son anda genel anesteziye dönme ihtimalini göze al o zaman. Sondadan bile korkuyorum ben. Doktor dalga geçiyor 'Bi de güya normal doğuracaktı'diye

Rahat değilsen son anda genel anesteziye dönme ihtimalini göze al o zaman. Sondadan bile korkuyorum ben. Doktor dalga geçiyor 'Bi de güya normal doğuracaktı'diye
Al benden de o kadar. Hep normal. Normal dedim. Şimdi duydum ki sonda varmış iğne beldenmış. Artık arastirmiom ya. Pes ettim.. sadece bi kaç dk içinde yavrunun sesini duymak isteğimi dusuncem

Al benden de o kadar. Hep normal. Normal dedim. Şimdi duydum ki sonda varmış iğne beldenmış. Artık arastirmiom ya. Pes ettim.. sadece bi kaç dk içinde yavrunun sesini duymak isteğimi dusuncem
Ay çok hoş olurdu gerçekten:) hamile olduğumu ilk öğrendiğimde suda doğum yapmak falan istedim ama sonra gerçekleşmeyecek hayaller listesine girdi

Mayıs annelerinde kolay normal doğuran lari okuyunca kafam karışio biraz ama
. Sonra . Hemen hatirliorum ki ben öyle belirsiz bi zamanda ikinarak do ğu ra mammm:110::deli::deli::63: kararimi verdim.En Büyük TÜRKİYE:anne:
Hayırlısı olsun inşallah ben de tam normale karar vermişken annemin komşusu 20 dikişle normal doğum yaptım neler çektim oranı keseceklerine karnını kessinler hem karın ıslanmadığı için daha çabuk iyileşiyor demeZ mi ..ben yine yön değiştirdim:KK34:

Back
X