- 2 Ekim 2015
- 680
- 561
- 23
- Konu Sahibi deeplydisturbed
- #38.001
Çalıştığı için doğuma bikaç gğn kala gelicek bi de Ramazan ya evde babam kardeşim de var en fazla 1hafta kalıcakGelmicek mi doğumuna canım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalıştığı için doğuma bikaç gğn kala gelicek bi de Ramazan ya evde babam kardeşim de var en fazla 1hafta kalıcakGelmicek mi doğumuna canım?
Evet ya ben bi de onu düşünüyorum..biz tutamıcaz da bizimle ilgilenicekler oruçlu olcaklar bi de bizle uğraşıcaklar vicdan azabı çekicem ben..Çalıştığı için doğuma bikaç gğn kala gelicek bi de Ramazan ya evde babam kardeşim de var en fazla 1hafta kalıcak
Ay bnde arayanalra oyle diyorum :) guya erken dogum olabilirdi simdi yapisti :)
Kilosu boyu kaç çıktı canım? Nedenmiş peki? Bebeğe giden damarlara ve plasentana bakıldı mı? Suyu nasılmış? Gerilik yeni mi başladı önceden beri mi canım?Bugun kontrolumuz vardi 37+3 teyim ama 35 haftalik gorunuyorne olcak nasil olcak hicbisey anlamadim
![]()
Oooo maşallah canım , bizden yarın kilo fazla , valla artık takılmıyorum bende yiyorum bana kilo oluyor ... 28 yıllık hayatımda yemediğim kadar nohut fasulye yemişimdir heralde son 3 ayda :)))Ya hiç sorma doktordan çıkınca akıl ettim bende 16 si güzel tarihti aslında diye bi dahaki kontrolde sorucam bende olur mu die :) bi anda tarihi sen belirle deyince heyecan yaptımkilosu biraz toparladı çok şükür 2940 olmuş :) çok mutlu oldum heyecan tavan yaptı tarih belli olunca inşallah bayılmam doğuma giderken :)
Annen ne diyor canım , birde gelininizin annesi baksın torununa 40 ı çıkasıya kadar , sen abinle yada gelininizle yüz göz olma hiç , direk annene söyle .. En azından 40 ım çıkasıya kadar durabilir misin diye.Ay kızlar içimi dökücem çok sinir oldum.annem abimin çocuğuna bakıyordu bu arada abim ve eşi annemin kıymetini bilmeyen insanlardır. 36 haftadır hamileyim abim de eşi de evime bir kez gelip nasılsın demediler ki bir defa dedim size kırgınim benle ilgilenmediniz dedim.neyse abim dün gitmiş anneme demiş ki sen doğuma gidince kaç gün kalırsın 2 3 gün kalıp dönersin herhalde oğluma kim bakacak demiş babam da annen kalır 40 ini çıkarır demiş aa bir ay napicak orda oğluma kim bakacak diyomuş o kadar sinir oldum ki anlatamam insanın kardeşi de olsa ne kadar bencil oluyomuş gördüm zaten son zamanlar güya benle ilgileniyorlar gibi arıyorlar amaç doğum tarihimi öğrenmek.şimdi de abimin eşi arıyocumartesi gelicem bebek kıyafetlerini hazırlayalım diyo ben de yüzüme karşı bişey denmedigi için hiç bişey yokmuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.başınızı şişirdim ama çok sinirlendim ve üzüldüm.![]()
Ay kızlar içimi dökücem çok sinir oldum.annem abimin çocuğuna bakıyordu bu arada abim ve eşi annemin kıymetini bilmeyen insanlardır. 36 haftadır hamileyim abim de eşi de evime bir kez gelip nasılsın demediler ki bir defa dedim size kırgınim benle ilgilenmediniz dedim.neyse abim dün gitmiş anneme demiş ki sen doğuma gidince kaç gün kalırsın 2 3 gün kalıp dönersin herhalde oğluma kim bakacak demiş babam da annen kalır 40 ini çıkarır demiş aa bir ay napicak orda oğluma kim bakacak diyomuş o kadar sinir oldum ki anlatamam insanın kardeşi de olsa ne kadar bencil oluyomuş gördüm zaten son zamanlar güya benle ilgileniyorlar gibi arıyorlar amaç doğum tarihimi öğrenmek.şimdi de abimin eşi arıyocumartesi gelicem bebek kıyafetlerini hazırlayalım diyo ben de yüzüme karşı bişey denmedigi için hiç bişey yokmuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.başınızı şişirdim ama çok sinirlendim ve üzüldüm.![]()
Eyvah o zaman evimizin içinde 3 kararsız olacak ... Birbirimize bakıp 'bilemedim ki , ne yapsam ki ' deyip dururuz :))Ben de adet sancını düşününce sezaryen mi olsam diorum benim kafa hergün bi çeşit kararsızlığın zirvesindeyim
Bu arada bebeişleri ikizler burcu olacaklar çok kararsız bir burç kendimden biliyorum haberiniz olsun![]()
Eki Görüntüle 1837954
Ne düşünüyorsunuz? Ben daha almadim ateş ölçer bunu alsam mı ki
Ya annemler yumuşak yüzlü pek bişey diyemiyolar maalesef abim kayinvalidesi başka şehirde diye onu çağırmaz bile ona göre annem bakmak zorunda.Cidden bencilce davranmışlar canım sen takma boşver annen kesin tavrını belli etsin tamamdır sonuçta tek torunu yok yani
Yeni doğmuş bir bebek abinin oğlundan daha da bakıma muhtacı var gelinin annesi baksın birazda
Yok annem benim.yanımda kalacak canım beni bırakıp gitmez.annem direk söylerse abim ona bişey der kalbi kırılır die sen bişey deme dedim sorarlarsa ben annemi yanimda istiyorum derim dedimAnnen ne diyor canım , birde gelininizin annesi baksın torununa 40 ı çıkasıya kadar , sen abinle yada gelininizle yüz göz olma hiç , direk annene söyle .. En azından 40 ım çıkasıya kadar durabilir misin diye.
Bizim oğlanlar aynı gün olacak doğum günleri canım isim ne koyacaksınızEvet canim bizim oglan son dakika dönüp sürpriz yapmazsa Cuma geliyo![]()
Ben de kilo yaptı cnm 2 haftada 2 kilo almışım toplamda şu an 15 kilo aldımOooo maşallah canım , bizden yarın kilo fazla , valla artık takılmıyorum bende yiyorum bana kilo oluyor ... 28 yıllık hayatımda yemediğim kadar nohut fasulye yemişimdir heralde son 3 ayda :)))
Guzel bir ates olcere benziyor. Fakat bu cihaz yalnizca kulaktan olcer. Ve bildigim kadariyla kucuk bebekler hele de hasta ve huysuzken kulaklarindan olculmesine pek musade etmiyorEki Görüntüle 1837954
Ne düşünüyorsunuz? Ben daha almadim ateş ölçer bunu alsam mı ki
Çok ayıp etmiş abin ama meraklanma annen ağzının payını verir. Baban da gerekeni söylemiş zaten. Bazen erkekler böyle salak salak konuşabiliyor lafın nereye gideceğini düşünmeden, şimdi hesap sorsan yok valla he biliyim ben kötü düşünmedim der :)) salla gitsin canım.Ay kızlar içimi dökücem çok sinir oldum.annem abimin çocuğuna bakıyordu bu arada abim ve eşi annemin kıymetini bilmeyen insanlardır. 36 haftadır hamileyim abim de eşi de evime bir kez gelip nasılsın demediler ki bir defa dedim size kırgınim benle ilgilenmediniz dedim.neyse abim dün gitmiş anneme demiş ki sen doğuma gidince kaç gün kalırsın 2 3 gün kalıp dönersin herhalde oğluma kim bakacak demiş babam da annen kalır 40 ini çıkarır demiş aa bir ay napicak orda oğluma kim bakacak diyomuş o kadar sinir oldum ki anlatamam insanın kardeşi de olsa ne kadar bencil oluyomuş gördüm zaten son zamanlar güya benle ilgileniyorlar gibi arıyorlar amaç doğum tarihimi öğrenmek.şimdi de abimin eşi arıyocumartesi gelicem bebek kıyafetlerini hazırlayalım diyo ben de yüzüme karşı bişey denmedigi için hiç bişey yokmuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.başınızı şişirdim ama çok sinirlendim ve üzüldüm.![]()
Aynen cnm biz de ona göre plan yapalım diye sordum der dediğin gibiÇok ayıp etmiş abin ama meraklanma annen ağzının payını verir. Baban da gerekeni söylemiş zaten. Bazen erkekler böyle salak salak konuşabiliyor lafın nereye gideceğini düşünmeden, şimdi hesap sorsan yok valla he biliyim ben kötü düşünmedim der :)) salla gitsin canım.
Weewell güzel marka. İndirim de baya iyiymiş
Guzel bir ates olcere benziyor. Fakat bu cihaz yalnizca kulaktan olcer. Ve bildigim kadariyla kucuk bebekler hele de hasta ve huysuzken kulaklarindan olculmesine pek musade etmiyoro yuzden temassizlara da bak istersen derim. Fakat cocuk biraz laftan anlar yasa gelince en guzeli bunlar cunku en dogru olcum kulaktan yapilanmis.
Canim ya gercekten cok sinir bi davranis. Kesinlikle annen 40 ini cikarip gitmeli.Ay kızlar içimi dökücem çok sinir oldum.annem abimin çocuğuna bakıyordu bu arada abim ve eşi annemin kıymetini bilmeyen insanlardır. 36 haftadır hamileyim abim de eşi de evime bir kez gelip nasılsın demediler ki bir defa dedim size kırgınim benle ilgilenmediniz dedim.neyse abim dün gitmiş anneme demiş ki sen doğuma gidince kaç gün kalırsın 2 3 gün kalıp dönersin herhalde oğluma kim bakacak demiş babam da annen kalır 40 ini çıkarır demiş aa bir ay napicak orda oğluma kim bakacak diyomuş o kadar sinir oldum ki anlatamam insanın kardeşi de olsa ne kadar bencil oluyomuş gördüm zaten son zamanlar güya benle ilgileniyorlar gibi arıyorlar amaç doğum tarihimi öğrenmek.şimdi de abimin eşi arıyocumartesi gelicem bebek kıyafetlerini hazırlayalım diyo ben de yüzüme karşı bişey denmedigi için hiç bişey yokmuş gibi davranmak zorunda kalıyorum.başınızı şişirdim ama çok sinirlendim ve üzüldüm.![]()