- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.081
Sağol cnm hemen not alıyorum. Benim şişliklere bastırinca içine çökmüyo gayet tombalak kalıyoBen de kilo aldım ondan diye düşünüyordum ama parmakla bastırınca içine çökük kalıyor biraz. Biraz ödem biraz kilo sanırım :)
İnşirah suresi, inşikak suresi, abese 19 ve 20. Ayetler, meryem 23 24 25 26. Ayetler
Rabbiyessir vela tuassir Rabbi temmim bilhayr.
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin.
Kolay doğum için bunları okuyabilirsin :)
sende 37 olmuşsun ama bu haftadan itibaren pek artmadı benimde en fazla 500 gr-1 kilo falan. gerisini önceden almıştım. ben normal yiyorum ya canım ne çekerse. artık az kaldı zatenCanim arada iki haftamız senle ben şimdiden 15 kilo aldim:) ama neden bilmiyorum öyle tatlılar hamurişleri falan da yemem .
Kalkiyim da kahvaltı edeyim bu kadar yemek dediksende 37 olmuşsun ama bu haftadan itibaren pek artmadı benimde en fazla 500 gr-1 kilo falan. gerisini önceden almıştım. ben normal yiyorum ya canım ne çekerse. artık az kaldı zaten
9
Ben dün doktora dedim ben şişiyorum diye kilo aldın da ondan diyo ödem değil mi ya bunlar anlamadım ben de
Ay çok güldüm :))) ödemi canım dizkapağının 1 karış Altın'da elinle bastır elin göçüyorsa ödemdir ... Doktor kontrollerde hiç açıp bakmıyor mu canım bacağına , bana soruyor , çok olmuyor dememe rağmen taytımı yada pantolunumu sıyorıp bakıyor, elbise giyemiyorum o yüZdrn kontrole gittiğimde ...
Günaydın canım naptın sen açılman vardıKizlar hepinize günaydın.
benimki de kafa aşağı dönmüş pozisyonda bayadır. ben demek ki normal doğum için uygun diye düşünmüştüm ama doğum kanalına girme meselesini okuyunca telaş ettim. haftayaki kontrolde doktoruma soracağım. acaba 40. haftaya yaklaşınca mı giriyor kanala ya da doğum yaklaşınca?Gunaydin kizlar cok sukur benim yaramaz kaldigi yerden devam ediyor icim rahatladi. Her gecen gun aklima baska sorular takiliyo. Simdide oglum kafa asagida donmus bi sorun yok ama hala kanala girmis degil acaba girmesi gerekirmiydi simdiye kadar ? Olduki kanala girmedi hic boyle bisey olabilirmi hic girmeyip bekleyebilrmi? Bu durumda sezeryanmi olmak gerekir? Kafamda deli sorular
Onlar psikoloji bozuyor valla ben bebek doģunca ne kadar mutsuz olucam acaba diye düşünmeye başladım :) sanki sirtimiza yük geliyo gibi anlatiyolar.günaydın anne adayları. doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı. bir de etraftakilerin bütün olumsuz tecrübelerini aktarmaya çalışmalarından çok sıkıldım. sezeryan yapanlar ayrı, normal yapanlar ayrı, suni sancı alanlar ayrı... sormadan anlatmaya başlıyorlar. dinlemek istemiyorum. neden hemcinslerimiz böyle korkutmaya çok meraklılar anlamıyorum. bir de bunlar iyi günlerin diye başlayanlar var. herkes felaket tellalcısı kesilmiş!
Sorunun takibindeyim canım çünkü benimki de daha kanala girmediGunaydin kizlar cok sukur benim yaramaz kaldigi yerden devam ediyor icim rahatladi. Her gecen gun aklima baska sorular takiliyo. Simdide oglum kafa asagida donmus bi sorun yok ama hala kanala girmis degil acaba girmesi gerekirmiydi simdiye kadar ? Olduki kanala girmedi hic boyle bisey olabilirmi hic girmeyip bekleyebilrmi? Bu durumda sezeryanmi olmak gerekir? Kafamda deli sorular
evet ya o kadar bekliyoruz dua ediyoruz çocuk olsun diye olunca da sanki yükmüş gibi tavır takınmamızı bekliyorlar!Onlar psikoloji bozuyor valla ben bebek doģunca ne kadar mutsuz olucam acaba diye düşünmeye başladım :) sanki sirtimiza yük geliyo gibi anlatiyolar.
Artık eşim bile o Psikolojiye girmiş diyo ki geçen gün çocuk doģunca eve geldiğimde sanki senin saçların havaya dikilmiş çocuk bas bas bağırıyor olcak sen de bana bagiracaksin yeter artık yeteeerr diye diyoevet ya o kadar bekliyoruz dua ediyoruz çocuk olsun diye olunca da sanki yükmüş gibi tavır takınmamızı bekliyorlar!
Selam kızlar aynı durum bende de bar kanala 2cm uzak kafası doktor yürümeye devam dedi yerçekiminin etkisiyle alağı inermiş bir de pilates topunda zıpla ama cok değil yoksa suyun patlar dedi. Doğumum 10unda gözüküyor ay sonuna kadar ona müsade dedi 40a girerken dönmüş olmalıymış ama döner sıkıntı yapmayın sizdebenimki de kafa aşağı dönmüş pozisyonda bayadır. ben demek ki normal doğum için uygun diye düşünmüştüm ama doğum kanalına girme meselesini okuyunca telaş ettim. haftayaki kontrolde doktoruma soracağım. acaba 40. haftaya yaklaşınca mı giriyor kanala ya da doğum yaklaşınca?
yürüyeyim o zaman ben de ya. inşallah kolay olur doğumlarımız.Selam kızlar aynı durum bende de bar kanala 2cm uzak kafası doktor yürümeye devam dedi yerçekiminin etkisiyle alağı inermiş bir de pilates topunda zıpla ama cok değil yoksa suyun patlar dedi. Doğumum 10unda gözüküyor ay sonuna kadar ona müsade dedi 40a girerken dönmüş olmalıymış ama döner sıkıntı yapmayın sizde
Ne güzel günün belli olmuş canımGünaydın kızlar biz bugün profesör doktorumuza gittik. Planlarımız değişti. Size de haber vereyim dedim. 38+6 ya yani 6 hazirana gün verdi doktor bizim de gönlümüzden geçen tarihti zaten en başından beri. İşte beklemeye karar verdik hayırlısıyla yani Şafak 11 oldu :)
Doktorun dediği gibi ödem değil kilo demek ki canım seninki :)Sağol cnm hemen not alıyorum. Benim şişliklere bastırinca içine çökmüyo gayet tombalak kalıyo
Doktorun dediği gibi ödem değil kilo demek ki canım seninki :)
günaydın anne adayları. doğum yaklaştıkça korkularım artmaya başladı. bir de etraftakilerin bütün olumsuz tecrübelerini aktarmaya çalışmalarından çok sıkıldım. sezeryan yapanlar ayrı, normal yapanlar ayrı, suni sancı alanlar ayrı... sormadan anlatmaya başlıyorlar. dinlemek istemiyorum. neden hemcinslerimiz böyle korkutmaya çok meraklılar anlamıyorum. bir de bunlar iyi günlerin diye başlayanlar var. herkes felaket tellalcısı kesilmiş!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?