2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canim sen niye boyle dusunuyosun analamdimki. Hayatta hersey kendi secimimiz degil malesef. O sana laf edenlere bak bakalim aciz olduklari istemedikleri neleri yasiyolar bunlar sizin seciminizmi bende sizi yargiliyim o zaman de bakalim ne diyebilcekler nefret ediyorum boyle insanlardan. Hayatimizi zehir ediyoruz o ne der bu ne der diye.

Çok sağol canım. Allah sağlıklı bebişler nasip etsin gerisi önemli değil haklısın tatlım

O ne der bu ne der diye düşünmek en sıkıcısı gerçekten de canım.
Heke bir doğsun lar çevreye kulaklarımızı tıkayıp bebelerimizi büyütmeyle melgyl okuruz inşallah tatlım

pikolata78 üzülme canım, hiç üzülme. Allah dermansız dert vermesin, sütünle beklersin, mamaya beklersin annesi, dışarda büyür. Bunun hiç standardı yok, annemin halasının oğlu 1,5 kilo doğmuş. Boyu 1.90 ve duba gibi :)) bak minicik doğuranlar oldu grupta. İki hafta üç hafta gerilikler bunlar hiç mühim değil. Bebek büyük doğsa ne olur, bir ishal oluyor hop bir kilo veriyor. İnsanlara da doktorum sıkıntı görmüyor de..

Sicak suya gerek yk cnm normal musluk suyuna kou yeter bn sivilce icin kullaniyodum onu bide smdi sogan suruyorun

Sağol canım. Ben de çevremdekilere sıkınyım yok çok şükür dedim. Dışarıda daha iyi kilomalır inşallah. İlk bebeğimde öyle oldu doğunca çabuk kilo aldı. Şimdide yaşıtlarına göre uzun boylu. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım

Merhaba kızlar, birşey danışmak istiyorum size. Cumartesi günü ilk kez NST'ye bağlanacağım ve randevum sabah saatlerinde. Bebeğimin oynaması için özellikle yememi içmemi tavsiye ettiğiniz birşey var mı?

Çikolataaaa :)) mutluluk hormonu salgılarsın bebişinde mutluluktan tepinip durur :))

Bence soğan suyu memeden kismet için işe yarayabilir

Canım kaçıncı hafta da kaç çıktı ki merak ettim. Benim ki de küçük. 38 0 da 2850 çıktı

Canım sıfır ağrım var. Ben de artık bir şeyler olsun, ne biliim belim ağırsın, kemiklerim sızlasın falan istiyorum :) Ama yok. İnşallah çok bekletmez bu bebiş beni
Sen ne durumdasın?
Yürüyünce biraz is yapınca belim kopuyo benim.senin olmuyor mu. Hele b ı de wc ye sıkışıp yürümek. ..

Kızlar sezeryandan sonra gaz çabuk çıksın diye hazırlamamız gerekn bi içecek vb. Şeyler var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…