2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Ay bu soothie yi o kadar ovduler ki ben de alacagim ya bana da bi baski var emzik verirsen kolaya kacan anne oluyomussun gibi ama napayim yasim genc sabrim cok olmayabilir hem 2den fazla cocuk istiyorum emzik beni rahatlatacaksa hemen verecegim ben onemli olan zamani geldiginde biraktirabilmekk

Ben de aventin normal bi emzigini almistim ama bu soothie den de alacagim

Ben de 40ı görmek istemiyorum ama hayırlısı hakkımızda

Ben bir tane wee bir tane de avent aldım. Vermeyi düşünüyorum. Ben ucuz emzikle büyümüşüm, çenem de dişlerim de konuşmam da gayet normal

Benim kızım hareketli müzik dinletince maşallah hiç durmuyor kızlar :))

Oy maşallah kuzuya

Ben de 10.06.2016 istiyorum hatta kendi kendime gelin guvey oldum safak bile sayiyorum :)))

Benim de doğumgünüm 11 haziran. Eşimin 31 mayıs. Birisine denk gelse diyorum

Garmastan yara olunca bana da doktor vermişti. Ama zaten yaralar zaten oluşmuştu. Olmaması için ne yapasak ki

Benim de arzum 16.06.2016. Kısmet tabii bu işler. Arkadaşım da diyor o ne öyle satanist gibi 666, güldürüyor beni.
Ay kıskandım ya dün hiç akıl edemedim 15 ine gün aldım muayeneden çıkınca eşime dein keşke 16 si deseydik diye haftaya gidince de o gün dolmuş olur herhalde

ah canım ah... bide doğumdan sonra işe dönmem gerekiyor... bilmiyorum napıcaz...

Millete dert olur zaten bu tip konular. Herkes bilir bilmez yorum yapar. Can sıkar bışver demeyi öğrendikten sonrası kolay canım.

Ben mayıs annesi gurubundayım ve meleğimi kucağıma coktan aldım bizim guruba nisan annesi yazmıştı ve çok hoşuma gittmişti henüz doğum yapmamıştım ozamn bende sizi heycanlandırıyım azıcık o kadar güzell bir duyguki anlatamam muhteşem bişe kokusunu içine çekerek uyumak ve uyanmak sağlıkla alın bebeklerinizi kucaklarınıza bol bol sütünüz olsun inşşlh ve normal doğumdan sakın korkmayın sizin ve bebeğiniz için en sağlıklısı

Çok nazik bir davranış. Teşekkür ederiz. Allah çocuğunuzu size bağışlasın, güzel bir ömrü olsun

kızlar çok duygusalım.. engelli bi kardeşim var 17 yaşında.. sabahtan beri aklımda düşündükçe ağlıyorum..
hamileliktenmi bu.. ağladıkça ağlıyorum.. of.

Rabbim bizdrn daha merhametlidir onu korur kollar, düşünüğ de kendini üzme. Onu düşünen en güzel vekil var...
Yüreğine annelik geliyor canım çok normal...
Artık kötü durumda olan hiçvir bebeğe çocuğ kıyamaz oluyor insan.. Sırf bu yüzden her gün katıla katıla ağlıylrum diye eşin sosyal eödya esaplarımı kapttırdı kötü haberleri görüp üzülüyorjm ağlıylrjm diyr

Ne avrupa ne amerika bedava emzik vermiyor aslında:) ama yeğenim kullanıyor bu emziği başka da emzik almıyor ama ablam bulmakta zorlanıyor toplu alıyor:)) bir de emzik alırsa ver büyük kurtarıcı memenle oynamak yerine emzikle oynıyor işte sen de kurtuluyorsjn

Senin ki süper tatlım. Benim 35+0 da en yüksek ihtimalle 1894 gr çıktı ama bebek 3 hafta geri olduğu için büyük ihtimalle 37 dokunca bebek alınacak.
Ay aslında ben biraz yanlış yazmışım . Yani normal é döndüğü kilosunu yazmışım. . Benim 36 da 2100 çıkmışti uzulmustum o ara da toparlar die duà ediodum şükür şu halimize de . İnşallah 3000 ı görüp doğar diom artık son günlerim..senin bebis de 1 hafta da az biraz da aliosà bekle bence. Bana da doktor 2100 çıktığında ilerleme olmasa alırız demış uzmustu beni. Sen üzülme artar bence

Garmastan yara olunca bana da doktor vermişti. Ama zaten yaralar zaten oluşmuştu. Olmaması için ne yapasak ki

Islak bırakmayacağIz
Soğru emzirexsği ucunu değil hepsini vereceğiz ve en önemlisi doğru kremi bulacağız:))
Earth maam angel bende işe yaramıştı ... Bulabilirsen tavsiye eserim mrv almış sanırım burdan..

Heyecan dorukta canım bende evdeki ufak tefek işleri tamamlıyorum son hazırlıklar
Canım sen sezeryan olacaksın ya. Çatı muayenesi oldun mu olacak misin. Ben de 1 haziran da sezis günü istiorum. 30 unda çatı muayenesi yapalım dedi doktor . Ben istemiorum . Desem ısrar eder mj .şart mı bu çatı muayenesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…