- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.141
Ahahaha keyif yapın ikinizde bebişinle :))O zaman kahvaltıda nutella kavanozunu kendi önüme koymak için 10 numara bir sebebim oldu :)
doğrudur canım ama gerçekten en önemlisi sağlık. o olunca hepsi oluyor. boşver ya söyleme de kimseye. gereksiz insanların sana konulan teşhisi bilmelerine gerek yok. doğunca da kilosunu biraz fazla söyle, isteyen inanır isteyen inanmaz alıp tartacak değil ya senin çocuğunu. sen ev işi vs boşverirsin yakınlarından yardım alırsın yer içer uyur emzirirsin bi süre toparlanır inş.Bu sabah oturdum dakikalarca ağladım. Bedenşm bebeklerimi beslemiyor. Yumurta, süt, et, yoğurt yiyorum ama bebeklere gitmiyor sanki hamileliklerimde. İlk bebepimde çok zayıf doğdu, bu sefer ki ondan da zayıf olacak gibi. Sağlıklı olsun yeter desekte. İnsan üzülmeden edemiyor. Herkesin çocuklarımın zayıf doğması konusunda beni suçlar gibi bakması beni çok üzüyor. Rahim içi gelişim geriliği teşhisi kondu şimdi de. Çevremdeki kimseye söyleyemedim. Suçlayıcı bakışlardan kaçmak için. Sebebi de bulunamıyor. Bazı annelerde bu görülüyor deniyor o kadar.
Geçmiş mesajları okuyamadım kızlar noral bozukluğundan okuyamadım kusura bakmayın
Kahvaltini cok guzel yap bol bol su icip gitMerhaba kızlar, birşey danışmak istiyorum size. Cumartesi günü ilk kez NST'ye bağlanacağım ve randevum sabah saatlerinde. Bebeğimin oynaması için özellikle yememi içmemi tavsiye ettiğiniz birşey var mı?
Kayisi hosafiKızlar sezeryandan sonra gaz çabuk çıksın diye hazırlamamız gerekn bi içecek vb. Şeyler var mı
benimki de girmemiş henüz ama dr önemsemedi, şimdiye girmiş olmalıydı gibi bi tepki vermedi yani. ptesi veya salı tekrar çağırdı. rutin son haftalrın sık takibi yani. bence de zamanı var bi sorun yoktur inş.Gunaydin kizlar cok sukur benim yaramaz kaldigi yerden devam ediyor icim rahatladi. Her gecen gun aklima baska sorular takiliyo. Simdide oglum kafa asagida donmus bi sorun yok ama hala kanala girmis degil acaba girmesi gerekirmiydi simdiye kadar ? Olduki kanala girmedi hic boyle bisey olabilirmi hic girmeyip bekleyebilrmi? Bu durumda sezeryanmi olmak gerekir? Kafamda deli sorular
kızlar ya sabah sabah biraz da başka topiklere bakıyordum ki gülmekten yarıldım. bunu yazmazsam olmaz. Nisan annnelerinden biri diyor ki bebeğim bembeyaz koltuklara, hırkasına, üstüne vs kakasını yaptı sinirlerim bozuldu ağladım. biri de diyor ki 2 yaşına gelince bunu bilinçli olarak yapacaklar. bir gün kızımın odasına girdim oyuncak fırını vardı, bezini açmış o fırında kakadan pastalar pişiriyor. her taraf kaka.. ay öldüm gülmekten
Gerçekten de bunlar iyi günlerimiz sanırım. bi doğsun bu minnoşlar neler yapcak bize. ölürüm ben onlara ya
Herkes kayısı hoşafı diyor ama kuru kayısı mı taze mi acabaKızlar sezeryandan sonra gaz çabuk çıksın diye hazırlamamız gerekn bi içecek vb. Şeyler var mı
çocuk için hamur hamurdur kaynağı önemli değil bunu anlamış oldukİnanmıyorummnasıl pasta o öyle
Güzel tarihmiş:) hayırlısı olsun inşallahh♡Günaydın kızlar biz bugün profesör doktorumuza gittik. Planlarımız değişti. Size de haber vereyim dedim. 38+6 ya yani 6 hazirana gün verdi doktor bizim de gönlümüzden geçen tarihti zaten en başından beri. İşte beklemeye karar verdik hayırlısıyla yani Şafak 11 oldu :)
Aynennçocuk için hamur hamurdur kaynağı önemli değil bunu anlamış olduk
Sağol canım. Ben de çevremdekilere sıkınyım yok çok şükür dedim. Dışarıda daha iyi kilomalır inşallah. İlk bebeğimde öyle oldu doğunca çabuk kilo aldı. Şimdide yaşıtlarına göre uzun boylu. Allah hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah canım
Bana wc demeyin gece 10 defa kalkmışımdırYürüyünce biraz is yapınca belim kopuyo benim.senin olmuyor mu. Hele b ı de wc ye sıkışıp yürümek. ..
ay vorones senin doğumunu çok merak ediyorum. tarih olsun, yöntem olsun karar verecem diye ne çektin be. o topik senin bu topik benim geziyorsun görüyoruz seni. Allah inş hakkında hem hayırlı hem çok kolay bir doğum nasip ederBen de 1.6.16 istiyorum hayırlısı bakalım
Ayva çekirdeğini çok övüyorlar. Ama aktarda bulamadım başka aktara da bakayım bari. Bana lansinoh iyi gelmedi kızlar. Zeytinyağı dediler o da pek fayda etmedi. Ayva çekirdeğini sıcak suda bekletip jöle gibi oluyormuş onu sürüyorlarmış. Emzirmeden silmek k gerekli ama çok fayda gören var. Bu sefer deneyeceğim inşallah işe yarar. Göğüs ucu yara olmayan bilmez acısını allah yaşatmasın kızlar
Hala calismakmi biz otrdgnz yrden kalkamiyrz masallah snaakızlar merhaba.. dün kontrolüm vardı..3100 gr. 50 cm..olmuş
açılma falan yok.. inşallah 41. haftayı görmem.. çünkü artık yoruldum.. çalışıyorumda aynı zamanda
otururken artık göğüslerimin altında bir taş varmış gibi hissediyorum..sürekli terliyorum.. ilk defa bugün ayaklarım balon gibi oldu.. gözlerim kapanıyor.... Rabbim yardım et..
valla ben iyice yoruluyorum artık sağımdan soluma zor dönüyorum. Allah yardım etsinkızlar merhaba.. dün kontrolüm vardı..3100 gr. 50 cm..olmuş
açılma falan yok.. inşallah 41. haftayı görmem.. çünkü artık yoruldum.. çalışıyorumda aynı zamanda
otururken artık göğüslerimin altında bir taş varmış gibi hissediyorum..sürekli terliyorum.. ilk defa bugün ayaklarım balon gibi oldu.. gözlerim kapanıyor.... Rabbim yardım et..
Hala calismakmi biz otrdgnz yrden kalkamiyrz masallah snaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?