2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bende ssana teşekkür ederim canım seninde payın var böyle düşünmeme
Amin canım sağlıkla alalım kucaklarımıza

Elinin hepsini mi

Ay bn alistim valla hftada iki kere derin nefes al ve kndini asla kasma cisini yapar gbi gevsek ol

Ablamın canı çok tatlıdır ondan hiç duymadım da sordum ona da biraz acıyor ama korkulacak bir şey yok dedi. Bir de onca zaman oraya dokunulmayınca bir tedirgin oluyor insan dedi :):):) alttan muayenede filan rahatımdır ben yani ona güveniyorum biraz :)
K Kelebekkizzz canım bu sebeple vazgeçme normal doğumdan. Doktorun erkek mi bayan mı ondan da kötü etkilemiş olabilir. Benimki erkek o yüzden biraz tuhaf geliyor ama yapacak bir şey yok :/

Ben dogumdan ciddi ciddi korkmaya basladim ama normal olacak kacari yok :)) 2.5 cm acilmam oldu bile

Dua et canim misal ayin 10unda, hayirlisiyla yarin bebegim dogsun diye:)

11i imkansiz degil 31 cok erken de :) 11de 38+6 oluyoruz

Erkeklerin eli daha hafif.. Hiç korkma:))

R r0s3n ben bi ara pimpirikligimden doktora gittigimde aciklik muayenesi de yapmisti anlik bi his onun disinda bir sey yok yani bana sadece tuhaf gelmisti

Doktor erkek oldugu icin biraz zoruma gitmisti sadece utanmistim yani

Bulantı doğumu hızlandırıyor ama açılma olduğu sırada. Yani doğum anında vs. Ben de doğrurken kusuyordum ya da kusarken doğuruyordum:)

Canim o pozitif dogum hikayelerini nerden okuyorsun? Benim okudugum siteler hep doula reklami yapmis gibu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…