2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anladım canım:)

3 arkadaşım çocuklarında aynen bu sahneleri gördüm 2 yaslarında yapıyorlar genelde , klozet çok farklı bir dünya geliyor onlara, Arkadaşlarım klozetleri koli bandıyla kaplamalarına rağmen söküp , ellerini suyun içinde gezdiriyorlar , bana misafire gelen arkadaş grubumun 4 çocuk vardı toplamda 1-3 YAŞ arası , vestiyerden tüm çantaları yere indir herkesin çantasından rujları al ve klozetin içini boya , yüzlerine sürmüşler sonra klozetteki suyla yüzlerini yıkıyorlardı , o esnada farkettim :)) çok fenalar :)) efsane değil , daha beterleri var :)))

Insallah canim dedigin gibidir. Bnmde ptesi kontrolum gittigimde hala girmediyse sorcam. Benim cati kemiklerim sancilaniyo ve 4 5 haftadir haftada 2 ya da 3 kez olurken simdi gun icersinde 3 4 kez olmaya basladi l. Insallah boyle boyle acilma olurda doguma 3cm 4 cm aciklikla giderim hemen. Adet sancilarim var hafif hafif onun disindada hic bi belirtim yok. Bide goguslerim son bi haftadir daha damarlandi biraz daha buyudu gibim yada ben ole gormek istiyom

m_rv_ en cokta canimi sıkan hic acilma yok demesi zaten o kadar muayene olmusum bi iki cm acilma olmaz mi yaaa
Acilmasi olmayan kizlar size bi onerim var. Iliski acilmayi baya tetikliyor. Sanirim benim acilmam ondan oldu. Ben son haftalarda doguma yardimci oldugunu duyup gorev bilinciyle yapmıştım. Acayip belim karnim agridi ertesi gun acilmam olduğunu öğrendim. Tabi yasakli falan degilseniz yapin yani.

Kızlar benim gebeligim 37 hafta yalnız kafası büyük ve kilosuda 3600 olmuş doktor gelişimini tamamlamış dedi bu durumda olan var mi normal doğum pozisyonunda duruyor
Benimde o hafta kilosu oyleydi ama suan39 haftaligim 4kilo nerdeyse.. iri bi bebek normalde sezaryn olacaktim ama bi haftadr sancilar var nst de cikti bikac gundur de bn hissetmeye basladim. InsaAllah hayirlisiyla saglikla normal dogum yapalim.

tam ben soracaktım valla 35 haftayı bitirdik bizde son 3 gündür bu saatlerde sürekli midem bulanıyor. İlk 4 ay da çekmiştim.
Kontrolü yakın olan bi arkadaş doktoruna soruversin ya. Mide yanması ekşimesi falan rahim büyüdüğü için baskı yaptığı için diyorlar ama bulantiyi ben de anlamadım gitti(

Korkma korkucak bisi yok belki benden kaynaklaniyor tekrar soyluyorum cok acimiyor ama bi titreme geldi bana arkadaslarinda dedigi gibi uzun zamandan sonra belkide ilk defa o bolgeye dokunuldugu icindir
Tabii ki herkeste farklı etkileri olabilir..benimki de korku değil de ne bilim tedirginlik..

Benimde o hafta kilosu oyleydi ama suan39 haftaligim 4kilo nerdeyse.. iri bi bebek normalde sezaryn olacaktim ama bi haftadr sancilar var nst de cikti bikac gundur de bn hissetmeye basladim. InsaAllah hayirlisiyla saglikla normal dogum yapalim.
İnşallah ya rabbim bi kolaylık sağlar senin şeker ile ilgili bi problemin var mı

Evet cnm muayenehanesine gidecegim artik hep ayni ultrason cihazi olcum yapsin istiyorum bu nedenle son 3 seferdir oraya gidiyoruz hem de orasi cok sakin oluyor son saatlerde gidiyoruz 16da fln hem de sabah erken uyanamiyorum ben oglen 13e kdr uyuyorum medicanaya yetisemiyorum

Bu cumartesi gitme imkanin yok mu pazartesiden sonraki cumartesi gec olur sanki

Kızlar sebamed dış bölge temizleyici suyun gelmesini engelliyormuş bilgisi olan var mı
Birde zeytinyağı sürmek kolaylaştırıyormuş doğumu daha önce söyledim mi bilmiyorum

Kizlar instagramda mababyturkey diye bi kundak saticisi var. Goren duyan bilen alan var mi? Nasil acaba kundaklari? 50 tl civari fiyatları woombi nin yarisi. Alsam mi bilemedim. Kundak istiyorum cunku.

Tesekkurler canim.. yarin sabah 10 yada 10.30 da doguma girecegim insallah.. dualarınızı bekliyorum.. Hamileligimizin basindan beri iyisiyle kotusuyle burada birbirimize destek olduk akil verdik.. koskoca 9 ayi birlikte tamamladik... darisi hepinizin basina insallah saglikla kucaklayalim mis kokulularimizi...

Ay ne büyük heyecan :) Allah yardımcın olsun ... Sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişimi inşaallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…