- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #38.281
Anladım canım:)@GlnU yok canim doktorum bayan ama doktor yapmadi ebe yapti cokta tatli bi bayandi hic korkma sakin ol dedi besmele cekti yapti diyorum ya korkmadim aslinda daha once alttan muayene oldugum icin cok acimadida ama bi titreme geldi ki bi saat atamadim ustumden
seker000 yok canim parmaklarini demek istedim :))
Korkma korkucak bisi yok belki benden kaynaklaniyor tekrar soyluyorum cok acimiyor ama bi titreme geldi bana arkadaslarinda dedigi gibi uzun zamandan sonra belkide ilk defa o bolgeye dokunuldugu icindirAnladım canım:)
3 arkadaşım çocuklarında aynen bu sahneleri gördüm 2 yaslarında yapıyorlar genelde , klozet çok farklı bir dünya geliyor onlara, Arkadaşlarım klozetleri koli bandıyla kaplamalarına rağmen söküp , ellerini suyun içinde gezdiriyorlar , bana misafire gelen arkadaş grubumun 4 çocuk vardı toplamda 1-3 YAŞ arası , vestiyerden tüm çantaları yere indir herkesin çantasından rujları al ve klozetin içini boya , yüzlerine sürmüşler sonra klozetteki suyla yüzlerini yıkıyorlardı , o esnada farkettim :)) çok fenalar :)) efsane değil , daha beterleri var :)))ya bu bir internet efsanesi ama internette annenin biri yazmış kendi kızıda aynısını yapmış görmüş kadın banyodan aldığını. demekki bunların kafa aynı çalışıyor o yaşlarda. su sebilini pompalayabilir mi bilemedim o yaşta.
Insallah canim dedigin gibidir. Bnmde ptesi kontrolum gittigimde hala girmediyse sorcam. Benim cati kemiklerim sancilaniyo ve 4 5 haftadir haftada 2 ya da 3 kez olurken simdi gun icersinde 3 4 kez olmaya basladi l. Insallah boyle boyle acilma olurda doguma 3cm 4 cm aciklikla giderim hemen. Adet sancilarim var hafif hafif onun disindada hic bi belirtim yok. Bide goguslerim son bi haftadir daha damarlandi biraz daha buyudu gibim yada ben ole gormek istiyombenimki de girmemiş henüz ama dr önemsemedi, şimdiye girmiş olmalıydı gibi bi tepki vermedi yani. ptesi veya salı tekrar çağırdı. rutin son haftalrın sık takibi yani. bence de zamanı var bi sorun yoktur inş.
ballim86 Allah yardımcın olsun, çiçek gibi açıl inşallah, su gibi doğumlar olsun.
Insallah canim benim yaa.. Yirtiksiz felan :) takip ediyim canim. Hatta simdi en son yazilani okudum hikayenin başı bana benziyor insallah sonu da benzer :))Ay ins ilerlerde epizyosuz normal dogum olr
Acilmasi olmayan kizlar size bi onerim var. Iliski acilmayi baya tetikliyor. Sanirim benim acilmam ondan oldu. Ben son haftalarda doguma yardimci oldugunu duyup gorev bilinciyle yapmıştım. Acayip belim karnim agridi ertesi gun acilmam olduğunu öğrendim. Tabi yasakli falan degilseniz yapin yani.m_rv_ en cokta canimi sıkan hic acilma yok demesi zaten o kadar muayene olmusum bi iki cm acilma olmaz mi yaaa
Benimde o hafta kilosu oyleydi ama suan39 haftaligim 4kilo nerdeyse.. iri bi bebek normalde sezaryn olacaktim ama bi haftadr sancilar var nst de cikti bikac gundur de bn hissetmeye basladim. InsaAllah hayirlisiyla saglikla normal dogum yapalim.Kızlar benim gebeligim 37 hafta yalnız kafası büyük ve kilosuda 3600 olmuş doktor gelişimini tamamlamış dedi bu durumda olan var mi normal doğum pozisyonunda duruyor
Kontrolü yakın olan bi arkadaş doktoruna soruversin ya. Mide yanması ekşimesi falan rahim büyüdüğü için baskı yaptığı için diyorlar ama bulantiyi ben de anlamadım gittitam ben soracaktım valla 35 haftayı bitirdik bizde son 3 gündür bu saatlerde sürekli midem bulanıyor. İlk 4 ay da çekmiştim.
Tabii ki herkeste farklı etkileri olabilir..benimki de korku değil de ne bilim tedirginlik..Korkma korkucak bisi yok belki benden kaynaklaniyor tekrar soyluyorum cok acimiyor ama bi titreme geldi bana arkadaslarinda dedigi gibi uzun zamandan sonra belkide ilk defa o bolgeye dokunuldugu icindir
İnşallah ya rabbim bi kolaylık sağlar senin şeker ile ilgili bi problemin var mıBenimde o hafta kilosu oyleydi ama suan39 haftaligim 4kilo nerdeyse.. iri bi bebek normalde sezaryn olacaktim ama bi haftadr sancilar var nst de cikti bikac gundur de bn hissetmeye basladim. InsaAllah hayirlisiyla saglikla normal dogum yapalim.
Sezeryan olacağı için yapmaz herhalde ya. Muayenehanesine mi gitcen yine? Bana da normalde 3 hafta sonra gel demişti bu pZtesi oluyor benim de ama hafta içi çok kalabalık oluyor :/ o yüzden pztesiden sonraki cmtesi gitcem inşallah. benim de o zaman 36+6 oluyor sanırım.
Rabbim saglikli huzurlu hayirli kaderi guzel vatana millete hyrli merhanetli evlat etsn hepsini
Kızlar selam! @baldamlasxixmelisYiNgYaNg Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah. İyileşmeniz kolay olsun ve bol bol sütünüz olsun.
Bugün başka doğum yapacak olan var mı? En azından bildiğimiz kadarıylaBen dua listesi yapacağım hepimiz için.
Canım böyle bir konuda kendini suçlama. Bak ben de yıllarca hamile kalamadım. Kendimi suçlasaydım boşanırdım bile. Eşime haksızlık yapıyormuşum gibi gelirdi bazen sonra hemen o düşünceyi çıkarırdım aklımdan. Çünkü bu senin gücünün dışında olan bir şey. Allah'ın takdiri böyle. Sen doktora gidiyor musun, elinden geleni yapıyor musun? Gerisini Allah'a bırakacaksın. Rahim içi gelişim geriliğinin sebebi olan bazı rahatsızlıklar olabilir, şeker hastalığı, tansiyon, anemi gibi. Bunun bulunup tedavi edilmesi lazım.
Aç girme yeter canım. Ben bir de soğuk bir su içiyorum. Şekerli şeyler yemiyorum sanki hile yapmak gibi geliyor :) Normalde nasılsa öyle görsünler.
Yok canım ya. Bütün hareketleri çok rahat yapıyorum. Sadece merdiven çıkmakta zorlanıyorum. Onun dışında hiç ağırlık hissetmiyorum. Haftaya salı çatı mauyenem var. Doktorun rahim sert ve hiç açılma yok diyeceğinden o kadar eminim ki... İnşallah öyle olmaz ama! İnşallah artık işler biraz ilerlemeye başlar.
İyi bari canim ya belki o sancilarla dönerde belli olmazAmin canım. Hastane yakın şükür 5 dakika mesafede. Sancılar çok sıklaşmadan giderim diye düşünüyorum
Ay ne büyük heyecan :) Allah yardımcın olsun ... Sağlıkla sıhhatle al kucağına bebişimi inşaallah :)Tesekkurler canim.. yarin sabah 10 yada 10.30 da doguma girecegim insallah.. dualarınızı bekliyorum.. Hamileligimizin basindan beri iyisiyle kotusuyle burada birbirimize destek olduk akil verdik.. koskoca 9 ayi birlikte tamamladik... darisi hepinizin basina insallah saglikla kucaklayalim mis kokulularimizi...
Kizlar gunaydin.
5:30 gibi uyandım.keske bi saat daha uyuyabilseydim.kizimla bana dua edin, 8:30 gibi sezeryan olacagim
4 hazirandi beklenen dogum,sezeryan olunca bugun istedim.allah pişman etmesin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?