Kızlar selam!
@baldamlasxixmelis
YiNgYaNg
Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla sıhhatle kucağınıza alın inşallah. İyileşmeniz kolay olsun ve bol bol sütünüz olsun.
Bugün başka doğum yapacak olan var mı? En azından bildiğimiz kadarıyla

Ben dua listesi yapacağım hepimiz için.
Canım böyle bir konuda kendini suçlama. Bak ben de yıllarca hamile kalamadım. Kendimi suçlasaydım boşanırdım bile. Eşime haksızlık yapıyormuşum gibi gelirdi bazen sonra hemen o düşünceyi çıkarırdım aklımdan. Çünkü bu senin gücünün dışında olan bir şey. Allah'ın takdiri böyle. Sen doktora gidiyor musun, elinden geleni yapıyor musun? Gerisini Allah'a bırakacaksın. Rahim içi gelişim geriliğinin sebebi olan bazı rahatsızlıklar olabilir, şeker hastalığı, tansiyon, anemi gibi. Bunun bulunup tedavi edilmesi lazım.
Aç girme yeter canım. Ben bir de soğuk bir su içiyorum. Şekerli şeyler yemiyorum sanki hile yapmak gibi geliyor :) Normalde nasılsa öyle görsünler.
Yok canım ya. Bütün hareketleri çok rahat yapıyorum. Sadece merdiven çıkmakta zorlanıyorum. Onun dışında hiç ağırlık hissetmiyorum. Haftaya salı çatı mauyenem var. Doktorun rahim sert ve hiç açılma yok diyeceğinden o kadar eminim ki... İnşallah öyle olmaz ama! İnşallah artık işler biraz ilerlemeye başlar.