2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Spontane başlamasını istemiyorum ne demek ki?
Yani kendiliğinden başlamasın istiyor. Zorunlu sezeryan olacağım için eski sezeryan hattımın incelip başımıza iş açmasından korkuyor. 39+2 olacağız o tarihte, genelde riske girmemek için erken alıyorlar ya sezeryana, ben de bebek gelişimini tam olarak tamamlasın istediğim için beklemeyi tercih ettim, o halde dinlen dedi işte.

İlişki, hurma, ananas, bitki çayı, çörekotu yağı, sıcak duş, pilates topu ile hareketler, yürüyüş, merdiven inip çıkma denediğim yöntemler

Var mı başka duyduğunuz, bildiğiniz?
Yok error verdim okuduktan sonra :))
Bundan sonrası allaha sığınmak :))

PembeLokum PembeLokum hadi hayırlı uğurlu olsun.
Ayın 6sında kaç artı kaç oluyoruz ki?
Tarihin belli olması güzel bir şey galiba. Ben hala normal doğum diyorum, her şey sürpriz olacak bana.

Bu arada kızlar ben de eşime bir kaç keredir cinsel ilişki doğumu kolaylaştırırmış dedim, adam bana hiç yanaşmıyor yahu, bebeğimiz oradayken olmaz diyor. O kadar da şehvetli yaklaşıyorum adama, yok bana mısın demiyor.

Tesekkur ederim canim.. oyle canim yandi ki.. doguma giren eşim bayildi zavallim
Dava edebilirsin canım. Hatta anestezi doktorun kimse bizzat onu şikayet edebilirsin. Anestezi teknisyeni arkadaşım bazı doktorların belden yapılan epidural veya spinal konusunda çok başarısız olduğunu söylerdi de inanmazdım. Cidden doğruymuş.

Son düzenleme:
Kizlar bende gittim kontrole. Oglusum iyi cok sukur 3150 gr 48.5 cm olmus. Adet sancilarim var birde dun akintim oldu baya suyummu geldi diyince hoop hemen alttan muayeneye gectik. Bende gecen hafta atlattim diye sevinmistim. Yine cati muayenesi acilma varmi diye bakti ve bi ince uzun makasin ucuna bi kagit parcasi tutarak onla kontrol etti mavi olursa kagit amniyon sivisiymis benimki beyaz cikti cok sukur. Acilmam yok bebek kanalda degil ama hersey normal bi sorun yok dedi. Bende bu haftalarda acilma olmasi gerekmezmi dedim hayir tabiki daha var dedi. Bilmiyorumki napsam. Acilma olsun diye ugrasicaktim bende ama bilmiyorum. :ıslık:

Evet yere bir şey düşürünce Nasıl sinir oluyor insan almak çok zor başkasından istesen utanıyorsun gücüne gidiyor Allah'a şükür geçici bu durum hep şükrediyorum buna
Yerinden memnunsa ne güzel işte dursun zaten biraz daha annelik sabır işi. Hayırlı Zaman'da gelsinler.
aynen öyle. şu hamilelikte en zorlandığım şey yere düşen şeyi almak ve ayakkabılarımı giymek. Allahtan dediğin gibi geçici bir durum. ama düşünsene şişmanlar napıyo bunu bile bile çekmek. çorabını bile ayağına zorla yamultarak giymek... kesinlikle bu kilolara bu göbeklere katlanan insanları asla anlayamayacağım. Örn kayın pederim şişman göbekli. boğazını azcık sıkınca hemen iniyo o göbek. ama kendisiyle çok barışık, çok mutlu. geçen gün bir çorap giymesini gördüm owww resmen paçasından ayağını çekip giydi.

Hayırlı olsun canım gün almışsınn Hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallahh♡♡♡

Sagol cnm cok heyecan yaptim daha kendime gelemedim

PembeLokum PembeLokum hadi hayırlı uğurlu olsun.
Ayın 6sında kaç artı kaç oluyoruz ki?
Tarihin belli olması güzel bir şey galiba. Ben hala normal doğum diyorum, her şey sürpriz olacak bana.

Bu arada kızlar ben de eşime bir kaç keredir cinsel ilişki doğumu kolaylaştırırmış dedim, adam bana hiç yanaşmıyor yahu, bebeğimiz oradayken olmaz diyor. O kadar da şehvetli yaklaşıyorum adama, yok bana mısın demiyor.

38+1 oluyoruz dr bu arada suyun gelebilir dedi bir sey olursa haber ver dedi sanirim bi sknti var cnm o yuzden biraz erken oldu gibii

Back
X