2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
En son cuma günü gittim canım 2 gün önce..15 gün olmuştu gideli doktorum başka şehre gittiği için yeni bir doktor buldum ona gittim bu defa ne kadar erken tanışsak o kadar iyi diye..10 gün sonra yine gel dedi
Beni doktorum artık her hafta çağırıyor yarın kontrolüm var 10 günden önce git bence benim hastanede 10 gün ücretsiz kontrol var yani 2 hafta tek ücret oluyor belki senin hastanede de öyledir.

Ya çok heyecanlıııı bende kabul etseydim haftaya salı sezeryan olacaktım
Böyle okudukça iyice sabırsızlanıyorum

Seni düşünemiyorm bile ne güzel bir heyecan vardır şimdi sende
Sağlıkla kavuşun birbirinize allahın izniyle canım

Sen neden kabul etmedin cnm snn tahmini tarihin benden once ustelik:) biraz daha mi dursun istedin bebis:)

A Alwayshappygirl annensenicoksevecek annensenicoksevecek Mouse Mouse emy0364 emy0364 @HK77

06.06.2016 da yavruma kavusuyorum insaAllah :KK45:

Tarih tesaduf oldu de kendi dedi haftaya pts dogum diye bi baktim 06.06 :KK45:

Bebis de 3 kilo:spor:

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) 06.06 çok güzel bir tarih ilerde çocuk anne bilerek mi sectiniz diyebilir :) benim ki normal ya belli değil ne zaman doğacağı :) bekliyorum bende kuzu kuzu :) kilosu da iyi maşallah 6 hazirana kadar biraz daha alır :) allahım korusun sizleri canım.

Canım güZelmiş güle güle kullan kalıp olarak nasıl? Yurtdışı ürünleri dar olabiliyor ya bazen ona göre siparş yapayım.

Hepsinin içinden extra kopça uzatıcı çıkıyor yani bi 5 cm uzayabiliyorlar. Ben hamile kalmadan önce c cup giyerdim bununda en büyük c cuptı onu aldım . Şu an için güzel oldu ama gögüsler büyüyünce nasıl olacak bilmiyorum. O zaman da uzatıcıyı kullanınca olur inşallah.

Hepsinin içinden extra kopça uzatıcı çıkıyor yani bi 5 cm uzayabiliyorlar. Ben hamile kalmadan önce c cup giyerdim bununda en büyük c cuptı onu aldım . Şu an için güzel oldu ama gögüsler büyüyünce nasıl olacak bilmiyorum. O zaman da uzatıcıyı kullanınca olur inşallah.
Canım kap olarak yazıyor bir de altlarında beden 36 38 40 diye yazıyor bunu neye göre seçiyoruz?

Hadi hayırlısı bakalım :) inşallah sağlık sıhhatli gelsin misafirin, güzel bir doğum olsun..

Sagol canim insaallah

İnşaallah canım , Sağlıcakla alırsın kucağına :)) benden önce doğuracak Olanları gördükçe heyecanlanıyorum ... Spinal mi olacaksın canım , onu da konuştunuz mu ? Bizde 16.06.2016 olacak inşaallah :))

Doktora sormayo unuttum ben spinal mi olacak ne olacak diye yaa nutkum tutuldu resmen orda :D

16.06.2016 tarihi cok daha guzel yaa tahmini tarihe 3 gun kala oluyo bnm bu kdr gec olmasa ben de isterdim o tarihi:)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :) 06.06 çok güzel bir tarih ilerde çocuk anne bilerek mi sectiniz diyebilir :) benim ki normal ya belli değil ne zaman doğacağı :) bekliyorum bende kuzu kuzu :) kilosu da iyi maşallah 6 hazirana kadar biraz daha alır :) allahım korusun sizleri canım.

Amin cnm sagoll bakalm snnki ne zaman gelecek:)

Geçen hafta bende kasilmalar olmuştu. Kanala yerleşmeye çalışıyordu herhalde. Bi kaç saat sürdü. Sonra uyumuşum. Geçti bi daha yok. Bi de Eşim de korunuyordu zaten hele son bir aydır kaçıyor tehlike mehlike olurmuş erken merken doğarmış...

Back
X