2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Oo iyi bsey kalmamis ya bzm daha cikolatalar sekerler gelmedi

Ben de kös kös doğum tarihi beklicem kafamda hiç eksik yok şu an

Bi diziye basla film izle marsliyi izle izlemediysen

İnşallah sınavın da güzel geçer bebeğinin hatrına Can'ım sınavda da eğilemezsin sıraya falan zor olur ama sen kendini çok zorlama

1 saat suruyo sonav zorlanmam ins:)

Kızz göbek atma sakın

Aynen notların süperdi daha var çalış bence bu arada sanırım bizim finaller olcak vize olmadan final nasıl olcak çok merak ediyorum çalışmayı çoktan bırakmıştım nasılsa finaller de olmaz diye .. ben de çıkmış sorulara bakarım zaten tek ders yarın arayıp kesin bilgi alıcam

Merhaba kızlar.. sabah son kontrolüme gittim 38+1de 51 cm 3100 gr olmuş son 1 haftada 180 gr almış ama dr karnın küçük bebek daha küçük de doğabilir dedi suyu iyi çıktı nstde 2 defa 50lerde sancı çıktı ama ben hiç farketmedim dr da önemsemedi zaten. Allah izin verirse bu perşembe sezeryana giricem. Şafak 2 heyecan dorukta

Ay
Aynen benim hasta ne de de NST için ayrıca para ödeniyor. Bence de çok saçma.

Canım seninle tahmini doğum tarihlerimiz aynı. Sezeryan günlerimiz de aynı olacak benim de 2 haziran. Anestezi olarak ne uygulanacak belli mi?

Kizlar doguumdan sonra odemim cogaldi ozellikle bugun ayak bileklerim odun gibi oldu.. boyle olan var mi.. ne yapmaliyim?
Canım tuzlu yeme bol su iç uzun süre ayakta sabit durma ayaklarının altına yastık koy ve 2-3 kez tansiyonunu kontrol ettir ödem geçmezse doktora git muhakkak

Bunu bilmiyordum beni Nst ye almadı hiç doktorum ama enteresanmış muayene ücretinin içinde olması gerekirdi. Çok saçma
Aynen yani canım 50 tl veriyorsun doktorun odasına girmeden asistanı yanına geliyo nst kaydı yapın nst çeksinler diyor vezneye gidip kayıt açıyorsun 20 tl istiyorlar
Mouse o ne saçmalık yaa bizde tahlillere bile ayrı almıyolar 66 ödüyorum bende ama herşey dahil hangi hastane senin ki
İstanbul medicine hastanesi canım bizimkinde maşallah herşeyden para alıyorlar serumlar bile sayıya göre para ile bir tane serum aldıysan fiyat farklı 2 tane aldıysan farklı :))
Ay

Aynen benim hasta ne de de NST için ayrıca para ödeniyor. Bence de çok saçma.
Ben bugün söyleyeceğim doktoruma da veznedekilere de yani resmen soymak için alıyorlar 20 tl bile olsa para yani az da değil bi günlük yemeklik parası

Maşallah canım gayet iyi çıkmış bebiş
Doğuma da az kalmış
Sağlıkla al kucağına
Ya canım bişi dicem senin ikinci doğum galiba
Dün karnım hep sertti
Sabahta afedersin lavaboya gittim silinirken peçeteme kan geldi ama çyle çok değil sürünce geliyor iç çamaşırıma gelmemiş sanırım
Gelse de anlamam siyah iç çamaşırım zaten
Nişan olabilir mi ? (Sabah dediğim biraz önce eşimi yolculamak için uyanmıştım lavaboya gittim)

Son düzenleme:
Sanki biraz erken oldu da neden acaba diye dusunuyorum o yuzden bi sknti mi var ki acaba suyum mu az ki ne bileyim:)
Benim ilk kızımı 38+1de almışlardı bi problem yoktu sağlıklı da doğdu. Bu kızımda da problem yok dr 38+4te alacak canım. Sağlıkla kucağına al inş. Senin ayın 6sında 38+1 oluyor sanırım

Hatirladim cnm tamam bu arada adaşmısız :)
Snn ve bebegin icin en hayirlisi olsun:)

Ben artik buraya doguma.kdr ugramayim ya sezaryenden cok korkuyorum her sezaryen olanin da kotu gecmis okudukca kotu oluyorum
Benim ilki sezeryandı. doğum ve sonrası çok rahat geçti canım

Canım benim bu ikinci doğumum ilki de sezeryan olduğu için çok bilgim yok ama bence nişanın gelmiş. Doktorunu ara danış bence. Muayeneye yada nstye çağırır bence. İhmal etme

Canım benim bu ikinci doğumum ilki de sezeryan olduğu için çok bilgim yok ama bence nişanın gelmiş. Doktorunu ara danış bence. Muayeneye yada nstye çağırır bence. İhmal etme
Bence de nişan gibi duruyor
10 da kontrolüm var zaten canım o yüzden aramadım gidince öğrenirim
Sağol tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…