2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
PembeLokum katılıyorum kötü yazılan tecrübeler beni de çok etkiliyor zaten korkagin tekiyim geçen pozitif Sezeryan hikayesi okuyim dedim netten ama arada kadın öyle bi cümle yazmış o kadar poztiflik içinde ona takıldım hala aklımda

Ben de karşıyım ama yakınlar bi şklde bitbirlerine gösterirse sinir olurum :) ayrıca çok yakın olmayanlara ne denir ki göndermemek için :) whatsappta olsa hemen konuyolar böyle şeylerde samimi oluyolar
Insanlar cok merakli oluyo yapcak bisey yok. Ama istemedigin kisilere kesinlikle gonderme kem gozlerden korumak lazim.

Hatirladim cnm tamam bu arada adaşmısız :)
Snn ve bebegin icin en hayirlisi olsun:)

Ben artik buraya doguma.kdr ugramayim ya sezaryenden cok korkuyorum her sezaryen olanin da kotu gecmis okudukca kotu oluyorum
Buralara uğramadan duramazsın bence alışkanlık yapıyor :) benim etrafımda hiç kötü anlatan yok sezaryeni ya birkaç gün ağrı oluyor geçiyor diyorlar

Ben de karşıyım ama yakınlar bi şklde birbirlerine gösterirse sinir olurum :) ayrıca çok yakın olmayanlara ne denir ki göndermemek için :) whatsappta olsa hemen böyle şeylerde samimi oluyolar
Bebekle ilgilenmekten whatssap a filan pek bakamıyorum dersin. Ki büyük ihtimal öyle olabilir. Ya da belli bir süre whatsapp kapat.

Hatirladim cnm tamam bu arada adaşmısız :)
Snn ve bebegin icin en hayirlisi olsun:)

Ben artik buraya doguma.kdr ugramayim ya sezaryenden cok korkuyorum her sezaryen olanin da kotu gecmis okudukca kotu oluyorum
Hadi ya seninde adın Gizem demek :))
Aynen bazı arkadaşlar kötü geçirmiş ameliyatı ama herkeste aynı olacak değil dert etme kendine sakın

Duzensizlesti kasilmalar uzaninca iyi geldi. Ama aksamdan beri kipir kipir benim kiz. Off ne kadar zormus belirtileri anlamak (
Düzensizleştiyse panik yapma canım
Yarın kontrolün varmış zaten nst de bakarlar doğum sancıları mı diye
Geçmiş olsun :)

Teşekkür ederim canım. İçgüdülerine güven ve sakin ol, doğuracağını hissedersin. Rahat ol, inşallah kolayca kurtuluruz..
Insallah yarin kontrolum varken doguma girerim. Doktor dese acilman cok gel doguma diye ne sevinirim :). Yakin gibi dogumum belli de olmazki hic bisey hissedemiyorum suan ama sakin olmaya caliscam.

Anladim cnm bebeklerimizin dogum tarihi ayni olacaaak yaa :)) ismi neydi sizin bebisin?

Benim de karnim cok asagi indii
Doktor da esime ski ski tembih etti sanci gelebilir su gelebilir hemen kosun gelin sakin beklemeyin diue ben de bisey mi var acaba dye dusunmedim degil:)

Ya hele sorma soruyolar normal mi sezaryen mi sezaryen diyorum hemen bi basliyolar ay sezaryen cok zor şöle böle ben öle böle oldum oyyy

Buralara uğramadan duramazsın bence alışkanlık yapıyor :) benim etrafımda hiç kötü anlatan yok sezaryeni ya birkaç gün ağrı oluyor geçiyor diyorlar

He duramam gibi yaa hele epey kudurugum bu aralar ztn yerimde duramiyom:)

Hadi ya seninde adın Gizem demek :))
Aynen bazı arkadaşlar kötü geçirmiş ameliyatı ama herkeste aynı olacak değil dert etme kendine sakın

Dua edeym ben o gune kadar bol bol:)

Hamileligimiz sizinle aynı demek ki cuma günü 38+6 da benim sezeryan im

Biz görev icabı başka şehirde yaşıyoruz ailem ankarada ben önceden geldim doktor değiştireceğim için ama o gelemiyo isterse gelir ama izni biter bende istiyorum tam doğum zamanı gelsin kızını bi gün fazla görsün sonuçta doğum belli bi zmaanı yok baksana hepimiz diken üstünde bekliyoeuz :) inşallah doğuma gelecek Sunny-day

Dua dua sürekli dua evlatlarımızı allahtan başkası koruyamaz hepimizi sağlıkla sıhhatle kavuştursun bizim kız Rabia olacak seninki Gülsima mıydı başka biriyle mi karıştırıyorum acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…