2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Anladim canim. Iyi dusunmussun boylece daha cok vakit gecirirsiniz ucunuz birlikte. Boyle normal dogum olunca heycanli beklemeler oluyo :)

[QUOTE="Gizlifidan, post: 46717212, member:Ya kızlar sizde kontrole gittiğinizde nst için ayrı para ödüyor musunuz ben her hafta kontrole gidiyorum musyene parası 50 tl ekstra nst için 20 tl veriyorum 9 gün içinde tekrar kontrol ücretsiz para vermiyorum ama yine nst iiçin 20 tl veriyorum
Saçma değil mi sonuçta gebeyim ben muayenenin içinde olması gerekiyor nst niye ayrı bişiymiş gibi her defasında para alıyorlar ki
Birde sadece bana mı çalışıyor o makinalar
Yarın kontrolüm var aklıma geldi sinirlendim gece gece :))

Zaten hava sıcak uyuyamıyorum[/QUOTE]
Ben odeme yapmiyyorum canim on gun dolunca yapiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar olur demin tam eşime onu diyordum acaba bizim hastane de öyle mi diye.. olmadı ben de 9.gün giderim bu arada doğum tarihlerimiz hemen hemen aynı senin bir gün sonra görünüyor normal/sezaryen belli mi?
Şimdilik Allah izin verirse normal görünüyor. Korkuyorum ama zaten ben ameliyattan da korkarım . Sen ne düşünüyorsun

Ben odeme yapmiyyorum canim on gun dolunca yapiyorum[/QUOTE]
9. Gününe kadar bende muayene ücreti odemiyorum ama nst için istiyorlar canım ya sen nst yi de mi ödemiyorsun on gün içerisinde

Kizlar doguumdan sonra odemim cogaldi ozellikle bugun ayak bileklerim odun gibi oldu.. boyle olan var mi.. ne yapmaliyim?
Benim ilk doğumda oyle oldu bebekchuysuz huzursuzdu hep agliyodu uyuyamiyodum dinlenemiyodum 1 hafta şiş olmustu ayaklarim ki gebeligimde şişlik nedir bilmemistim gecti sonra ama yinede git derim ..

Kızlarrrr. .. yola çıktık . 45 dk falan hastane yolu.. Bugun yatış yapılıp öğleden önce alıcam inşallah yavrumu kucağıma . Sezeryan tecrübem olucak bakalım. Şimdilik hersey her hazırlık iyiii. . Hani çanta vs... dönüşte belki acılarım olucakkk ama yavrum benle olsun.. sağlıklı olsun. Arabada eşim ben ve kv. Gidioz bakalom. . Dua istiyorm teyzoslarindan ....

Ayy heyecan yaptım ben de inşallah hersey süper geCer habersiz bırakma bizi

Ya
senin 1 haziran değil miydi günün

Ayy canım çok heyecanlı
Sağlıklı mutlu sancısız ağrısız geçsin inşallah doğumun

@diefraunamense Valla eli kulağındaysa gelebilir prenses engelemiyoruz hanımefendi nazlı çıktı :) vay babasının haline burdakiler hep eski hesaptan (annem yengeler halalar) v.s beni strese sokuyo hafta hesabı bilmiyo onlar çocuk geç kaldı sanıyolar herkes diyo sen matmazel mi doğuracan daha ne bekliyosunn çocuk geç kalmış değilde onlar anlamıyo durumu bazen gülüyorumda bazen sinir oluyorum inanki zaten son günler felaket stres oluyo insan doğdu doğacak diye.

Mouse artık hastaneyide değiştiremezsin bi çingenlik yap bakalım belki kurtarırsın kurtaramazsanda artık buda böyle olsun ilkin acemiliği çok oluyo o kadar para veriyoruz bazEn dra soru sormaya çekiniyoruz halbuki özel adı üstünde ama işte napalım artık nasip olursa ikincilere

Aynen atar yapcam zaten :) onlar istemeye utanmıyorlarda ben söylemeye mi utancam ya

Hatirladim cnm tamam bu arada adaşmısız :)
Snn ve bebegin icin en hayirlisi olsun:)

Ben artik buraya doguma.kdr ugramayim ya sezaryenden cok korkuyorum her sezaryen olanin da kotu gecmis okudukca kotu oluyorum
canım senle bizim de tahmını dogum tarıhlerımız de aynı bu arada adın gizemse bizde adasız bende hala tık yok ne olacagım da bellı değil senın gunun ne guzel bellı olmus benım bebeğim daha cok kucuk hastanede yattım gecen hafta gerılıkten dolayı

H
Hadi hayırlısıyla al canım yavrunu kucağına, sağlıkla mutlulukla.. Allah güzel yazılar yazsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…