2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

memnun oldum. biz esimin gorevi geregi buradayiz, universitede profesor.
ben de buradan yazi yolluyorum.
soyle ki biz son regl tarihinin ilk gununu baz aliyoruz hamilelikte, onlar iliskinin oldugu gunu bir sekilde belirleyip baz aliyorlar. boylece de 2 haftaya yakin bir sure fark ediyor. VE saniyorum ki 40 hafta olarak hesaplamiyorlar.

mesela burada butun gebelik boyunca sadece 3 kere ultrason yapiyorlar. onun disinda sadece elle tuse kontrol ile takip yapiyorlar aylik. tabii ben bunu red ediyordum, her ay turkiyeye geliyordum kontrol icin.

Gözünaydın tatlım neşeyle büyüt inş evladını

İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
İyi geceler Can'ım
Doğum yaptın sanırım
Zoru atlatmışsın bundan sonra keyifli günler başlıyor sizin için :))

İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Gözünaydın canım. Kilosu az değil ki iyi canım. Sağlıkla büyüt inş

Kızlar bebişi bıraksam hep uyuyor minnakim. Uyandırıp emzirmeye çalışıyorum göğsümde uyuyor. Neyse baya zorladım. Emdi derken sonra si kustu.. pirt yaptı . Gene uyudu. Doydugu için mj kustu ki. 1 saatte bir uyandırms olmuştum. 2 saat te bi şart mi

Maşallah bebeğine çok tatlısınız darısı başımıza çok heyecanlandım

Allah sağlıkla büyütsn şimdi yanında ne güzelll iyi geçti dimi sezeryan olcaktın sanrm iki üç saate bi uyandırmak lazım

bebek baş aşağı durmuyorsa da su gelmesi ya da doğum sancısı başlaması olur mu?
bugün annemle güne gittim ve herkes karnın çok inmiş pazartesiye kadar durmaz bu bebek diyorlar da

Aslında bir bildikleri olmalı bence de usg çok sağlıklı bir şey değil

G
Kızlar karın serleşmesi yüzündem benim gibi ıyuyamayan oturamayan yatamayan var mı şuan
Ben varım sertleşme mi bilmiyorum ama sanki sürekli poposunu ayaklarını dayiyo gibi başı da sol asagida baskı yapıyo hele uzanirken çok zor başı sanki aşağı iyice kayıyor canımı yakiyo sırtim ağrıyo daha sayiyim mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…