- 2 Aralık 2015
- 392
- 489
- 33
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.461
Kızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
Gozun aydin canim. Dunyanin en guzel duygusu olsa gerek. Sira bizlerde :))Kızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
Geri yukari çıkmıyordur yaa sanmıyorum hic duymadim oyle bisey :)m_rv_ canım sanırım yürüyememen iyiye işaret :) Ben bugün 2 saat yürüdüm. Daha da bıraksalar yürürdüm :) Bir kaç hafta önce bebek daha çok baskı yapardı, o zaman yürüyemezdim. Belki arada doğum kanalına girip çıkıyordur.
İnşallah Can'ımgebito A Alwayshappygirl benim bahsettiğim doğumum Mouse ın sorusuna cevaben 3 yıl önceki doğumum. Simdi kızımı bekliyorum. Umarım bunu ilk kızımdaki gibi tek ıkınmada dogururum.
Ayy masallah cok guzel bi duygu olsa gerek. Bahti guzel olsun insallahKızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
Kızlar ya biz eşimle 2 saat yürüdük. Sabah annemle bebeğin dönmesini kolaylaştıran egzersiz yaptık. Şimdi bebek durmadan hareket ediyor. Normalde de bu saatlerde hareketlidir ama egzersiz yapınca bir şey mi oldu acaba diye de düşünmeden edemiyorum
Rahimin açılabilmesi için aynı zamanda yumuşaması da lazımmış. O da doğumdan 1 hafta önce falan oluyor. Açılmaya hazır gibi bir şey. Sonra da bebeğin kafası gelip baskı yapacak ki açılacak. Ama bizde o yok
Canım benimki posterior değil anladığım kadarıyla. Çünkü bütün vücudu arkaya dönük. Ayakları falan da benim sırtıma doğru. Aylardır ayakları göremiyoruz. Başını omzu üstünden ön tarafa bakacak şekilde çevirmiş. Daha çok ROT dedikleri pozisyon gibi. Şimdi yanlış hareket yapmayayım ya ben de şüpheye düştüm.
Ay Can'ım allah birbirinize bağışlasınKızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
4 lira mı uhuuuu :) biz biraz kalabalığız çikolata aldım ben de 200 tane aldım. Onun bile yeteceğinden emin değiliz :) mevlüt için düşünebilirim belki az kişiye.
Sadece cuma yokmuş cmtesi de olmasa randevu sisteminde görünmezdi. Belki cuma konyada hiç yoktur muayenehanesi de kapalıdır. Ben de pztesi gidelim diyorum ama ramazan girdiği için oruçlu olacak eşim onun için zor olacak biraz
Sen öğleden sonra doğurmucan mı :):)o Zamana dönmüş oluyoruz biz :):):)
Kızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
Yok canım sabah 9buçuğa hastaneye randevu almıştım ama özel yerde kaça kadar bakıyor acaba? Olmazsa sınavından sonra gideriz :)Evet ogleden sonra insallah:) siz o zmn cumartesi ogle sonrasi ozel yere gideceksiniz umarim nst de vardir
Ben bu ozel cikolatalari ozel sekerleri akrabalar icin 50ser tane yaptirdim cnm yoksa diger insanlar icin haci seriften lokum siparis ettik
Tebrik ederimmmm önemli olan sağ salim kavuşmuş olmanız doğum şekli önemli değilKızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
Hayırlı olsun canım , Allah analı babalı büyütsün :) yenidoğan kıyafetleri olmamıştır bebeğine :) maşallah boyu kilosu süpermiş , darısı Başımıza :)Kızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
Hakkında hayırlısı canım sağlıkla kavuş inş bebeğineKızlar suyum geldi hastanedeyim dua edin ne olur sezaryene almasınlar hiç sancım yok çünkü
Güzel olmuşlar canımEki Görüntüle 1840411 Eki Görüntüle 1840397
Yavrumun bebek seker ve cikolatalarının fotosunu atmış yapan kişi, biz daha vakit var diyorduk aradık böyle böyle vakit yokmuş pazartesi doğum dedi doktor diye:) inşaallah haftasonuna yetiştirecek, yetismezse uzulurum ama yetistirecek inaniyorum ben moral bozmayacagim
Yalniz ben çok duygulandim yavrumun adını görünce
Ağlamak üzereyim he
Ay ben pazartesi dogum mu yapacam
Ben sezaryene dogum diyorum niye dogum olmasinmis ben de dogurcam ameliyatla dogurcam leylekler getirmeyecek ya bebegi ben getirecem insaallh dunyaya
semurcan A Alwayshappygirl o zamn benlede tanışın bende yeni mezun basın yayın okumuş ama işsiz bir gazeteci adayıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?