2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçta Bebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller

Gözün aydın canım. Sana çok geçmiş olsun. Bebişinde çok kısmetli sağlıklı bir ömrü olsun inşallah.

Gozun aydin canim. Dunyanin en guzel duygusu olsa gerek. Sira bizlerde :))

Geri yukari çıkmıyordur yaa sanmıyorum hic duymadim oyle bisey :)

Ayy masallah cok guzel bi duygu olsa gerek. Bahti guzel olsun insallah

Dönecek olabilir ona şmkan ver bebeğim dönmeni vekliyoeım de konuş ablıyorlar
Ve bacaklarını kendine çekme orayı aç..

Reactions: 9ay
Ay Can'ım allah birbirinize bağışlasın
Hadi bakalım musmutlu büyüt bebeğini

Evet ogleden sonra insallah:) siz o zmn cumartesi ogle sonrasi ozel yere gideceksiniz umarim nst de vardir

Ben bu ozel cikolatalari ozel sekerleri akrabalar icin 50ser tane yaptirdim cnm yoksa diger insanlar icin haci seriften lokum siparis ettik

Ayy cok sevindimmmm kilosu boyu hepsi cok guzel masallah darisi basima yaa :))

Evet ogleden sonra insallah:) siz o zmn cumartesi ogle sonrasi ozel yere gideceksiniz umarim nst de vardir

Ben bu ozel cikolatalari ozel sekerleri akrabalar icin 50ser tane yaptirdim cnm yoksa diger insanlar icin haci seriften lokum siparis ettik
Yok canım sabah 9buçuğa hastaneye randevu almıştım ama özel yerde kaça kadar bakıyor acaba? Olmazsa sınavından sonra gideriz :)

Tebrik ederimmmm önemli olan sağ salim kavuşmuş olmanız doğum şekli önemli değil
Güle güle büyüt evladını

Hayırlı olsun canım , Allah analı babalı büyütsün :) yenidoğan kıyafetleri olmamıştır bebeğine :) maşallah boyu kilosu süpermiş , darısı Başımıza :)

Güzel olmuşlar canım

Allah analı babalı büyütsün :) sağlıklı uzun omurleriniz olsun inşallah :) herşeyi çok iyi. Darısı bizlere artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…