2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Aslında bir bildikleri olmalı bence de usg çok sağlıklı bir şey değil

evet ama bebegin ne boyunu, ne kilosunu bilmeden dogumu bekliyoruz. mesela suyu yeterli mi, durusu ne sekilde hicbir fikrim yok. dolayisiyla turkiye sistemine alisik kisiler icin cok zor.
mesela dogum yapilabilecek en iyi hastaneyi bulduk burada. ozel. ki turkiye'deki ozellerle mukayese edilmez. bize sadece sezaryen oldugu takdirde tek kisilik oda verilecegi soylendi. normal dogumda 2 kisilik odalara koyuyorlarmis. sirf bu sebeple doktora sezaryen istiyorum diye direttim. zaten tuse kontrolu de red ettigim icin adam da artik benimle ugrasmak istemedi

herbebek sihhat, hayir ve mutlulukla gelsin ailesine.

Ya son 15 20 güne kadar da iyiydim bi anda böyle oldum sistikce şiştim ağrılarım arttı yürüyemez hale geldim kendime şok oluyorum :)))
35-36 haftadan sonra kendi kendine ağır geliyorsun bebeğin büyümesi ile alakalı sanıyorum allahım sağ salim hepimizi kurtarsın. Gece uyumak gerçekten zor. Konuşmaya çalışıyorum hadi uyu kızım bakalım diyorum daha da inatlaşıyor

Bizden oldukça farklı olsa da sağlıklı Bi doğum gerçekleştireceksiniz inşallah :)

Ya ben yan yatınca ya başı ya bacağı bi yeri altımda kalıyo balık gibi ćirpiyo kendini )) sende de oluyo mu

Evet tam sınırda cenevreyle dip dibe biz cenevrede kalmıştık zaten Fırsatınız olursa görün ben çok sevdim

son bir ayda yaklasik 3 kere isvicre planimiz oldu, her defasinda bir sey cikti. dogumdan sonra diye umuyoruz.
siz nerede gerceklestireceksiniz dogumu, bebegimizin adi nedir; cinsiyeti nedir :) dogum normal mi, sezaryen mi?

bebek baş aşağı durmuyorsa da su gelmesi ya da doğum sancısı başlaması olur mu?
bugün annemle güne gittim ve herkes karnın çok inmiş pazartesiye kadar durmaz bu bebek diyorlar da

Ay o teyzeler beni deli ediyorlar. Herkesin bir yorumu var. Öyle sinir oluyorum ki

Ay o teyzeler beni deli ediyorlar. Herkesin bir yorumu var. Öyle sinir oluyorum ki
Banada yapıyorlar.. Yok daha gezdiriyon mu kendini falan.. Karnın inmiş aşağı bitkaç güne doğar dedyip duruyorlar.. Kaç tane gün geçti denilenlerin üzerine.. Nst de sancım bile yok.. Milletimiz amma ebeymişte haberimiz yokmuş...

Dün drdan çıktım. Cuma son dedi. Zaten moralim bozuk. Bi de bu teyzeler yorum yapmadılar mı deli oldum. Doğurunca da herşeye yorum yapacak bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…