2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
gebito @diefraunamense benim bahsettiğim doğumum @Gizlifidan ın sorusuna cevaben 3 yıl önceki doğumum. Simdi kızımı bekliyorum. Umarım bunu ilk kızımdaki gibi tek ıkınmada dogururum.
Süperselma hakkaten supersin. Allah bizede kolay dogumlar nasip etsin insallah. Son 2 haftam. Insallah hayirla kurtulurum. Bebegim o kadar asagi indi ki yuruyemiyorum bile kasiklarimi fena agritiyor.

PembeLokum canım metin beyin muayenehanesinde nst var mı? Cmrtesiydi hastane randevum ama aof sınavları varmış eşimin. Ya sınavları asacak ya da cuma gidelim diyorum da cuma da hastanede yokmuş doktor. Muayenehanesindeyse oraya mı gitsem acaba dedim de. Yarın randevuları full doluymuş perşembe eşim işi bırakamaz cuma oluyor anca.

canım şekerleri nereye yaptırdın? Bademliden ben de düşünebilirim. Çok güzeller afiyet olsun :)bir de fiyatları ne

Begenmene sevindim cnm minik atölyem facede sayfasi var ordan gordum şimdi bu külah gibi olanlar tam hatirlamiyorum 6 ya da 6bucuktu bu kelebekli cikolatalar da 4 tü ama toptan alinca indirim yapiyor o zaman fiyatlar daha asagi dusuyor tane başı biz mevlud icin olan siparisleri de verdik ayni anda epey toplu bi alisveris oldu yani o nedenle de guzel bi indirim yapti kapi susu fln da yaptirdim o bitince foto atarim eger bayan da bana foto atarsa :)

Esin aof ye girsin cnm ya asmasin cuma eger yoksa cumartesi de yoktur ki haftasonu icin isi olunca cuma cmts olmuyor

Muayenehanede nst var mi inan bilmiorum nst ye girmedim ben son randevuda

Pazartesi medicanaya gel dogum yapacam ben tanisiriz bebisi gorursun :))

Kızlar bugün biraz yürüdüm acaba ondanmıdır kuyruk sokumumda kasıklarımda bide bacaklarımda ağrı var ya bana bi yorum yapınız
Olabilir canım çok oturduğumda yada çok yurudugumde bana da adet ağrısı gibi bir agrı giriyo belimden karnima doğru bu sefer bebek mi geliyor diye düşünürken yatıp uzaniyorum geçiyor :)) sen de kendi kendini takip et eğer naparsan yap gecmiyorsa dogum agrisidir diyor doktorlar. Bize de haber ver olurmu günün çok az kalmis

oltu1 tamamdır canm varsada daha başlangıç ağrısıdır heralde bakalım eğer tutarsa gece veya sabaha karşı olur heralde demin tuvalete oturdum bağrmamak için zor tuttum kendimi o kadar canm yandıki sanki çıkacak çocuk bilerekde klozet kullanmıyorum doktorlar tavsiye etmyo diye bide karnım bi an çok sertleşiyo biraz duruyor geri düzeliyo bakcaz artık :) haber veririm canm saolasın

Hakkında hayırlısı olsun canım bebişin kilosu da iyi maşallah

4 lira mı uhuuuu :) biz biraz kalabalığız çikolata aldım ben de 200 tane aldım. Onun bile yeteceğinden emin değiliz :) mevlüt için düşünebilirim belki az kişiye.
Sadece cuma yokmuş cmtesi de olmasa randevu sisteminde görünmezdi. Belki cuma konyada hiç yoktur muayenehanesi de kapalıdır. Ben de pztesi gidelim diyorum ama ramazan girdiği için oruçlu olacak eşim onun için zor olacak biraz
Sen öğleden sonra doğurmucan mı :):)o Zamana dönmüş oluyoruz biz :):):)

Kızlar ya biz eşimle 2 saat yürüdük. Sabah annemle bebeğin dönmesini kolaylaştıran egzersiz yaptık. Şimdi bebek durmadan hareket ediyor. Normalde de bu saatlerde hareketlidir ama egzersiz yapınca bir şey mi oldu acaba diye de düşünmeden edemiyorum

Yumuşama ne açılma ne?

Bana geçen sefer açılma yok yumuşama var demişti. Sormak aklıma gelmedi.

Rahimin açılabilmesi için aynı zamanda yumuşaması da lazımmış. O da doğumdan 1 hafta önce falan oluyor. Açılmaya hazır gibi bir şey. Sonra da bebeğin kafası gelip baskı yapacak ki açılacak. Ama bizde o yok

Canım benimki posterior değil anladığım kadarıyla. Çünkü bütün vücudu arkaya dönük. Ayakları falan da benim sırtıma doğru. Aylardır ayakları göremiyoruz. Başını omzu üstünden ön tarafa bakacak şekilde çevirmiş. Daha çok ROT dedikleri pozisyon gibi. Şimdi yanlış hareket yapmayayım ya ben de şüpheye düştüm.

m_rv_ canım sanırım yürüyememen iyiye işaret :) Ben bugün 2 saat yürüdüm. Daha da bıraksalar yürürdüm :) Bir kaç hafta önce bebek daha çok baskı yapardı, o zaman yürüyemezdim. Belki arada doğum kanalına girip çıkıyordur.

Selam kızlar, bilmislik taslıyor demeyin aman. Ben de doğumu heyecanla bekleyen bir anneyim. Normal doğum isteyenlere şunu hatırlatayım dedim, vajinal muayenelerde derin nefes alalım, itiraz etmeyelim ve sakin olalım, doğumu beklerken ne kadar ölcseler ve parmaklarını aca aça açmaya çalışsalar o kadar kolay açılıyor rahimagzi.
Bir de korunmasız ilişkiyle erkeğin sperm sıvısı açılmayı kolaylaştırıyormuş diye duydum. Pazar günü sınavdan sonra biz çalışmalara başlıycaz zira aylardır yaklaşmiyodu eşim. Bugün dedim ona sezeryana kalırsam hem masrafın çoğalır hem de 10gün izin almak zorunda kalırsın ek ders ücretin kesilir. Ona göre sınavları atlatayim günasiri çalışalım :) adam derin düşüncelere daldı. Diger gebeliklerimde 3günü geçirmezdi. Bunda riskli dönemler oldu diye hep kaçtı. İnşallah haftaya dogururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…