- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.441
Süperselma hakkaten supersin. Allah bizede kolay dogumlar nasip etsin insallah. Son 2 haftam. Insallah hayirla kurtulurum. Bebegim o kadar asagi indi ki yuruyemiyorum bile kasiklarimi fena agritiyor.gebito @diefraunamense benim bahsettiğim doğumum @Gizlifidan ın sorusuna cevaben 3 yıl önceki doğumum. Simdi kızımı bekliyorum. Umarım bunu ilk kızımdaki gibi tek ıkınmada dogururum.
Yarım saat mi çok iyi :) ben 10 dk yürüdüm mü karnım kaskatı oluyor ağırlaşıyor yürümek eziyet oluyor. Yürümüyorum pek :/ evde merdiven ve otur kalk yapıyorum :)Kizlar ne kadar yuruyebiliyorsunuz bide ben max yarim saat yaa..
canım şekerleri nereye yaptırdın? Bademliden ben de düşünebilirim. Çok güzeller afiyet olsun :)bir de fiyatları ne
PembeLokum canım metin beyin muayenehanesinde nst var mı? Cmrtesiydi hastane randevum ama aof sınavları varmış eşimin. Ya sınavları asacak ya da cuma gidelim diyorum da cuma da hastanede yokmuş doktor. Muayenehanesindeyse oraya mı gitsem acaba dedim de. Yarın randevuları full doluymuş perşembe eşim işi bırakamaz cuma oluyor anca.
Olabilir canım çok oturduğumda yada çok yurudugumde bana da adet ağrısı gibi bir agrı giriyo belimden karnima doğru bu sefer bebek mi geliyor diye düşünürken yatıp uzaniyorum geçiyor :)) sen de kendi kendini takip et eğer naparsan yap gecmiyorsa dogum agrisidir diyor doktorlar. Bize de haber ver olurmu günün çok az kalmisKızlar bugün biraz yürüdüm acaba ondanmıdır kuyruk sokumumda kasıklarımda bide bacaklarımda ağrı var ya bana bi yorum yapınız
Sen de sağlıkla kucakla inş canımMaşallah kızına 38+da yapılıyor sezaryenler her doktorun kafasına tarzına göre işte. Benimki de 38+6 da olacak inşallah uslu uslu durursa
Aynen canim ayni durumdayiz :)m_rv_ canm zaten yürünmüyki dinlene dinlene yürüyorum bide benm bebek aşağıda olduğu için baskı yapıyo çok abartırsan bebek kasılıyo zaten karnım taş gbi oluyo
Hakkında hayırlısı olsun canım bebişin kilosu da iyi maşallahKızlar kontrolden geldim
Kızımın kilosu 3.460 çıktı
Doğum kanalına inmemiş yaklaşmamışta
Doğum kanalına girmediği için çatı muayenesi yapmak istemedi dr bebişin kafası doğum kanalına girdiğinde açılma oluyormuş zaten o yüzden şimdi açılma var mı diye bakmadı
Kan geldiğini söyledim büyük ihtimal nişandır dedi
Eğer ki nişansa 24 ile 72 saat arası doğum gerçekleşir dedi
Nst ye girdim kızım hareketsiz çıktı
Tekrar nst istedi dr bu sefer ebelerin karnımı sallamalarıyla biraz hareket etti
Sancım çıkmadı
Nst ücreti ile ilgili vezne ile görüştüm nst farklı ek ücret alınıyor dedi
Bende nesi farklı gebeyiz bu rutin bişi dediysem de çok takmadı açıkcası ki taksa da napcakki kız çalışan sonuçta
İkinci nst de doktor not yazdı ücret alınmadı
Yani kızlar bugün gelen kan nişansa eğer bebekte doğum kanalına inmezse zorunlu sezaryan gibi duruyor perşembeye kadar doğum başlayabilirmiş
Bekliyoruz bakalım
Bı arada bilmeyenleriniz vardır belki ultrasonda çıkan kilo ile doğumdan sonra çıkan kilo arasında - veyahut + fark olabilir kızlar
Yani şimdi benim kızımın kilosu 3460 gözüküyor ultrasonda
Doğumdan sonra kilosu 3200 veyahut 3700 çıkabilir 200 gram fark oluyormuş bilginiz olsun
4 lira mı uhuuuu :) biz biraz kalabalığız çikolata aldım ben de 200 tane aldım. Onun bile yeteceğinden emin değiliz :) mevlüt için düşünebilirim belki az kişiye.Esin aof ye girsin cnm ya asmasin cuma eger yoksa cumartesi de yoktur ki haftasonu icin isi olunca cuma cmts olmuyor
Muayenehanede nst var mi inan bilmiorum nst ye girmedim ben son randevuda
Pazartesi medicanaya gel dogum yapacam bentanisiriz bebisi gorursun :))
Yumuşama ne açılma ne?
Bana geçen sefer açılma yok yumuşama var demişti. Sormak aklıma gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?