2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
son bir ayda yaklasik 3 kere isvicre planimiz oldu, her defasinda bir sey cikti. dogumdan sonra diye umuyoruz.
siz nerede gerceklestireceksiniz dogumu, bebegimizin adi nedir; cinsiyeti nedir :) dogum normal mi, sezaryen mi?
Bizim kızımız olacak nasipse Rabia :) plasenta previa sebebiyle sezaryen 25. Haftadan beri yatıyorum ben. Doktorum 6 haziran dedi gün sayıyoruz artık

Söylenenlerin doğruluk payı yoksa iyi :) çünkü ani bir şekilde doğuma gitmekten tırsıyorum

Flower3516 vorones hayırlı olsun bebişlerimiz.. Biz de kavusuruz inşallah.

Bebeğin dogru pozisyon alması için emeklemeyi önermişti birisi. Arada emekliyorum. Bi de kuzenim arabayla bozuk yollarda hoplaya zıplaya sezeryan doğuma giderken 30km yolda çocuk dogru pozisyona dönmüş hatta sancilanmis ve hastanede normal doğurmuştu. Dahası ablam da ikinci doğumunu, sancıyi iyice cogalsin diye evde beklerken iyice bastirinca 10kmlik hastaneye kestirmeden giderlerken arabada gerçekleştirmişti. Ebesi eniştem olmus yani bebegin babasi tutmuş. Bozuk yolları denemek lazım son günler:)

Gunaydin kizlarrr
Sol ratafa mi yatiyorsunuz sag tarafa mi yoksa???
Ben sagima yatinca hemen karnim agriyo ve agridan uyaniyorum . Ve artik dogurmak istoyorum 19 gunum var muhtemel dogum tarihime

Gunaydin kizlarrr
Ben sagima yatinca hemen karnim agriyo ve agridan uyaniyorum . Ve artik dogurmak istoyorum 19 gunum var muhtemel dogum tarihime
Bn hem sag hem sol uzun surr ayni yerde duramiyrm
Geneldede sirt ustu kaliyorum
vorones Flower3516 bebisleriniz hyrli olsun

Gunaydin kizlarrr
İkisine de yatıyorum Can'ım her 5 dk de bir döndüğüm için
Karnım sertleştikçe pozisyon değiştiriyorum

Günaydın kızlar :) dün bizde doktora gittik , bebeğim haftalık ortalama 130 gr alıyor , 36₺5 dik dün 2600 gr çıktı inşaallah kilosu dışında herşeyi sağlıklıdır ... Gerçi doktor da eşimde 2500 ü geçtiyse ve her hafta belli bir miktarda kilo alıyorsa sorun yok diyorlar ama insan şöyle bi 3 kilo olsun istiyor ... Doktorum artık Dışarıya ilk Başlarda 10-15 dk , sonrasında yarım saatlik yürüyüşler verdi , dün sadece 7 ay boyunca ilk defa kafeye gittik bir dondurma yedik , yorgunluktan Öldüm bittim , kendimi Garfield gibi hissettim :) açık hava Çarptı beni resmen :)
vorones canım hayırlı olsun, ne güzel kucağına almışsın , kilosu doktorların söylediğinden ne kadar eksik veya fazla çıktı ? Küçük bebekler daha çabuk toparlıyor diyorlar , inşaallah öyle olur canım , sarılık riskine karşı mümkün mertebe ilk zamanlar 1-2 saat arayla memene tut canım , süt gelirsede Bebeğin algısı refleksleri 1-2 güne kolayca memeni Alman'ı sağlar

Gunaydin kizlarrr
Bebek ne tarafa müsade ederse o tarafa bazen hiçbir tarafa oluyor Bu tabi :)

Hic uzulme alir insallah benim de geride biraz bebesim saglikli geksinlerde dogumdan sonra toparlanir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…