2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Hic uzulme alir insallah benim de geride biraz bebesim saglikli geksinlerde dogumdan sonra toparlanir insallah
İnşallah canım , ultrason kağıdında beklenen doğum tarihine 2 tarih girilmiş , biri 23 Haziran , diğeri 8 Temmuz , heralde biri adet tarihine göre , biri ultrasona göre ... Bakalım bu gittiğim doktor normal doğum yanlısı , haftaya dikişleri Alıp normal Doğumu bekleyelim dedi ... Kararsız kaldık ...

vorones Flower3516 bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Ayrıca a vorones bebeğinde hiçte zayıf değil sakın üzülüp stres yapma kendine.
ben dün kontrole gittim. Sat a göre tam 36+0 dayım. Bebiş her açıdan 32+2 de., gerilik neredeyse 4 haftaya çıktı. Bebek 2 kilo dedi ama bence daha da küçük. Haftaya 37 , dolunca tekrar kontrol var. Ama 38 in dolmasını beklemez diye düşünüyorum.

Günaydın anneler
Benimde doğum tarihi çok yakın ama hiç belirti yok ortada. Gerçi cumaya kadar dogsun istemiyorum ama oglusum bi iki hafta bekletmez umarım
Bi kaç gündür hafif mide bulantilarim var bide genitalimde regl öncesi olan sancılar dan başladı bunlar belirti oluyor mudur aceba. Kanala da inmedi daha yan duruyor bebiş. Bugün kontrol var bakalım ne dicek dr amcamız.
Karnımda hiç çatlak olmadı ama bi raz daha durursa onca krem boşa gidecek gibi görünüyor

İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Canım aklım hep sendeydi çok şükür atlatmışsun hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.. inşallah bian önce iyileşirsin♡♡♡

hayrla kucaginiza alin, ben en meshur kremi kullanmama ragmen harita gibi karnim. tamamen yapi meselesi, sanslisiniz.

arkadaslar gunaydin hepinize.
teyzelerden yana basi agriyanlar hic dert etmeyin.
bizim elalem dedikodu orgutu her seyden fena. ama sadece bizde var unutmayin, o halde biz yok etmesini de biliriz

[QUOTEmy0364, post: 46734071, member: 636191"]İnşallah canım , ultrason kağıdında beklenen doğum tarihine 2 tarih girilmiş , biri 23 Haziran , diğeri 8 Temmuz , heralde biri adet tarihine göre , biri ultrasona göre ... Bakalım bu gittiğim doktor normal doğum yanlısı , haftaya dikişleri Alıp normal Doğumu bekleyelim dedi ... Kararsız kaldık ...[/QUOTE]
Aynen benimde 6gun geriden geliyo ilk basta yikildim gorunce ama sonra saglikli olsun yeter dedim. Bebimde muhtemel dogum tarihim 20haziran nasil olcak dogumum hic bilmiyorum

Kızlar benim gibi uykuda da kasılan var mi ? Sağ olsun bizim kiz beni uykuda da bırakmıyor. Uykuya dalıyorum bir zaman sonra nefesim daralıyor uyanıyorum bir bakmışım karnim semsert tas gibi olmuş yine. Gün içinde 10 dan fazla kasiliyorum. Benim ki doğum hazırlıklarına başladı mi dersiniz ?

hayrla kucaginiza alin, ben en meshur kremi kullanmama ragmen harita gibi karnim. tamamen yapi meselesi, sanslisiniz.
Bacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlaga

Canım benim doktorum günde 10 dan fazla kasılırsa , gelmene gerek yok ama ara haberdar et beni Demişti ... Haftan artık müsait olduğu için düzenli mi değil mi ona bak canım...

Kızlar gebeliğimi çok rahat geçiriyorum, hiç sıkıntım yok dedim, kendi kendime nazarım değdi, topuk dikeni oldum :) kiloları verince gider inşallah.
Bu arada nasıl bir sıcak var ya, daha Haziranın ilk günü böyleyse ne yapıcaz bilmiyorum. Annemler olmaz diyor ama bebişi de klimaya alıştıtmak istiyorum. Bütün dünya bebekleri alışıyor da bizimkiler niye olmuyormuş. Suratına üflemediği sürece ideal oda sıcaklığında tutmayı planlıyorum hem evde hem arabada. Diğer türlü isiliktir pişiktir, ne gerek var, üstelik bebekler sıcakta huzursuz olurmuş. Bu sabahki olayım bu :)

Mouse bugün bnde öyleydim ya özellikle sağ tarafımda yatıyo kocaman yapıyo orayı bide dün geceden beri azaldı hareketi huzursuz da oldum açıkcası
Ben bacaklarımın arasına bir tane yastık koyuyordum şimdi ikiye çıkardım üstteki bacağım ne kadar yüksekte olursa o kadar az kasılmam oluyor sabah bunu farkettim deneyin bence kızlar

Can'ım ben uykuda da uyanıkken de kasılıyorum sürekli
Karnım hep sert
Doktora gidince bile dr diyo karnın kasılmış diye
Ama 10 dan fazla olursa tehlike falan demedi yani
Kasıldığında acılı olursa o Zaman doğum yaklaşmış oluyormuş sanırım

karın kasılması nasıl oluyor kuzum_?
ben de bazen sertlik hissediyorum :
sanki tekmeleme değilde ittiriyor gibi kendini bana doğru
öyle olanlar varmı

Yapı meselesi evet ama Kaşımamakta önemli misal benim kaşıdığım yerler hep çatladı
Ders aldım karnım ne kadar Kaşınsa da ellemiyorum çatlak olmadı daha allahtan

karın kasılması nasıl oluyor kuzum_?
ben de bazen sertlik hissediyorum :
sanki tekmeleme değilde ittiriyor gibi kendini bana doğru
öyle olanlar varmı
Karnın top gibi oluyor hissediyorsun dokununca sert oluyor her tarafı Can'ım
Kasıldığını düşündüğünde sırt üstü uzan elle karnını çok sert ve bebeğin biryere toplanmışsa o kasılma oluyor tatlım
Hareket etmiyor Bebek kasılma olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…