- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.541
İnşallah canım , ultrason kağıdında beklenen doğum tarihine 2 tarih girilmiş , biri 23 Haziran , diğeri 8 Temmuz , heralde biri adet tarihine göre , biri ultrasona göre ... Bakalım bu gittiğim doktor normal doğum yanlısı , haftaya dikişleri Alıp normal Doğumu bekleyelim dedi ... Kararsız kaldık ...Hic uzulme alir insallah benim de geride biraz bebesim saglikli geksinlerde dogumdan sonra toparlanir insallah
Canım aklım hep sendeydi çok şükür atlatmışsun hayırlı olsun bebeğin Allah analı babalı büyütsün.. inşallah bian önce iyileşirsin♡♡♡İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Bizim kızımız olacak nasipse Rabia :) plasenta previa sebebiyle sezaryen 25. Haftadan beri yatıyorum ben. Doktorum 6 haziran dedi gün sayıyoruz artık
hayrla kucaginiza alin, ben en meshur kremi kullanmama ragmen harita gibi karnim. tamamen yapi meselesi, sanslisiniz.Günaydın anneler
Benimde doğum tarihi çok yakın ama hiç belirti yok ortada. Gerçi cumaya kadar dogsun istemiyorum ama oglusum bi iki hafta bekletmez umarım
Bi kaç gündür hafif mide bulantilarim var bide genitalimde regl öncesi olan sancılar dan başladı bunlar belirti oluyor mudur aceba. Kanala da inmedi daha yan duruyor bebiş. Bugün kontrol var bakalım ne dicek dr amcamız.
Karnımda hiç çatlak olmadıama bi raz daha durursa onca krem boşa gidecek gibi görünüyor
İyi geceler herkese. . Biz iyi olmaya çalışıyoruz zormuş her şey ! Ama bebeğimmmmmm yetio banà. 2760 gr minnak bi bebem var. Annesi iyileşek ilgilenecek oglusla. Bol dua istiyorum. Öpüyorum hepinizi
Bacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlagahayrla kucaginiza alin, ben en meshur kremi kullanmama ragmen harita gibi karnim. tamamen yapi meselesi, sanslisiniz.
Canım benim doktorum günde 10 dan fazla kasılırsa , gelmene gerek yok ama ara haberdar et beni Demişti ... Haftan artık müsait olduğu için düzenli mi değil mi ona bak canım...Kızlar benim gibi uykuda da kasılan var mi ? Sağ olsun bizim kiz beni uykuda da bırakmıyor. Uykuya dalıyorum bir zaman sonra nefesim daralıyor uyanıyorum bir bakmışım karnim semsert tas gibi olmuş yine. Gün içinde 10 dan fazla kasiliyorum. Benim ki doğum hazırlıklarına başladı mi dersiniz ?
Ben bacaklarımın arasına bir tane yastık koyuyordum şimdi ikiye çıkardım üstteki bacağım ne kadar yüksekte olursa o kadar az kasılmam oluyor sabah bunu farkettim deneyin bence kızlarMouse bugün bnde öyleydim ya özellikle sağ tarafımda yatıyo kocaman yapıyo orayı bide dün geceden beri azaldı hareketi huzursuz da oldum açıkcası
Can'ım ben uykuda da uyanıkken de kasılıyorum sürekliKızlar benim gibi uykuda da kasılan var mi ? Sağ olsun bizim kiz beni uykuda da bırakmıyor. Uykuya dalıyorum bir zaman sonra nefesim daralıyor uyanıyorum bir bakmışım karnim semsert tas gibi olmuş yine. Gün içinde 10 dan fazla kasiliyorum. Benim ki doğum hazırlıklarına başladı mi dersiniz ?
Can'ım ben uykuda da uyanıkken de kasılıyorum sürekli
Karnım hep sert
Doktora gidince bile dr diyo karnın kasılmış diye
Ama 10 dan fazla olursa tehlike falan demedi yani
Kasıldığında acılı olursa o Zaman doğum yaklaşmış oluyormuş sanırım
ben de kararsız kaldım ama ne olur ne olmaz diye yanıma havlu almak en iyisi sanırım :)emr6 ben havlu aldım yanıma canım sıcak olacak gelen giden girerim duşa rahatlarım
Hastanenin yatış odalarında da banyo oluyor çoğunlukla
Yapı meselesi evet ama Kaşımamakta önemli misal benim kaşıdığım yerler hep çatladıhayrla kucaginiza alin, ben en meshur kremi kullanmama ragmen harita gibi karnim. tamamen yapi meselesi, sanslisiniz.
Karnın top gibi oluyor hissediyorsun dokununca sert oluyor her tarafı Can'ımkarın kasılması nasıl oluyor kuzum_?
ben de bazen sertlik hissediyorum :
sanki tekmeleme değilde ittiriyor gibi kendini bana doğru
öyle olanlar varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?