2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlaga
Ben de kreme başlayana kadar her yerim çatladı. Ama başladığım an durdu. Yeni bir tek çatlak bile oluşmadı. Keşke en başında sürseydim. Zeytin yağı, normal nemlendiricilerle falan vakit kaybettim.

ben de kararsız kaldım ama ne olur ne olmaz diye yanıma havlu almak en iyisi sanırım :)
Aynen Can'ım bende kesin duş alacağım demiyorum ama kalsın
Havalar sıcak
Havlu tarak toka al yanına
Şampuanı da hastanede gerek duyarsan eşin marketten alır hemen onu koyma şimdilik

peki bu zararlı bi şey mi_?
ne gibi kötü yanı var
dedğine çok benzer yaşadığım

Bacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlaga
Aynen benimde o bölgeler çatladı
Karnım çatlamaz inşallah

peki bu zararlı bi şey mi_?
ne gibi kötü yanı var
dedğine çok benzer yaşadığım
Senin için daha erken aslında bu kasılmalar
Bizim haftalarımızda normal oluyor sanırım
Düzenli olursa veyahut ağrılı olursa bu kasılmalar doğum yaklaşmış anlamına geliyormuş Can'ım

gözünüz aydın darısı başımıza inşallah :)

Senin için daha erken aslında bu kasılmalar
Bizim haftalarımızda normal oluyor sanırım
Düzenli olursa veyahut ağrılı olursa bu kasılmalar doğum yaklaşmış anlamına geliyormuş Can'ım

anladım canım teşekkür ederim çok çok

bu sıra baya yukarı doğru çıkıyor yavru..

hayırlısı bakalım sağlıkla sıhhatle glsin kuzular

Neden kilo almasını beklemiyorlar ki ama ya 42+larda doğuranlar var. Dışarıda daha iyi kilo alır mantığı mı var ?

Gunaydin kizlarrr
Sol ratafa mi yatiyorsunuz sag tarafa mi yoksa???
Ben sagima yatinca hemen karnim agriyo ve agridan uyaniyorum . Ve artik dogurmak istoyorum 19 gunum var muhtemel dogum tarihime
ben sol tarafa yatınca bebek çok hareketli oluyor. hatta rahatsız mı oluyor acaba sol tarafa yatınca diye düşünmüştüm ama bir arkadaşım sol tarafa yatınca daha çok kan gidiyormuş bebeğe ondandır dedi. sağ ve sol taraflara dengeli yatmaya çalışıyorum hatta sağ tarafa yatınca daha rahat uykuya geçiyorum. hamileliğin neredeyse başlarında doktora sormuştum sağ veya sola yatmak diye bir şey yok yüz üstü yatmadığın sürece sorun yok demişti.

Güzel haberlerle gelin inşallah

anladım canım teşekkür ederim çok çok

bu sıra baya yukarı doğru çıkıyor yavru..

hayırlısı bakalım sağlıkla sıhhatle glsin kuzular
Rica ederim tatlım ne demek
Ama sen gidince dr sor bakalım ne diyecek senin için
Çünkü ben senin haftalarında kasıldığımı hatırlamıyorum
Amin Can'ım

Gunaydin kizlarrr
Sol ratafa mi yatiyorsunuz sag tarafa mi yoksa???
Ben sagima yatinca hemen karnim agriyo ve agridan uyaniyorum . Ve artik dogurmak istoyorum 19 gunum var muhtemel dogum tarihime
Ben de saga yatınca rahat ediyorum sola yatmak için kendimi zorluyorum bu sefer uyaniyorum bebişe kan gitmiyo mu die saçma sapan bi uyku oluyo :)

Son düzenleme:
Kizlar günaydın...bebeğim 3500 gr. 52 cm...daha iki haftam var...doktorum insallah 4 ü gormez dedi. Normal zor olur o zaman dedi...hiçbir belirtide yok...40 haftayi görmek istemiyorum...
Maşallah Can'ım kilosu benimkiyle aynı sayılır benimki 3460 gr
Tarih olarakta bir gün var aramızda
Benim dr 40 haftayı beklerse 4 ü görür demişti
Doğum kanalına inmiş mi peki bebeğin

karın kasılması nasıl oluyor kuzum_?
ben de bazen sertlik hissediyorum :
sanki tekmeleme değilde ittiriyor gibi kendini bana doğru
öyle olanlar varmı
Bu kasılma olayını ben de yaşamıyorum. Yani en sert olduğu zamanlar, Bebişin kolunu dirseğini çıkardığı noktalar. Onun dışında hissetmiyorum öyle birşey, demek herkeste olmuyor.

arkadaşlar tecrübeli annelere bir şey sormak istiyorum açıklık başlayınca doğum ne kadar süre sonra olur acaba? yani doktor dün bana 2-3 cm açıklık var doğum yakın zamana olur 40. haftaları görmezsin dedi ama etrafımdakilerde açıklık olsa bile bekler 40. haftayı falan diyince kafam karıştı kime inanacağımı şaşırdım. doktor açılmanın devam etmesi için yürümeye devam et pilates topu varsa üstünde zıpla yoksa yerleri vileda ile değil eğilerek sil küvete ılık su doldurup yat falan dedi.

Bende dün 14.44 de kizimi kucagima aldim cok sukur kotu bi dogum deneyimi yasadik ama cok sukur iyiyiz sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrulariniza
Allah size bağışlasın kuzunuzu Can'ım
Dediğin gibi şükür ki iyisiniz
Darısı bizim başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…