- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.561
Ben de kreme başlayana kadar her yerim çatladı. Ama başladığım an durdu. Yeni bir tek çatlak bile oluşmadı. Keşke en başında sürseydim. Zeytin yağı, normal nemlendiricilerle falan vakit kaybettim.Bacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlaga
Aynen Can'ım bende kesin duş alacağım demiyorum ama kalsınben de kararsız kaldım ama ne olur ne olmaz diye yanıma havlu almak en iyisi sanırım :)
Karnın top gibi oluyor hissediyorsun dokununca sert oluyor her tarafı Can'ım
Kasıldığını düşündüğünde sırt üstü uzan elle karnını çok sert ve bebeğin biryere toplanmışsa o kasılma oluyor tatlım
Hareket etmiyor Bebek kasılma olunca
Aynen benimde o bölgeler çatladıBacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlaga
Senin için daha erken aslında bu kasılmalarpeki bu zararlı bi şey mi_?
ne gibi kötü yanı var
dedğine çok benzer yaşadığım
gözünüz aydın darısı başımıza inşallah :)Kızlar sonunda yavruma kavuştum Allah a şükürler olsun.epidural sezeryen oldum ve 5 dk da bebeğimi kucağıma aldım çok şükür. Biraz Ağrı'm var ama o kadar olur hiç sancı çekmedim sonuçtaBebeğim 3380 gr 53 cm doğdu maşallah.Halbuki ultrasyonda daha az çıkmıştı.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öpüldünüz güzeller
Senin için daha erken aslında bu kasılmalar
Bizim haftalarımızda normal oluyor sanırım
Düzenli olursa veyahut ağrılı olursa bu kasılmalar doğum yaklaşmış anlamına geliyormuş Can'ım
Neden kilo almasını beklemiyorlar ki ama ya 42+larda doğuranlar var. Dışarıda daha iyi kilo alır mantığı mı var ?@vorones @Flower3516 bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Ayrıca a vorones bebeğinde hiçte zayıf değil sakın üzülüp stres yapma kendine.
ben dün kontrole gittim. Sat a göre tam 36+0 dayım. Bebiş her açıdan 32+2 de., gerilik neredeyse 4 haftaya çıktı. Bebek 2 kilo dedi ama bence daha da küçük. Haftaya 37 , dolunca tekrar kontrol var. Ama 38 in dolmasını beklemez diye düşünüyorum.
ben sol tarafa yatınca bebek çok hareketli oluyor. hatta rahatsız mı oluyor acaba sol tarafa yatınca diye düşünmüştüm ama bir arkadaşım sol tarafa yatınca daha çok kan gidiyormuş bebeğe ondandır dedi. sağ ve sol taraflara dengeli yatmaya çalışıyorum hatta sağ tarafa yatınca daha rahat uykuya geçiyorum. hamileliğin neredeyse başlarında doktora sormuştum sağ veya sola yatmak diye bir şey yok yüz üstü yatmadığın sürece sorun yok demişti.Gunaydin kizlarrr
Sol ratafa mi yatiyorsunuz sag tarafa mi yoksa???
Ben sagima yatinca hemen karnim agriyo ve agridan uyaniyorum . Ve artik dogurmak istoyorum 19 gunum var muhtemel dogum tarihime
Amin hepimiz sağ salim kavuşalım inşallahhayirla, sihhatle kucaginiza alin.
cok az kaldi.
Güzel haberlerle gelin inşallahGünaydın anneler
Benimde doğum tarihi çok yakın ama hiç belirti yok ortada. Gerçi cumaya kadar dogsun istemiyorum ama oglusum bi iki hafta bekletmez umarım
Bi kaç gündür hafif mide bulantilarim var bide genitalimde regl öncesi olan sancılar dan başladı bunlar belirti oluyor mudur aceba. Kanala da inmedi daha yan duruyor bebiş. Bugün kontrol var bakalım ne dicek dr amcamız.
Karnımda hiç çatlak olmadıama bi raz daha durursa onca krem boşa gidecek gibi görünüyor
Rica ederim tatlım ne demekanladım canım teşekkür ederim çok çok
bu sıra baya yukarı doğru çıkıyor yavru..
hayırlısı bakalım sağlıkla sıhhatle glsin kuzular
Ben de saga yatınca rahat ediyorum sola yatmak için kendimi zorluyorum bu sefer uyaniyorum bebişe kan gitmiyo mu die saçma sapan bi uyku oluyo :)Gunaydin kizlarrr
Sol ratafa mi yatiyorsunuz sag tarafa mi yoksa???
Ben sagima yatinca hemen karnim agriyo ve agridan uyaniyorum . Ve artik dogurmak istoyorum 19 gunum var muhtemel dogum tarihime
Maşallah Can'ım kilosu benimkiyle aynı sayılır benimki 3460 grKizlar günaydın...bebeğim 3500 gr. 52 cm...daha iki haftam var...doktorum insallah 4 ü gormez dedi. Normal zor olur o zaman dedi...hiçbir belirtide yok...40 haftayi görmek istemiyorum...
Bu kasılma olayını ben de yaşamıyorum. Yani en sert olduğu zamanlar, Bebişin kolunu dirseğini çıkardığı noktalar. Onun dışında hissetmiyorum öyle birşey, demek herkeste olmuyor.karın kasılması nasıl oluyor kuzum_?
ben de bazen sertlik hissediyorum :
sanki tekmeleme değilde ittiriyor gibi kendini bana doğru
öyle olanlar varmı
Allah size bağışlasın kuzunuzu Can'ımBende dün 14.44 de kizimi kucagima aldim cok sukur kotu bi dogum deneyimi yasadik ama cok sukur iyiyiz sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrulariniza
Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün ...Bende dün 14.44 de kizimi kucagima aldim cok sukur kotu bi dogum deneyimi yasadik ama cok sukur iyiyiz sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrulariniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?