2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım Yapısal birşey bu birazda, 2-3 cm açıklıkla 2-3 gün içinde doğuranda var, 1 ay bekleyende var ... Benim arkadaşlarımda 1 hafta falan beklediler, sonra doktor enfeksiyon riskine karşı merdiven in çık Yürü Demiş 18 kat indi çıktı bi ara 3. Gün doğurdu epidural normalle 38 de

teşekkür ederim cevap için. ben de panik oldum biraz ya kendimi 40. haftaya odaklamıştım. bekleyip göreceğiz anlaşılan

Bende dün 14.44 de kizimi kucagima aldim cok sukur kotu bi dogum deneyimi yasadik ama cok sukur iyiyiz sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrulariniza
Tebrikler canım Allah analı babalı büyütsün, şansı bahtı açık olsun yavrunun. Doğumu bilhassa sormuyorum yoksa merak ediyorum tabii ama en güzeli burdaki herkesin doğumu bitsin Temmuz'da hepimiz buraya doğum hikayemizi yazarız. Şimdi sakıncalı olabilir:))

Bende dün 14.44 de kizimi kucagima aldim cok sukur kotu bi dogum deneyimi yasadik ama cok sukur iyiyiz sizde sagsalim kavusursunuz insallah yavrulariniza
Canım hayırlı uğurlu olsun. Allah sağlıklı, mutlu, uzun ömürler yazsın. Zor olmasına üzüldüm ama en önemlisi bebeğin ve senin iyi olman. Biz de atlatırız inşallah.
Normal doğum mu yaptın canım?

peki bu zararlı bi şey mi_?
ne gibi kötü yanı var
dedğine çok benzer yaşadığım
Canım ben de kasılma yaşıyorum senin haftalarında da yaşadım. Kasılma olduğunda sert ve bir ya da iki tane top gibi yerler oluyor. Bebek hareket etmiyor. Benim nefesim de daralıyordu sanki boğazımı sıkıyorlar gibi. Can yakıcı değildi o zamanlarda. Yalancı kasılma oluyor işte. Magnezyuma başlamıştım o rahatlatıyor biraz. Doktoruna danış sen de. Çünkü kasılmanın çok olması doğum sebebi olabilir.

Arkadaşlar aranızda benim gibi ninni bilmeyen var mı?
Nİnni perisi diye bir kadın var. Kocası ile müzik yapıyorlar. Onları açıp bir yandan da eşlik etsem mi? Çünkü annesinin sesinden duyması çok daha güzel :)

tamamdır bunu sorayım dr a yarın rapor için görüşeceğiz kısmetse ...

Neden kilo almasını beklemiyorlar ki ama ya 42+larda doğuranlar var. Dışarıda daha iyi kilo alır mantığı mı var ?
Sağ uterin arteede çentik vardı. Bir türlğ geçmedi. Kan akışı çok az, bebek dursada beslenemiyor. Bir haftada sadece 2 hünlük büyüme gösterdi. Rahim içi gelişim geriliği tanısı kondu. Bu gibi sorunlarda bebek anne karbında durdukça oksijensiz kalma gibi sorunlar görülürmüş. Netten de araştırdım. Ebebk rahim içinde sıkıntı da deniyor. Nasip böyleymiş. Sağlıklı olsun da gerisi boş canım

@Gizlifidan ayy benm dünden beri sağıma toplanıyo dediğin gibi hiç hareket etmiyo dürtüyorum ittiriyorum yavaşça ama hiç hareket etmedi demekki benim doğum yaklaşmışmı oluyo gerçi 2 gün kaldı ama inşallah cumaya kadar kendi.gelir. hareketide baya azaldı sanki uykunun içinde hareket ediyo öyle kıpır kıpır değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…