2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
E Can'ım 40. Haftadasın yaklaşmış tabi
Benimkinde eskisi gibi kıpır kıpır değil büyüdüler annesi tombul oldular sığmıyorlar
Onlarda ordan çıkmanın stresi içindeler keyifleri çok yok :))

A anneysenmutlusun kız daha ne istiyosun benmkide tam tersi gece kıpır kıpır gündüz ses yok o yüzden hep iki kere nstye aokuyolar beni yada 40 dk aralıksız kalıyorum nstde uyanmıyo çnkü
Ne biliyim. burda kızlar gece uyutmadı kıpırdadı vs diyince insan problem mi var acaba diye düşünüyor. Bir arkadaş da ne güzel gece uyuyacak demiş. böyle düşünmemiştim sevindim :)

Senin muayene de pahalıymış canım ya
Hep para tuzağı
hiç sorma aynen para tuzağı. ama doğum ücretleri uygun geldi. Normal 1.300 TL sezaryen 1.600 TL dediler.

Sağlığı için ne gerekiyorsa o olsun tabi ki büyür gider Allah'ın izniyle

Mouse Bugün eşime diyorumki sabaha kadar bi tarafa toplandı hareket etmedi acaba bi sıkıntısımı var biyerimi ağrıyo ay nasıl üzüldüm hareket etmeyince oturdum ağladım çok korktum oda diyor annelik bu demek demekki diyor. Onunda aklı bende sabah biraz dalmışım telefonu kısıp annemi aramış kaç kere bişeymi var diye ayy bizde anne baba olduk demekki daha yüzünü bile görmedik ama uğruna canımızı verecek derecedeyiz şuanda :)) kurban olurum verene Rabbimin hediyesi bizlere

A anneysenmutlusun benmki sabaha kadar uyutmuyodu bende gündüzleri uyuyodum bugnlerde hep uyuyo ama :)karnımdaki gibi olursa bizde biraz uyku düzeni sıkıntılı olacak gibi ama hayırlısı otururz kızımla sabaha kadar babayı işe yollayıncada vurur kafayı yatarız napalım canı saolsun

Benim hastanenin de fiyatları hemen hemen aynı

Daha görmeden böyleyiz doğunca kafayı yeriz aman bizi olcak diye :))
Allah olmayanlara da versin tüm isteyenlere dileyenlere de nasip etsin

Kasilinca canım aciyo benim. Nefes alamiyorum karnım sertlesince karnım kopacakmis gibi oluyor sanci mi bu acaba ? Kasilinca karnimin ici aciyo. Bugünde sırtım ve belim ağırıyor.

Kasilinca canım aciyo benim. Nefes alamiyorum karnım sertlesince karnım kopacakmis gibi oluyor sanci mi bu acaba ? Kasilinca karnimin ici aciyo. Bugünde sırtım ve belim ağırıyor.
Canim sen doğurmayi istiyosun bi an once bence vücudun da kendini hazırlıyo benden demesi :)

Canım benim doktorum günde 10 dan fazla kasılırsa , gelmene gerek yok ama ara haberdar et beni Demişti ... Haftan artık müsait olduğu için düzenli mi değil mi ona bak canım...

Düzenli mi değil mi saate bakıyorum diğer kasılma ile aralarında ne kadar kaç dk var diye bakacak oluyorum sonra unutuyorum birinci kasilmanin saatine bakıyorum ikinciye bakmaya unutuyorum. Bugünkü çok siddetliydi karnım kopacakmis gibi hissettim.

Canim sen doğurmayi istiyosun bi an once bence vücudun da kendini hazırlıyo benden demesi :)

Dogurmayi çok ama çok istiyorum artik minik bebisimin kokusunu alayim diye. Bir yandan da azcik daha kalsın diyorum. Henüz bilemedim :) kasilmalarim siddetlendi nefes alamadım bir an derin derin nefes alınca anca kendime geldim. Zaman tutacam simdi :)

Bende burda doğuran kızları görünce bi an once kucakliyim diyorum sonra da erken daha dur bakalım diyorum zamanında gelsinler inşallah

Olabilir aslında acı varsa sertleşince sancı diyorlar ama dr kontrolün ne Zaman Can'ım çok varsa bi ara istersen ya da bi git görsün seni

Cuma günü randevu canim. Bekleyeyim mi o zamana kadar ?
Kasılman çoksa Ağrı'nda fazlaysa bi ara önce istersen Can'ım arayınca da gel diyecek kesin
Bilmiyorum ki şimdi sonuçta deneyimli değiliz için rahat etmeyecekse git bi sorun varsa bakarlar yoksa da en azından için rahat etmiş olur cuma günü gitmezsin

Kasilmam çok canım kasilmayla birlikte ağrı da eslik ediyor bazen şiddetli bazen de hafif. Hanuz anlayamadim. Aksama kadar şiddetli olursa aksama giderim direk acile. Bekleyeyim zaman tutayım simdi 11 dk da bir kasildim ardından 3 dk sonra yine kasildi. Biri şiddetli biri de normal kasılma.

Beşik tülü yaak başı yükü yapan var mı organizasyondsn değil kendim alıp sade şekilde süsleyeceğim ben

Bacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlaga

benim sadece karnimda var, ilk hamileligimde de oldu. yapi da etkiliyor benim cildim cok problemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…