- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #39.601
E Can'ım 40. Haftadasın yaklaşmış tabiMouse ayy benm dünden beri sağıma toplanıyo dediğin gibi hiç hareket etmiyo dürtüyorum ittiriyorum yavaşça ama hiç hareket etmedi demekki benim doğum yaklaşmışmı oluyo gerçi 2 gün kaldı ama inşallah cumaya kadar kendi.gelir. hareketide baya azaldı sanki uykunun içinde hareket ediyo öyle kıpır kıpır değil.
Ne biliyim. burda kızlar gece uyutmadı kıpırdadı vs diyince insan problem mi var acaba diye düşünüyor. Bir arkadaş da ne güzel gece uyuyacak demiş. böyle düşünmemiştim sevindim :)A anneysenmutlusun kız daha ne istiyosun benmkide tam tersi gece kıpır kıpır gündüz ses yok o yüzden hep iki kere nstye aokuyolar beni yada 40 dk aralıksız kalıyorum nstde uyanmıyo çnkü
hiç sorma aynen para tuzağı. ama doğum ücretleri uygun geldi. Normal 1.300 TL sezaryen 1.600 TL dediler.Senin muayene de pahalıymış canım ya
Hep para tuzağı
Sağlığı için ne gerekiyorsa o olsun tabi ki büyür gider Allah'ın izniyleSağ uterin arteede çentik vardı. Bir türlğ geçmedi. Kan akışı çok az, bebek dursada beslenemiyor. Bir haftada sadece 2 hünlük büyüme gösterdi. Rahim içi gelişim geriliği tanısı kondu. Bu gibi sorunlarda bebek anne karbında durdukça oksijensiz kalma gibi sorunlar görülürmüş. Netten de araştırdım. Ebebk rahim içinde sıkıntı da deniyor. Nasip böyleymiş. Sağlıklı olsun da gerisi boş canım
Benim hastanenin de fiyatları hemen hemen aynıNe biliyim. burda kızlar gece uyutmadı kıpırdadı vs diyince insan problem mi var acaba diye düşünüyor. Bir arkadaş da ne güzel gece uyuyacak demiş. böyle düşünmemiştim sevindim :)
hiç sorma aynen para tuzağı. ama doğum ücretleri uygun geldi. Normal 1.300 TL sezaryen 1.600 TL dediler.
Daha görmeden böyleyiz doğunca kafayı yeriz aman bizi olcak diye :))Mouse Bugün eşime diyorumki sabaha kadar bi tarafa toplandı hareket etmedi acaba bi sıkıntısımı var biyerimi ağrıyo ay nasıl üzüldüm hareket etmeyince oturdum ağladım çok korktum oda diyor annelik bu demek demekki diyor. Onunda aklı bende sabah biraz dalmışım telefonu kısıp annemi aramış kaç kere bişeymi var diye ayy bizde anne baba olduk demekki daha yüzünü bile görmedik ama uğruna canımızı verecek derecedeyiz şuanda :)) kurban olurum verene Rabbimin hediyesi bizlere
Can'ım ben uykuda da uyanıkken de kasılıyorum sürekli
Karnım hep sert
Doktora gidince bile dr diyo karnın kasılmış diye
Ama 10 dan fazla olursa tehlike falan demedi yani
Kasıldığında acılı olursa o Zaman doğum yaklaşmış oluyormuş sanırım
Canim sen doğurmayi istiyosun bi an once bence vücudun da kendini hazırlıyo benden demesi :)Kasilinca canım aciyo benim. Nefes alamiyorum karnım sertlesince karnım kopacakmis gibi oluyor sanci mi bu acaba ? Kasilinca karnimin ici aciyo. Bugünde sırtım ve belim ağırıyor.
Canım benim doktorum günde 10 dan fazla kasılırsa , gelmene gerek yok ama ara haberdar et beni Demişti ... Haftan artık müsait olduğu için düzenli mi değil mi ona bak canım...
Canim sen doğurmayi istiyosun bi an once bence vücudun da kendini hazırlıyo benden demesi :)
Bende burda doğuran kızları görünce bi an once kucakliyim diyorum sonra da erken daha dur bakalım diyorum zamanında gelsinler inşallahDogurmayi çok ama çok istiyorum artik minik bebisimin kokusunu alayim diye. Bir yandan da azcik daha kalsın diyorum. Henüz bilemedim :) kasilmalarim siddetlendi nefes alamadım bir an derin derin nefes alınca anca kendime geldim. Zaman tutacam simdi :)
Olabilir aslında acı varsa sertleşince sancı diyorlar ama dr kontrolün ne Zaman Can'ım çok varsa bi ara istersen ya da bi git görsün seniKasilinca canım aciyo benim. Nefes alamiyorum karnım sertlesince karnım kopacakmis gibi oluyor sanci mi bu acaba ? Kasilinca karnimin ici aciyo. Bugünde sırtım ve belim ağırıyor.
Bende burda doğuran kızları görünce bi an once kucakliyim diyorum sonra da erken daha dur bakalım diyorum zamanında gelsinler inşallah
Olabilir aslında acı varsa sertleşince sancı diyorlar ama dr kontrolün ne Zaman Can'ım çok varsa bi ara istersen ya da bi git görsün seni
Kasılman çoksa Ağrı'nda fazlaysa bi ara önce istersen Can'ım arayınca da gel diyecek kesinCuma günü randevu canim. Bekleyeyim mi o zamana kadar ?
Kasılman çoksa Ağrı'nda fazlaysa bi ara önce istersen Can'ım arayınca da gel diyecek kesin
Bilmiyorum ki şimdi sonuçta deneyimli değiliz için rahat etmeyecekse git bi sorun varsa bakarlar yoksa da en azından için rahat etmiş olur cuma günü gitmezsin
Bacak kalça ve goguslerim de çatlaklar var canım çok musait bi yapim var bi iki kilo alıp vermek çatlak yapio ama. Karnimi şimdilik kurtardım ben kreme bağladım dediğim gibi yapim xok musait yırtık ve catlaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?