2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar kimi suni sancıyı alıyor açılması olmuyor kiminin hemencik oluyor. Bu durum bünyeyle mi alakalı yoksa yapılabilecek bir şey var mı?

Kizlar benim sanki haftam dolcak bebek kanala girmicek ve doktor suni verelim dicek gibime geliyo. O durumda napicam bilmiyorum suni sancidan cok korkuyorum

Merhaba arkadaşlar
Ben bu ara normal doğum yapamazsam sezeryan olursa sütüm gelir mi diye düşünmeye başladım.
Göğüs uçları için lansinoh sürmeye de başladım.Annem kıştan buzluğa ayva çekirdeği atmış onu gül suyunda kaynatacakmış.
Sezeryanla ya da normal, doğum yapanların süt ve göğüs çatlağı tecrübesi Nasıl oldu paylaşırlarsa çok sevinirim:)

Bunun kararını eşinle siz vereceksiniz Can'ım hayırlısı olsun Hakkı'nızda :)

Of çok zor Can'ım aynısı bende de var yukarda Allah var diyorum. Eşin için idare edeceksin çare yok Allah yardımcın olsun

Allah sağlık sihatle buyutmeni nasip etsin inşallah :) analı babalı büyüsün Minnak :)

Hayırlı olsun canım ne guzel darısı başımıza olsun inşallah

Çok romantik yaa. Bazen keşke normal şansım olsa filan diyorum yapamazdın zaten sen boşver diyor eşim:)

Allah sabır versin Can'ım sana bana cümlemize birçoğumuzun başında hiç samimi değiller hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…