- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.221
İliski ye girdim bi iki kez o kadar. Bide bende rahim agzi kisaligi vardi muhtemelen ondan olduAçılmam olması için neler yaptın?
Canim oyle düşünme yaa. Kötüyü çağırma hergun bebeginle konus gel artik bebegim diye. O gelecegi gunu biliyordur.Kizlar benim sanki haftam dolcak bebek kanala girmicek ve doktor suni verelim dicek gibime geliyo. O durumda napicam bilmiyorum suni sancidan cok korkuyorum
Bunun kararını eşinle siz vereceksiniz Can'ım hayırlısı olsun Hakkı'nızda :)Şimdi dr çıktım sezeryan dedi Çarşamba gün doluyor bir gün daha beklerim perşembe alırım dedi 41 E giriyorum 42 içinde oluyorum bir daha beklemem dddi sezeryana karsr verdik beslenmesinde falan hiç bir sorun yok ama kilo alımı için başta sıkıntı demişti sonra bebeğe giden bağlarda sıkıntı çıkmadı hiç bi şekilde o kadsr tatlı olmuş ki minnoşummmmm :) çok güzel bi duygu hatta çarşambayımda beklemeyelim salı sezeryan dedi suni almamaya karsr verdik ayrıca ... Rahimde yumuşama var dedi 3 -4 güne olur gibi olmazsa alırız dddi sizce perşembeyi bekleyimmmi salı mı yoksa salıya randevu oluşturdum ama ????? Siz olsanız ne yapardınız :S
Epidural :)Kizlar benim sanki haftam dolcak bebek kanala girmicek ve doktor suni verelim dicek gibime geliyo. O durumda napicam bilmiyorum suni sancidan cok korkuyorum
Of çok zor Can'ım aynısı bende de var yukarda Allah var diyorum. Eşin için idare edeceksin çare yok Allah yardımcın olsunBugun eşim annesine ziyarete gitti , 1.5 saatlik uzaklıktaki başka bir Şehirde yaşıyorlar, bir Kere gelip evime yardım etmişliği yoktur ki ben 7 aydır sadece wc ye kalkıyorum 15 güne bir banyo yaptığım günlerim oldu , sırtımda yatmaktan siviller çıktı, ben bu kadar zor süreçlerden geçerken Kv. sözde bebeğe hediyeler almış , mavi battaniye , mavili Sarılı hastane çıkışı , ilk bebeğim erkekti 6 aylıkken kaybettim , içim hala acır , şimdiki kız , bu kadın garezine gıcıklığına mı yapıyor anlamış Değilim , bir kere kötü söz söylemişliğim yoktur kadına , son 1.5 senedir zaten muhatap olmuyorum matmazelle .. Ne yapmaya Çalışıyor anlamıyorum...eşimede birşey diyemiyorum , o da iyi niyetiyle çekip yolluyor watsaptan, onunda bir suçu yok saf benim kocam , iyi niyetli ona da çemkiremem ki ... Bilerek yapıyor bu kadın,birde ben bilmem etmem deyip salağa yatıyor ... napacağım bilmiyorum , bebek doğduktan sonra 1 hafta kalacağım diyor birde, süt falan buırakmaz bu kadın bende...
Kızlar oglusumu aldım kucagima, 31.05 te mayıs annesi oldumo günün sabahı kahverengi kanlı akıntım oldu,doktorumu aradım doğum başlangıcı gel dedi,gittik.acilmam 1cm di doktorun eve gönderecekti ama kanamam devam edince hiç riske atmayalim dedi yatış yapıldı suni sancı ile doğum hızlandırıldı ve 6saat sonunda oglusumu kucağıma aldım,okadar güzel bir duygu ki anlatılmaz.eğer sizin ve bebeğin açısından sıkıntı yoksa normal doğumdan Nolur korkmayin. Ben damar yolu actırırken ağlamamak için kendimi zor tutan biriyim ama o an Rabbim öyle yardımcı oluyorki anlamadim neler oldugunu ) neyse hepinize saglikli kolay dogumlar,iyi geceler
Önemli olan sağ salim kavuşmuş olman Can'ım güle güle büyüt yavrunu çok tebrik ederim.C
Canm ben doğum yaptım 15 saat sancı çektim dayanamadm artık sezeryan istedimBebeğime sağ salim kavuştum 2800 gr 49 cm doğdu kızım rabbim isteyen herkese yaşatsın
Hayırlı olsun canım ne guzel darısı başımıza olsun inşallahKızlar oglusumu aldım kucagima, 31.05 te mayıs annesi oldumo günün sabahı kahverengi kanlı akıntım oldu,doktorumu aradım doğum başlangıcı gel dedi,gittik.acilmam 1cm di doktorun eve gönderecekti ama kanamam devam edince hiç riske atmayalim dedi yatış yapıldı suni sancı ile doğum hızlandırıldı ve 6saat sonunda oglusumu kucağıma aldım,okadar güzel bir duygu ki anlatılmaz.eğer sizin ve bebeğin açısından sıkıntı yoksa normal doğumdan Nolur korkmayin. Ben damar yolu actırırken ağlamamak için kendimi zor tutan biriyim ama o an Rabbim öyle yardımcı oluyorki anlamadim neler oldugunu ) neyse hepinize saglikli kolay dogumlar,iyi geceler
Yine 15 saat iyi dayanmışsınCanm ben 15 saat çektim yapamadm doğum kaldırmadı bünyem sezeryan istedm 8cm açıklığım vardı inşallah kendi sancın tutar suni filan isteme
Çok romantik yaa. Bazen keşke normal şansım olsa filan diyorum yapamazdın zaten sen boşver diyor eşim:)Canm maalesef 7 cm açıklığım vardı ama dr başı yukarda dedi ama. NOrmali beklycez dedi ben dayanamadm bütün hastane inledi eşim dayanamadı sezeryan istiyoruz dedik artık adamı yumruklamaktan heryeri morardı kendini kasma beni sık bana vur diyodu kendide kızardı bozardı oturdu ağladı adam ya
Sağol canımmmmBunun kararını eşinle siz vereceksiniz Can'ım hayırlısı olsun Hakkı'nızda :)
Suni ile epidural oluyor mıkiEpidural :)
Beklw sancıların tutarsa gidersin hazırlığını yapKızlar 15 dk önce bi sıcaklık hissettim wc gittim pembemsi ama su gibi akıntım geldi hala sızıntı şeklinde geliyo ama ağrım sancim hicbiseycigim yokk
Sabahı bekliyim diyorum hastaneye gitmek icin
Allah sabır versin Can'ım sana bana cümlemize birçoğumuzun başında hiç samimi değiller hiçDisardan sizleri okuyorum ama senin yazini gorunce dayanamadim ben 4 kez brbek kaybettim ilki 5 ayliga yakindi kaynanam hastaneye bile gelmedi 2.de eve geldi ben kirtaj olmusum canimdan can gitmis bebegin cinsiyeti ne diye soruyo ben orda kan aglarken o tv izleyip kahkalarla vakit gecirdi en sonunda dayanamayip.esimi aradim nolur eve gitsin diye 3 4 bebegi soylemedik hic simdi 37 haftalik oldum bebek.kiz bana gecen karnin senin sivri erkek olcak bak gorursun diyo doktorum sezeryan dedi bana sezeryan olanlarin cocuklwri ozurlu doguyolar aklinimi yedin sen dedi esimin hatrina ve bebegimi germemek.icin hep susuyorum ama dogumdan sonra en ufak biseyde patlicam eminim bebegin icin kendini hic strese sokma ve yanliz degilsin bunu bil bi tane corap bile almadi cocuga dogmamis cocuga don bicilmezmis bi dogsun alirim diyo ayy yazarken bile.gerildim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?