2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kizlar bugun kontrolum vardi. 3Cm olmus acikligim. 3200 olmus bebegim. Ara ara sancilarim da vardi nst de. 1 haftadan dogurursun dedi doktorum ama bakalim bana pek 1 haftadan gelecek gibj gelmiyor ya.
zeyzey3428 sen ne alemdesin?

Acilman ne kdr guzel cnm bnm olsa yatircak.
Sni nye yatirmiyo doktorun.
Bn ayni gt gel :) p.teis gene gtcem

Bnde oyle cnm evet 3 dk bi 5 dk bi surekli farkli ckiyo hatta bn agri hissettgmde nstde sanci ckmiyodu cok ilginc bi seklde :)
Ama sn zamanalrda akntmda artti ve belim agriyo artk inceddn one vuruyo

Reactions: 9ay
Disardan sizleri okuyorum ama senin yazini gorunce dayanamadim ben 4 kez brbek kaybettim ilki 5 ayliga yakindi kaynanam hastaneye bile gelmedi 2.de eve geldi ben kirtaj olmusum canimdan can gitmis bebegin cinsiyeti ne diye soruyo ben orda kan aglarken o tv izleyip kahkalarla vakit gecirdi en sonunda dayanamayip.esimi aradim nolur eve gitsin diye 3 4 bebegi soylemedik hic simdi 37 haftalik oldum bebek.kiz bana gecen karnin senin sivri erkek olcak bak gorursun diyo doktorum sezeryan dedi bana sezeryan olanlarin cocuklwri ozurlu doguyolar aklinimi yedin sen dedi esimin hatrina ve bebegimi germemek.icin hep susuyorum ama dogumdan sonra en ufak biseyde patlicam eminim bebegin icin kendini hic strese sokma ve yanliz degilsin bunu bil bi tane corap bile almadi cocuga dogmamis cocuga don bicilmezmis bi dogsun alirim diyo ayy yazarken bile.gerildim bak

Reactions: 9ay
Yanlis etiketleme.yapmisim ozur.dilerim emy arkadasimiza yazmistim yazimi 9ay ben seno hangi.topikten hatirliorum ates olcme yontemi mi kurtajla ilgili yazistigimiz topikmi

Ay cnm ya valla gelmesin o kadın bence

Canımm benim sağlıkla kavuşmuşsunuz ya önemli olan bu
Mutlu huzurlu büyüsün bebişiniz

Kızlar oglusumu aldım kucagima, 31.05 te mayıs annesi oldumo günün sabahı kahverengi kanlı akıntım oldu,doktorumu aradım doğum başlangıcı gel dedi,gittik.acilmam 1cm di doktorun eve gönderecekti ama kanamam devam edince hiç riske atmayalim dedi yatış yapıldı suni sancı ile doğum hızlandırıldı ve 6saat sonunda oglusumu kucağıma aldım,okadar güzel bir duygu ki anlatılmaz.eğer sizin ve bebeğin açısından sıkıntı yoksa normal doğumdan Nolur korkmayin. Ben damar yolu actırırken ağlamamak için kendimi zor tutan biriyim ama o an Rabbim öyle yardımcı oluyorki anlamadim neler oldugunu ) neyse hepinize saglikli kolay dogumlar,iyi geceler

Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür 37. Haftaya gelmişsin. Allah sağlıkla kavuşursun. Ben bu olayda anladım ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Hele ki böyle bir acıyı kimse bizzat yaşayan kadar anlayamaz. Ama en azından susar. Tv açmaz. Üzgün gibi görünür. Aslında izin vermemek lazım. Sen de sınırlarını çiz, eşin destek olur umarım. Siz beraber ne sıkıntılar çekmişsiniz, bu bebeğinizin tadını çıkarmak hakkınız.

Ne güzel haberler bunlar normal doğum bekleyenlere de moral oluyor :) Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…