- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.201
Kizlar bugun kontrolum vardi. 3Cm olmus acikligim. 3200 olmus bebegim. Ara ara sancilarim da vardi nst de. 1 haftadan dogurursun dedi doktorum ama bakalim bana pek 1 haftadan gelecek gibj gelmiyor ya.
zeyzey3428 sen ne alemdesin?
Canim iyi bisey dedim :) son zamanrda hergun cok daha guzel kilo alirmis bebislerÖyle deme zeyzey, benim bebe 4 gün önce 2600 gr dı. 40. Haftaya kadar bi 3 kilo oluruz diyordum ... Umut fakirin ekmeği ...
Daha vakit var kendi gelsin diye hatta bana haftaya gel kontrole dedi. Agrin olursa hemen gel dedi.Acilman ne kdr guzel cnm bnm olsa yatircak.
Sni nye yatirmiyo doktorun.
Bn ayni gt gel :) p.teis gene gtcem
Bnde oyle cnm evet 3 dk bi 5 dk bi surekli farkli ckiyo hatta bn agri hissettgmde nstde sanci ckmiyodu cok ilginc bi seklde :)canım seninde NST'de düzenli sancın vardı değil mi? Fazla mı heyecanlandım bilmiyorum ama pazartesi NST'de hiç bir şeyim yoktu. Bugün 3.dk da bir sancı çıktı. Ama hafif ve hissetmiyorum. Sadece kasıklarım hafif sızlıyor.
Sancin ckiyomu hic yada varmiDaha vakit var kendi gelsin diye hatta bana haftaya gel kontrole dedi. Agrin olursa hemen gel dedi.
Disardan sizleri okuyorum ama senin yazini gorunce dayanamadim ben 4 kez brbek kaybettim ilki 5 ayliga yakindi kaynanam hastaneye bile gelmedi 2.de eve geldi ben kirtaj olmusum canimdan can gitmis bebegin cinsiyeti ne diye soruyo ben orda kan aglarken o tv izleyip kahkalarla vakit gecirdi en sonunda dayanamayip.esimi aradim nolur eve gitsin diye 3 4 bebegi soylemedik hic simdi 37 haftalik oldum bebek.kiz bana gecen karnin senin sivri erkek olcak bak gorursun diyo doktorum sezeryan dedi bana sezeryan olanlarin cocuklwri ozurlu doguyolar aklinimi yedin sen dedi esimin hatrina ve bebegimi germemek.icin hep susuyorum ama dogumdan sonra en ufak biseyde patlicam eminim bebegin icin kendini hic strese sokma ve yanliz degilsin bunu bil bi tane corap bile almadi cocuga dogmamis cocuga don bicilmezmis bi dogsun alirim diyo ayy yazarken bile.gerildim bakCanım başka doktora mı gittin? 40 bitince beklemiyor bazıları. Ben olsam riskli bir durum yoksa tamamen sana bıraktıysa perşembeyi beklerim. Ben de 40 bitince gideceğim. Eğer hiç ilerleme yoksa, bebeğin pozisyonu ideal değil o değişmediyse, kanala girmediyse, sancı, açılma yoksa 41'i bitirmek için beklemeyebilirim. Bebek doğum kanalında değilse suni sancı sana acı vermekten başka bir şey değil, bebek de sıkıntıya girer dedi hemşire.
Saol canm aldım prensesimi kucağıma darısı sizlere inşallah
Kız sana diyodum senin heyecandan bana da geçti oğlusumu pek bi istiyorum bugün
Açılmam olması için neler yaptın?Daha vakit var kendi gelsin diye hatta bana haftaya gel kontrole dedi. Agrin olursa hemen gel dedi.
Ay cnm ya valla gelmesin o kadın benceBugun eşim annesine ziyarete gitti , 1.5 saatlik uzaklıktaki başka bir Şehirde yaşıyorlar, bir Kere gelip evime yardım etmişliği yoktur ki ben 7 aydır sadece wc ye kalkıyorum 15 güne bir banyo yaptığım günlerim oldu , sırtımda yatmaktan siviller çıktı, ben bu kadar zor süreçlerden geçerken Kv. sözde bebeğe hediyeler almış , mavi battaniye , mavili Sarılı hastane çıkışı , ilk bebeğim erkekti 6 aylıkken kaybettim , içim hala acır , şimdiki kız , bu kadın garezine gıcıklığına mı yapıyor anlamış Değilim , bir kere kötü söz söylemişliğim yoktur kadına , son 1.5 senedir zaten muhatap olmuyorum matmazelle .. Ne yapmaya Çalışıyor anlamıyorum...eşimede birşey diyemiyorum , o da iyi niyetiyle çekip yolluyor watsaptan, onunda bir suçu yok saf benim kocam , iyi niyetli ona da çemkiremem ki ... Bilerek yapıyor bu kadın,birde ben bilmem etmem deyip salağa yatıyor ... napacağım bilmiyorum , bebek doğduktan sonra 1 hafta kalacağım diyor birde, süt falan buırakmaz bu kadın bende...
Hayırlı olsun cnm minişin sağlıcakla büyüsünC
Canm ben doğum yaptım 15 saat sancı çektim dayanamadm artık sezeryan istedimBebeğime sağ salim kavuştum 2800 gr 49 cm doğdu kızım rabbim isteyen herkese yaşatsın
Canımm benim sağlıkla kavuşmuşsunuz ya önemli olan buAçılma oldu canm 7 cm oldu ama ben dayanamadm artık yalvardık doktorlara kendimden geçtm çığlık atıyorum ama kendmde değilim napalım bu hayırlıymış noröal diye çok direttim ama suni sancı beni mahvetti 15 saat çektm dr bi 4-5 saati var dedi yapamam dedim
Canım çok geçmiş olsun. Çok şükür 37. Haftaya gelmişsin. Allah sağlıkla kavuşursun. Ben bu olayda anladım ki ateş düştüğü yeri yakıyor. Hele ki böyle bir acıyı kimse bizzat yaşayan kadar anlayamaz. Ama en azından susar. Tv açmaz. Üzgün gibi görünür. Aslında izin vermemek lazım. Sen de sınırlarını çiz, eşin destek olur umarım. Siz beraber ne sıkıntılar çekmişsiniz, bu bebeğinizin tadını çıkarmak hakkınız.Disardan sizleri okuyorum ama senin yazini gorunce dayanamadim ben 4 kez brbek kaybettim ilki 5 ayliga yakindi kaynanam hastaneye bile gelmedi 2.de eve geldi ben kirtaj olmusum canimdan can gitmis bebegin cinsiyeti ne diye soruyo ben orda kan aglarken o tv izleyip kahkalarla vakit gecirdi en sonunda dayanamayip.esimi aradim nolur eve gitsin diye 3 4 bebegi soylemedik hic simdi 37 haftalik oldum bebek.kiz bana gecen karnin senin sivri erkek olcak bak gorursun diyo doktorum sezeryan dedi bana sezeryan olanlarin cocuklwri ozurlu doguyolar aklinimi yedin sen dedi esimin hatrina ve bebegimi germemek.icin hep susuyorum ama dogumdan sonra en ufak biseyde patlicam eminim bebegin icin kendini hic strese sokma ve yanliz degilsin bunu bil bi tane corap bile almadi cocuga dogmamis cocuga don bicilmezmis bi dogsun alirim diyo ayy yazarken bile.gerildim bak
Ne güzel haberler bunlar normal doğum bekleyenlere de moral oluyor :) Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar oglusumu aldım kucagima, 31.05 te mayıs annesi oldumo günün sabahı kahverengi kanlı akıntım oldu,doktorumu aradım doğum başlangıcı gel dedi,gittik.acilmam 1cm di doktorun eve gönderecekti ama kanamam devam edince hiç riske atmayalim dedi yatış yapıldı suni sancı ile doğum hızlandırıldı ve 6saat sonunda oglusumu kucağıma aldım,okadar güzel bir duygu ki anlatılmaz.eğer sizin ve bebeğin açısından sıkıntı yoksa normal doğumdan Nolur korkmayin. Ben damar yolu actırırken ağlamamak için kendimi zor tutan biriyim ama o an Rabbim öyle yardımcı oluyorki anlamadim neler oldugunu ) neyse hepinize saglikli kolay dogumlar,iyi geceler
Gözün aydın canım allah kavuşturmuş hayırlısı böyleymiş az daha zorla alacaklarsı bizim minnakıda vermem daha dedim benSaol canm aldım prensesimi kucağıma darısı sizlere inşallah
Sanci var canim nst de max 50 lere cikiyor ama bende onlari agri olarak algilamiyorum. Daha yuksek cikmadi hicSancin ckiyomu hic yada varmi
3 cm ck iyi bndedekeske olsa.
Doktorun aslnda en guzelini yapiyobn sanci hisswttgm icin ve oldugu icin bnm durum farkli
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah ♡♡♡Doğdu canm 2800 gr 49 cm kızım elif defnem doğdum rabbim.isteyen herkese yaşatsın kendi sancımla gitti. Suni verdiler 15 saat çektm dayanamadm sezeryan istedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?