2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Canım başka doktora mı gittin? 40 bitince beklemiyor bazıları. Ben olsam riskli bir durum yoksa tamamen sana bıraktıysa perşembeyi beklerim. Ben de 40 bitince gideceğim. Eğer hiç ilerleme yoksa, bebeğin pozisyonu ideal değil o değişmediyse, kanala girmediyse, sancı, açılma yoksa 41'i bitirmek için beklemeyebilirim. Bebek doğum kanalında değilse suni sancı sana acı vermekten başka bir şey değil, bebek de sıkıntıya girer dedi hemşire.

Bugun eşim annesine ziyarete gitti , 1.5 saatlik uzaklıktaki başka bir Şehirde yaşıyorlar, bir Kere gelip evime yardım etmişliği yoktur ki ben 7 aydır sadece wc ye kalkıyorum 15 güne bir banyo yaptığım günlerim oldu , sırtımda yatmaktan siviller çıktı, ben bu kadar zor süreçlerden geçerken Kv. sözde bebeğe hediyeler almış , mavi battaniye , mavili Sarılı hastane çıkışı , ilk bebeğim erkekti 6 aylıkken kaybettim , içim hala acır , şimdiki kız , bu kadın garezine gıcıklığına mı yapıyor anlamış Değilim , bir kere kötü söz söylemişliğim yoktur kadına , son 1.5 senedir zaten muhatap olmuyorum matmazelle .. Ne yapmaya Çalışıyor anlamıyorum...eşimede birşey diyemiyorum , o da iyi niyetiyle çekip yolluyor watsaptan, onunda bir suçu yok saf benim kocam , iyi niyetli ona da çemkiremem ki ... Bilerek yapıyor bu kadın,birde ben bilmem etmem deyip salağa yatıyor ... napacağım bilmiyorum , bebek doğduktan sonra 1 hafta kalacağım diyor birde, süt falan buırakmaz bu kadın bende...

Aynen Can'ım başka doktora gittim o doktorada bir daha gitmem iki katı fiyata doğum yapacağım daha profosyenel olur inşallah eşimde girecek . Ve Ada'm üstelik normal doğum çoğu doğumlarıda biz 1 buçuk yıl bekledik ayrıca Bebek beslenme kanalında sıkıntı yok ama fazla kilo almıyor 10 gündür onun için sadece o var risk olarak çok etkiler mi bilmiyorum o yüzden salı dedim ben . sezeryan istesen şimdi alırım ama normal istiyosan bekleyelim sonra imkansız beni bekletemezsiniz dddi Çarşamba'dan sonra beklemem dedi perşembe alayım en fazla dddi sonra hatta onuda beklemeyelim salı olsun dddi bizde tamam dedik o Zaman randevuyu oluşturduk tabi seninde kararın Can'ım çok sabrettik hayırlısı olsun Hakkı'mızda suni alıp sezeryan olmasıda çok kötü bence Allah hayırlı doğumlar nasip etsin yumuşama var dedi kontrolünde bugün ayrıca sen çatı kontrolü oldun mu. Benim Olursa zaten salıya kadsr olur yoksa sezeryan olcaksa beklemek istemiyorum ben de bakalım .perşembe günü geçiyor gördüklerim o zamana kadar doğum yaptı zaten.senin kararın doktorunun kararı Can'ım inşallah gönlüne göre olur.

Son düzenleme:
C
Benim sezeryan cuma gunuydu ama doktor aradi halam vefat etti cumartesi sabaha alalim dedi bende kabul ettim yarin 8 de hastanede olcaz sen naptin peki
Canm ben doğum yaptım 15 saat sancı çektim dayanamadm artık sezeryan istedim Bebeğime sağ salim kavuştum 2800 gr 49 cm doğdu kızım rabbim isteyen herkese yaşatsın

Taa o bebeğin için aldığı şeyleri yollamış o. Zahmete bile girmemiş, Allah yardımcın olsun. Teşvik-i mesain ne kadar az o kadar iyisin

Canm ben 15 saat çektim yapamadm doğum kaldırmadı bünyem sezeryan istedm 8cm açıklığım vardı inşallah kendi sancın tutar suni filan isteme

Reactions: 9ay
C

Canm ben doğum yaptım 15 saat sancı çektim dayanamadm artık sezeryan istedim Bebeğime sağ salim kavuştum 2800 gr 49 cm doğdu kızım rabbim isteyen herkese yaşatsın

Canım benim de aklım sendeydi! Hayırlı uğurlu olsun. Çok şükür bebeğine kavuşmuşsun. Maşallah! Allah analı, babalı büyütsün, güzel bir kader yazsın inşallah.

Sezeryan oldun yani öyle mi? Demek ki öylesi daha hayırlıymış. Çektiğin sancılar da bebeği de seni de doğuma hazırlmıştır merak etme, boşa gitmez. Bol sütün olsun :)

A
Ayy inşallah Allah razı olsun :)

Reactions: 9ay
Inşallah girmiştir kanala canım benim ya vaktinde normal normal gelirler kuzular
Canm maalesef 7 cm açıklığım vardı ama dr başı yukarda dedi ama. NOrmali beklycez dedi ben dayanamadm bütün hastane inledi eşim dayanamadı sezeryan istiyoruz dedik artık adamı yumruklamaktan heryeri morardı kendini kasma beni sık bana vur diyodu kendide kızardı bozardı oturdu ağladı adam ya

Gözün aydın canım benim sağlıkla sihatle büyüt kuzunu. Açılma mi olmadı yoksa bebek mi kanala girmemisti
Açılma oldu canm 7 cm oldu ama ben dayanamadm artık yalvardık doktorlara kendimden geçtm çığlık atıyorum ama kendmde değilim napalım bu hayırlıymış noröal diye çok direttim ama suni sancı beni mahvetti 15 saat çektm dr bi 4-5 saati var dedi yapamam dedim

C

Aaaa sahimiii gozun aydin Allah anali babali buyutsun insallahhhh .... ameliyatini kim yapti canim nasil gecti uzun surdumu iyimisin benim sayili saatler kaldi heyecan basladiiii

Hayırlı olsun canım.. Rabbim bebeğini sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. bi de tabi sütün bol olsun, bebişine yarasın inşallah...

Hepimiz beklemedeyiz artık, darısı başımıza

emy0364 Sıkma canını. Son günler gelince benim de aklıma ilki geliyor. Benimki de erkekti bu kız. KV'dem ona aldığı ve yaptığı her şeyi başkasına vermiş. Ama annem vermedi. Zaten 1-2 şey vardı. O kardeşinin kısmetini hazırladı falan dedi. Öyle düşünüyordu. Fakat ben o gün doğuma giderken giydiğim kıyafetleri yırtarak attım eve gelince. Sen sıkma canını. Sabırlı ol. Mümkünse gelmese iyi olur doğumdan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…