2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Maşallah canım, hayırlı uğurlu olsun, ne mutlu sana harika bir doğum olmuş

Ay canım çok sevindim. Allah gönlüne göre vermiş. Bebeğine de uzun, sağlıklı, mutlu ömürler yazsın inşallah.
Ben hala bekliyorum. Her gün yürüyorum. Suyum gelmiyor
Musait olunca bebeğin pozisyonu doğumda düzeldi mi onu da yazar mısın? Bizimki benziyordu.

Kızlar biz yine yürüyüşten geldik. Yine ne suyum geldi, ne sancı var. Bebek de çok hareketli. Hareketleri artan var mı bu günlerde?

Bir de bugün başka kim vardı doğuma giden?
Hiçbir ipucu Da vermedi gayet iyiydim bir anda oldu çok şaşkınım
Canım hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

Aynen ama insan bi tuhaf oluyor işte..bi de sonradan tek başına tutmak var
Onlari da insallah hep beraber tutariz arkadasim bende dogru oldugunu dusunmuyorum. Heralde yaklasik 18 saat ac ve susuz kalmis oluyoruz. Artik bizden besleniyor malum. Bide olduki dogum basladi napicaz? O boyutuda var

Canimmm cok sevindim gozunaydinnn:) darisi bizlere insallah.kac gundur senin mesajini bekliyodum yazdimda kac kez. Bana umut oldun valla. Gununde gelicek insallah benimde.

Maşallah canım sağlıkla büyüsün ela bebek ama sogukkanliligina hayran kaldım

Zaten sesin çıkmayınca doğurduğun belliydi :):) maşallah canım ne güzel sıkıntısız sağlıklı bir şekilde doğum yapmışsın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…