- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.441
Ayy hadi bakalımKızlar suyum geldi
Ben gidiyorum hastaneye dua edin nolur kolay ve normal bi doğum olsun
Su olabilir canim sizinti seklinde de olabilirmis.
Balkona falan çıkıyorum ama yok, instagrama foto koymayacaktım , bence ondan bu hâleti ruhiye ... Bir daha yok koymam bebeğimin elini bile koymam ... 2 gündür Mala bağladım :)emy0364 canım bu aralar ruh halimiz böyle bnce Rabbim izin vermedikce hiç bişey olmaz bebeciklere.dua et bi hava al rahatlarsin tatlım.
Canim benim allah yar ve yardimcin olsun. Hayirli dogumlarKızlar suyum geldi
Koyma canım. Gerçekten nazar çok etkili bir şey. Bir de hamile ve özellikle lohusa iken daha çok etkileniyorsun. Bebiş için de geçerli küçücük beden nazara nasıl dayansın :) oku kendine bol bol 7 ayetel kürsi 3er ihlas felak nas.Balkona falan çıkıyorum ama yok, instagrama foto koymayacaktım , bence ondan bu hâleti ruhiye ... Bir daha yok koymam bebeğimin elini bile koymam ... 2 gündür Mala bağladım :)
Kızlar suyum geldi
Cnm sen yine eşinle kendini koymussun ben direk göbekli halimi koydum hatta dün gece yarım yamalak uyudum bebek hareketlerine baktım nazar mi değecek nolacak diye kendimi yedim :) ama hepsi psikolojik bence korktugumuz için böyle düşünüyoruz.Balkona falan çıkıyorum ama yok, instagrama foto koymayacaktım , bence ondan bu hâleti ruhiye ... Bir daha yok koymam bebeğimin elini bile koymam ... 2 gündür Mala bağladım :)
Ya değiyor bence mutluluğu çekemiyo insanlar son ana kadar koymadaydım ne zaman koysam hep bi sıkıntı çıktıCnm sen yine eşinle kendini koymussun ben direk göbekli halimi koydum hatta dün gece yarım yamalak uyudum bebek hareketlerine baktım nazar mi değecek nolacak diye kendimi yedim :) ama hepsi psikolojik bence korktugumuz için böyle düşünüyoruz.
Nazara ben de çok inanıyorum bana hemen değer zaten dünden beri okuyup duruyorum :)Ya değiyor bence mutluluğu çekemiyo insanlar son ana kadar koymadaydım ne zaman koysam hep bi sıkıntı çıktı
Balkona falan çıkıyorum ama yok, instagrama foto koymayacaktım , bence ondan bu hâleti ruhiye ... Bir daha yok koymam bebeğimin elini bile koymam ... 2 gündür Mala bağladım :)
Aynenn yaa Allah'ım korusun bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza alalım inşallahBugun bende ağlama krizindeyim , gözlerin acıyor , sebepte yok , bebeğe birşey olacak diye korkuyorum
Kişiden kişiye degisir diye biliyorum yani normal dogum sureci aslinda saatlerce surebilir. Hala geliyosa suyun bence acile git en azindan icin rahat etmis olursızıntı şeklinde olunca acaba ne zaman doğum baslar suyun hepsi ne zaman gelir acaba ? Ay çok soru soruyorum ama meraktan :)
Ay valla kafada deli sorular dr sana 40+4 te mi alalım demişti canım sık gidiyor musun kontrollereCanım bizde yetenekli bir arkadaşımla Belgrad ormanına gitmiştik 1-2 güzel hamile fotoğrafım olsun diye. Kız resmen albüm çıkardı. Çok güzel fotoğraflar oldu. Ben de Facebook'a koydum. Koyarken çok dua ettim. Çok da tedirgin oldum. Ama albüme açıklama yaparken Allah'a şükrederek başladım. Çok şükür Allah koruyor. Allah'ın nimetini de nazardan korkup saklamak doğru değil. Ondan olduğunun bilincinde olarak insanlarında iştahını kabartacak kadar abartmadan şükrederek paylaşmaktan bir şey olmayacağını düşünüyorum. Artık son günler psikoloji biraz bozuluyor sanırım. Ben de hala doğurmadığım için çok üzgünüm. Ama eşim kızıyor. 9 ay önce ne durumdaydın şimdi şükredeceğine mızmızlanıyorsun diyor. Haklı. Son günlerin tadını çıkaralım. 9 ay bebeklerimizi koruyan Rabbim bu son günlerde de korur inşallah, korkma.
Bi cevap verseniz kızlar çanta hazırliyorum da :)Kızlar ya aklıma bişey geldi bebek doğunca odada beşik gbi bişey mi oluyo bebek nerde uyuyo nevresim falan götürücek misiniz
40+3 yani bu cuma dedi canım. Ama istersen 41+0 da olur dedi. Haftada 1 gidiyorum. Aslında çok yavaş da olsa ilerlemeye kaydettiğimi düşünüyorum ve beklemek istiyorum. 39'da rahim yumuşamıştı, 39+3'te hafif ama düzenli sancı çıktı NST'de, bugün bebeğin pozisyonunun değiştiğini hissediyorum, aşağı basınç yapıyor, ama vakti var demek ki daha. Hazır değilken zorla yerinden etmek istemiyorum :) ama eşime sorsan bugün sezaryen ol der. Bebeği çok ama çok zor elde ettik. O çok tedirgin bir şey olacak diye. Ben de korkuyorum ama sürekli hareketlerini hissettiğim için ben daha rahatım.Ay valla kafada deli sorular dr sana 40+4 te mi alalım demişti canım sık gidiyor musun kontrollere
Canım ben bi şey koymadım içinde yatak falan oluyo hastanede çevresini süslüyo ben tül almıştım ama gerek kalmadı senin takı yastığın falan varsa gelecek olan varsa al battaniye ile koyarsın zatenBi cevap verseniz kızlar çanta hazırliyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?