2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Bugün 37 bitiyor inşallah. Yürüyüş ve merdiveni bol yapayım haftaya çatı muayenem var ona faydası olur belki :) hurmayı 3 tane yiyorum.çaya da haftaya başlarım hurmayı da artırırım.
Plates topum yok zaten. Günlük duşa da haftaya başlarım.
Bir de şu perine masajını yapabilsem :/

Aynen canım çok takılmıyorum ben de. 3 hafta önceden düne kadarki aldığı kiloyla kıyaslayınca 3 hafta sonra filan da doğsa kilo 4ü geçmiyor zaten.
Ama nedense dün doğumu sorar sormaz haftaya sezeryanla alalım deyince çatın uygun değil ya da bebiş büyük diye doktor beni kandırırsa sezeryan olayım diye bir şüpheye düştüm :/ :)

Bende perine masajı yapamıyorum canım
Günlük duş alıyorum
Duşta çömeliyorum belime su döküyorum
Duştan çıktıktan sonra pamuğa zeytinyağı döküp iç çamaşırıma koyuyorum sırt üstü yatıyorum biraz içeri gitsin diye
Pilates topun yoksa eğer sırtını duvara yasla çömelme hareketi yap bacaklarını biraz aç
Bacak kaslarını değil çatı kemiklerinin zorlandığını hissedersin zaten
Aklına geldikçe yap
İlla pilates topu ile yapacaksın diye bişi yok
Bende hurma sevmiyorum hiç ya günlük 5 tane yemeye çalışıyorum bende

Direk sezeryan demesi benim aklıma acaba sezeryan mı düşünüyor diye geldi yani
Sen normal akışında devam et bakalım nasıl ilerleyecek bu süreç sonrasını allah bilir

Sezaryan kesi değil dikiş. Kaç kat dikiliyorsun hastaneden çıkartmıyotlar pansumanına hemşireler geliyor.. Ayağa kalkamıyorsun..

Diğeri minik bir dikiş. Hemen kendin kalkıp duşunu alıyorsun.. Hiç aynı şey olur mu??

Sezaryncı doktotlar böyle yapıyor bebek büyür yorulursun uzun süre bekleyemezsin dayanamazsın acı çekmeye değer mi.. Orda da dikişin olacak negerek var.. İnsanı çökertip hop sezaryana alınıyor..

Doğum denen olayı tek başına bi ebe de gerçekleştirebilir ama dezaryana ameliyt ekibi giriyor al aradaki fakr işte..

Yolda kendime geldim yani odaya geçerken

P
Devlet hastanesi miydi canim

Kızlar 3 km yürüdük. Artık böyle de gelmezse nasıl gelecek bilmiyorum!

Gel bebeğim seni bekliyoruz de:) gevşe bebek doğum öüzikleirnde dans eder hibi kalça salla :)
İlla ki gelecek ve seninki kolau doğum olacak haftasını doldurmış oşgunlaşmış güçlü bir bebeğin var su kayağından kayar gibi çıkıp gelecek:) bak gör..

İnşallah canım ne güzel dedin, içim ferahladı!

Balkizin_Annesi 40+0da mı tuttu sancın canım senin? Bebişin doğum tarihi ne? Tam 3 haziran mı?

Çok geçmiş olsun. Gözün aydın.

Ben de 7 cmde epidural taktırdım daha fazla dayanamayıp. Gerçekten acı çok yüksekti. Zaten bence epidural olup azıcık dinlenmessen doğumhanede böyle performans gösteremezdim. Sen epidural alamadın mı?

Benim de kendi sancım çok hafifti. Suyumda geldiği için suni verildi. Ama ilerleyen safhalarda belki bizim sancılarda bu kadar vuracaktı. Hep suyum gelmeden doğuma gitmek ve suni sancı almamak istemiştim ama kısmet böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…