2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Benim doktorum da haftaya yapacak çatı muayenesini ve o zaman yürüyüş , merdiven ve birkaç şey anlatacak heralde onları yaparsın dedi. Magnezyum içiyorum hafta bıraktıracakmış Allah izin verirse :) belki erken gelir bebişlerimiz bilinmez

Kizlar bi haftadir perine masaji yapmaya calisiyorum. Oyle cok anlatildigi gibi yapamasamda zeytin yagi suruyorum gunde 2 3 kez. Iyi geldigini hissettim. Sizede tavsiye ederim insallah dogumda da faydasini görürüm de dikislerim az olur

evet oluyor bazen minik minik inip kalkıyor gözümle görüyorum ama karnımda pek birşey hissetmiyorum

Reactions: 9ay

Allah sağlıkla buyutmeni nasip etsin canım :) darısı bizlere inşallah. İnşallah sut un de artar. Çörek otu yagi dene canım 1 bardak suya 5 damla at iç sut için ablam yaptı sütü geliyor şükür. İnşallah seninde bol bol olur :*

Canım hayırlı olsun , Allah analı babalı büyütsün inşallAh :) Allah kolaylık versin 3 çocuk zor cidden, Allah sabır versin ...

Arkadaşlar merhaba
Ben bugün 38. Haftaya girdim.Son günlerde kendimi çooook şişko ve hantal hissediyorum.58 kiloyla hamile kaldım 28. Haftaya kadar normal kilo alımım bir anda hızlandı ve ben 80 kiloyu görmüş bulunuyorum Dikkat etmeme rağmen çok kilo aldım.Anne olmak çok güzel paha biçilemez ama tekrar eski kiloma dönebilecek miyim diye üzülüyorum.
Var mı benim gibi hisseden içinizde

Valla ben de 52 ile hamile kaldım en son 68 i gördüm geCen hafta muhtemelen 70 olmuştur o.ben o kadar yemiyorum bebek kilo alsın die sütü çok içmeye başladım ondan sonra hızla kilo aldım bebekten daha çok bana yaradı sanırım :)

Bitkisel bir şeyler yok muymuş ki doğumu sancıyı tetikleyen. Her şey yolundayken normal oluverse keşke :)
Canim hastanende pompa vardir mutlaka bnce alma yanina yuk etme.
Mama biberon vs hastane veriyo ya

Kızım 2900gr 49cm doğdu. Doğum tarihi 03.06.2016. Yükselen burcu sanırım başak.
Cnaim hyrli olsn bebegin zor bi ameliyat olms ama ck skur kavusmussun

Ayniyim snnle cnm bacaklarm ck sisti 79 u grdm bnde 58 le kaldm.
Bu bacakalr nasl erick dusunuyrm

Gözün aydın canım. Allah bebeğini analı babalı mutlu huzurlu büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Darısı başımıza

Kizlar bi haftadir perine masaji yapmaya calisiyorum. Oyle cok anlatildigi gibi yapamasamda zeytin yagi suruyorum gunde 2 3 kez. Iyi geldigini hissettim. Sizede tavsiye ederim insallah dogumda da faydasini görürüm de dikislerim az olur
Ayy ben de az önce ilk masaj deneyimimi gerçekleştirdim. İlk olduğu için sanırım biraz canım acıdı. En son da zeytinyağlı pamuk koydum. Bakalım faydası ilerleyen günlerde belli olur.

Allah'a şükürler olsun annelik duygusu gibi kutsal bir duyguyu tadacağız.Ancak ben kendimi çok çirkin hissediyorum artık.Bugün duştan sonra iç çamaşırlarıma baktım ben bunlara Nasıl sığıyordum diye duygulandım!Şimdi bildiğiniz anne çamaşırları giyiyorum.Eşime söyledim takılma dedi bende sen biliyor musun ben iki aydır göbeğimin altı ne şekilde unuttum diyince haklısın demek zorunda kaldı.Doğumdan sonra hiç doğum yapmamış gibi olanları görünce şok oluyorum.Biz bu koca popoyu Nasıl küçültürüz acaba

İnşallah canım. Ben beceremedim :)

Bende aynı şekilde sanki her yerim ayrı şişti , kollarım güreşçi kolu gibi , karnım zaten burnumda kalçalarım sınırları aşmış durumda , patlamaya hazır bomba gibi hissediyorum , 65 hamile kaldım 82 yi gördüm ve hala Yemeğe devam ediyorum ... Bi doğsun hayırlısıyla , hemen detoksa girmek istiyorum ...

Ben de aynı durumdayım. Eski kıyafetlerime sığmam imkansız gibi. Hadi kilo versem, feci derecede çatlağım var. Yüzümde lekeler oldu. Ama yapacak bir şey yok. Belki 1 senede eski halimiz gibi olmasak da yaklaşırız diye düşünüyorum. Eğer hamilelikte sağlıklı yediysen onu sürdür canım. Benim hamilelikten önce açlık kan şekerim 105'ti. Şimdi 80'e düşürdüm. Sadece iyi beslenme ile. Bu alışkanlıkları sürdürürsek çok iyi olur.

Geçmiş olsun canım merak etme yanına iyileşip gelecek inşallah ya sen içini bi kötü tutma her şey iyi olacak sütünde etkilenmesin her bebekte az da olsa yaşanabiliyor ayrıca doğumdan kaynaklı mı

Canım seni bekliyorum sabahtan beri! Allah acilen şifa versin ve bebeğini sağlıkla kucağına al. Bebeğimi aldım diyene kadar dua edeceğim sana. İçini ferah tut. Normal doğumda mı oksijensiz kaldı canım ne oldu? Uygunsan ve canın yazmak isterse yaz. Önemli olan sizin iyi olmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…