- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.581
Ewt iki üç kere gördüm ben de. Ne ilginç di mi, hava olmayan yerde. Belki de tam amniyos sıvısını içerken denk geliyoruzdur.Kızlar bunu daha önce sormuştum ama belki o günden bu güne bir şey değişmiştir. Karnınızda çok hafif nefes alma hareketi gibi bir hareket gördüğünüz oldu mu? Hıçkırık gibi kuvvetli değil. Tam bebeğin sırtının olduğu yerde.
Ekolde berna hanıma gidiyorum canım ben sezeryan isyiyodum ama doktorun ısrarıyla normal bekliyoruz şuan ama gelmeye niyeti yok bizimkininCanım sen hangi doktora gidiyosun nilan gibi durjyor normal doğum düşünüyodunuz dimi
Biliyorum canım fark olduğunu arkadaşa doktoru bebek büyük çok kesi olur sezeryan olsun demiş ya. Sanki sezeryan da kesmiyorlar gibi. O yüzden dedim ben hangisi daha kötü diye. Yani cevabını bildiğim şeyi soruyla yönelttim.Sezaryan kesi değil dikiş. Kaç kat dikiliyorsun hastaneden çıkartmıyotlar pansumanına hemşireler geliyor.. Ayağa kalkamıyorsun..
Diğeri minik bir dikiş. Hemen kendin kalkıp duşunu alıyorsun.. Hiç aynı şey olur mu??
Sezaryncı doktotlar böyle yapıyor bebek büyür yorulursun uzun süre bekleyemezsin dayanamazsın acı çekmeye değer mi.. Orda da dikişin olacak negerek var.. İnsanı çökertip hop sezaryana alınıyor..
Doğum denen olayı tek başına bi ebe de gerçekleştirebilir ama dezaryana ameliyt ekibi giriyor al aradaki fakr işte..
Bana salı sezeryan dedi cnm baakaalm sana suni falan dedi mi acabaEkolde berna hanıma gidiyorum canım ben sezeryan isyiyodum ama doktorun ısrarıyla normal bekliyoruz şuan ama gelmeye niyeti yok bizimkinin
Yokcnm ghala ayni syler :) sabah gtcz bakalm nolcak :) artk kavsmak istyrmCanim gelisme var mi? Ben grip oldum artik hemen dogurmak istemiyorum :) vaktinde dogsun minigim
Gozun aydin canim tekrar allah saglikli omur versin bizde insallah sag salim kavusa lardan oluruzSelam kızlar ayın 2sinde minik meleğimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. 2650 gr doğdu fıstığım sağlıklı şükür. Tek sıkıntımız süt. İlk 2 gün gelmedi 3. Gün yani dün geldi ilk kez ama kızım ilk günden beri iyi emmiyor 3-4 defa çekiyor duruyor sonra tekrar 3-4 defa çekiyor yani 10 dk emzirdiysem 3 dksı emiyor geri kalanı boş geçiyor. İlk günden beri mama verdim mecbur ama öncesinde hep emzirip sonra mamasını veriyorum dün süt gelince o da ememeyince göğüslerim ağrıdı şişti iyice. Bugün lansinoh elektrikli süt sağma makinası aldım birazdan onu kullanmaya başlıycam inş artar sütüm. Allahım doğum yapmamışlara hayırlı doğumlar doğum yapmışlara da neşeyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
Aynen 3 gundr hep yuruyrm merdiven inip ckiyrmyk banamisin demiyoKızlar 3 km yürüdük. Artık böyle de gelmezse nasıl gelecek bilmiyorum!
Canım gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün :)Selam kızlar ayın 2sinde minik meleğimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. 2650 gr doğdu fıstığım sağlıklı şükür. Tek sıkıntımız süt. İlk 2 gün gelmedi 3. Gün yani dün geldi ilk kez ama kızım ilk günden beri iyi emmiyor 3-4 defa çekiyor duruyor sonra tekrar 3-4 defa çekiyor yani 10 dk emzirdiysem 3 dksı emiyor geri kalanı boş geçiyor. İlk günden beri mama verdim mecbur ama öncesinde hep emzirip sonra mamasını veriyorum dün süt gelince o da ememeyince göğüslerim ağrıdı şişti iyice. Bugün lansinoh elektrikli süt sağma makinası aldım birazdan onu kullanmaya başlıycam inş artar sütüm. Allahım doğum yapmamışlara hayırlı doğumlar doğum yapmışlara da neşeyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
Canım aldıysan kesinlikle koy inş ihtiyaç duymazsın ama lazım olabiliyorHastane çantasına süt pompasını da koydunuz mu?
Aldım canım. Koyayım o halde. Tşk ettim? Mama filan vermek gerekirse diye kaşık filan koyayım mı?Canım aldıysan kesinlikle koy inş ihtiyaç duymazsın ama lazım olabiliyor
İnşallah canım ne güzel dedin, içim ferahladı!
Kusura bakma canım ben aradan girip çıkınca böyle kluyor:)) inşsağlıkla doğruurz hepimiz ve kokaylıkla..Biliyorum canım fark olduğunu arkadaşa doktoru bebek büyük çok kesi olur sezeryan olsun demiş ya. Sanki sezeryan da kesmiyorlar gibi. O yüzden dedim ben hangisi daha kötü diye. Yani cevabını bildiğim şeyi soruyla yönelttim.
Evet canım cumaya kadar gelmezse suni vericek sanırım sende berna hanımamı gidiyosunBana salı sezeryan dedi cnm baakaalm sana suni falan dedi mi acaba
Pompadan önce de sıcak su tut memelere duşta canım bayağı etkisi olur.Selam kızlar ayın 2sinde minik meleğimi spinal sezeryanla kucağıma aldım. 2650 gr doğdu fıstığım sağlıklı şükür. Tek sıkıntımız süt. İlk 2 gün gelmedi 3. Gün yani dün geldi ilk kez ama kızım ilk günden beri iyi emmiyor 3-4 defa çekiyor duruyor sonra tekrar 3-4 defa çekiyor yani 10 dk emzirdiysem 3 dksı emiyor geri kalanı boş geçiyor. İlk günden beri mama verdim mecbur ama öncesinde hep emzirip sonra mamasını veriyorum dün süt gelince o da ememeyince göğüslerim ağrıdı şişti iyice. Bugün lansinoh elektrikli süt sağma makinası aldım birazdan onu kullanmaya başlıycam inş artar sütüm. Allahım doğum yapmamışlara hayırlı doğumlar doğum yapmışlara da neşeyle sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?