2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Kızlar tahlil sonuçlarımi aldim idrar da protein +1 çıktı tansiyon yükselmesi ödem de vardı doktor tansiyonunu sıkı takip et dedi 14 un yukarsina çıkmasın dedi. Benim bazen 15 e çıktığı oluyordu. Gebelik zehirlenmesi vs yazıyor nette ondan olmam dimi ?

Kızlar tahlil sonuçlarımi aldim idrar da protein +1 çıktı tansiyon yükselmesi ödem de vardı doktor tansiyonunu sıkı takip et dedi 14 un yukarsina çıkmasın dedi. Benim bazen 15 e çıktığı oluyordu. Gebelik zehirlenmesi vs yazıyor nette ondan olmam dimi ?

Öyle olsa doktorun salmazdı. Dediklerine dikkat et.. Stres güneş yorgunluk tatlılarsan vs kaçın..
Nar suyu da tansiyon düşürür bilgin olsjn..

Arkadaşlar bugün bebeğimi hiç hissetmedim..Hemen gittim doktorum bi prob olmadğını söyledi.. Sonunda çatı muayenesini bende gördüm.. Çok utanıyo insan ya.. Ama şuan için normal doğuma engel bi durum yokmuş. NST ye de ilk defa girdim sancım çıkmadı.. Haftaya gel dedi.. Daha ne kadar gidicem ya doğurmak istiyorum artık.

Kızlaarr

Ela bugün 4 günlük oldu. Telefonları bile bugün açmaya başladımben. Öncesinde buraya yazabilen arkadaşları çok tebrik ediyorum. :)

Bu süre zarfında doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Gözlerimiz aydın. Allah yavrularımıza sağlıklı mutlu ve huzurlu ömürler nasip etsin.

Geleyim doğum hikayeme.
En son mesajım salı gecesi hadi yürüyüşe mesajımdı. İşte o yürüyüş esnasında ben bi ıslaklık hissettim. Eşme dedim k ya suyum geld ya çşimi öyle bir kaçırdım ki hiç bir şey hissetmedim. Az ilerde cafenn wcsne kadar yürüdüm. Baktım çamaşırım açık kırmızı olmuş. Çok sevindim. Gttm eşime doğum başlamış dedim bi telaşlandı. Dedm sakin ol acelelk birşey yok hadi yürüyüşe devam. Yürüdük arabamıza bndk. Evmze geldik arabadan inmemle yerler ıslanmaya başladı. Dru arayıp suyum geldi deyince geç o zaman hastaneye dedi. Evde minik bi duş alıp bişiler atıştırıp hastaneye gittim. 2cm açıklık varmış. Ağrıda çok değildi. Az yürüdük falan sonra dinlendim 1 saat uyumuşum. Saat 7de hemşire geldi sancılarınız vurmuyor suniye başlıyoruz dedi. Acı ondan sonra başladı. 10 10bucuğa kadar sancı çektim. Dr epidural yapmak istemedi doğum yavaşlamasın diye. 7cmde ben yapalım diyince epidural takıldı. Takalır takılmaz rahatladım. Acılar hafifledi. Epidural canmış kızlar aklınızda bulunsun. Saat 1 gibi tam açıklık dediler ıkınma çalışmaları başladı. 2 3 denemeden sonra doğımhaneye aldılar beni. Herhalse 3 5 ıkınmada doğdu miniğim. 3800gr 51cm sağlıklı bir ela bebek :) 3.5 tane dikişim var

Çok güzel bir doğumdu. İnşallah darısı başlarınıza olsun.

Son notum; epidural candır :KK66:

hay maaşaallah darısı tüm hamişlerin başına
sağlıkla :)
size de musmutlu sağlıklı günler dilerim canım

Öyle olsa doktorun salmazdı. Dediklerine dikkat et.. Stres güneş yorgunluk tatlılarsan vs kaçın..
Nar suyu da tansiyon düşürür bilgin olsjn..

Fazla ayakta kalma dedi doktor ben yürüyüş yapıyordum her aksam birakicam sanırım. Tuzsuz yiyorum artik ekmeksiz doymuyordum sanki ama bebegim için ekmeği de kesicem. Dondurma yiyebilir miyim peki ?

Bende yok öyle bir şey ya :/ yani çok nadir oluyor. Gece yatarken oluyor genelde o yüzden Ben de yorgunluktan galiba diye düşünüyorum. Hareketleri iyiyse bebişin korkulacak bir şey yok. Zaten yarınmış randevun. Doğum sancısı gibi olsa hem düzenli olur hem de şiddeti de fazla olur. Gün içinde artarsa ağrın filan o zaman ararsın. Yani tabi yine seçim senin için rahat etmeyecekse ara şimdi de :)
Normal doğum mu olacak inşallah?
Şimdilik normal gözküyor Allah izin verirse. Normal doğum yapan arkadaşları aradım da normal dediler. Onlarda da olmuş. Hareketleri iyi çok şükür zaten en önemlisi oymuş. Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah. Sen normal mi sezeryan mi düşünüyorsun?

Fazla ayakta kalma dedi doktor ben yürüyüş yapıyordum her aksam birakicam sanırım. Tuzsuz yiyorum artik ekmeksiz doymuyordum sanki ama bebegim için ekmeği de kesicem. Dondurma yiyebilir miyim peki ?

Şekersiz dondurma yiyebilirsin sanırım şekerden kaçınman lazım tansiyon provlemin olduğı için.. Ama çok canın çekip içip yanıyorsa bencd bir toptan bir şey olmaz.. Ben de kendime şekersz komposto yaptım ona dadanıyorum içim yandıkça...
Gerçi benim de düşük tansiyon ğrovlemim var..

Şimdi buradaki doktorada gittim cumadan beri 3496 gr olmuş bu kızçe beni öldürecek :) ayaklarını ısırcam onun :) 10 günde aldığının iki katını üç günde alıyor boşa endişelenmişim allaha şükür hiç bir problemi yok beklemiycem artık sancı anlamında hiç bi şey yok yani kalp atışlarıda çok iyi son hazırlıklar:skandal:

Şimdilik normal gözküyor Allah izin verirse. Normal doğum yapan arkadaşları aradım da normal dediler. Onlarda da olmuş. Hareketleri iyi çok şükür zaten en önemlisi oymuş. Allah hepimize kolay sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah. Sen normal mi sezeryan mi düşünüyorsun?
Ben de normal istiyorum inşallah da bakalım önümüzdeki hafta çatı muayenesi var. Bir sorun çıkmazsa normal olacak inşallah. İki kat merdiveni 4 kez indim çıktım. Perine masajı yaptım yapabildim mi bilmiyorum tabi. Hurmamı yicem inşallah faydası olur :)

Ben de normal istiyorum inşallah da bakalım önümüzdeki hafta çatı muayenesi var. Bir sorun çıkmazsa normal olacak inşallah. İki kat merdiveni 4 kez indim çıktım. Perine masajı yaptım yapabildim mi bilmiyorum tabi. Hurmamı yicem inşallah faydası olur :)

Hurmaya yürekten inanıyorım ben. Doğum anında her yediğimde sancım yükselip açılmam oşdu ama o günden beri korkumdan ağzıma süremedim:)) hala hurma yiyemiyorum mesela:))) ama yakında sütüme karıştırıp smoothie yapıcam:)

• Beğen
Reactions: 9ay
ben hurmayı artırmştım heralde sancıyı o yaptı. Eğilip kalkmak çok etkili bence ben ne zaman eğilsem bebiş sanki aşağıya daha fazla iniyor ve idrar torbama baskı yapıyor...Benim de çatı muayenesi haftaya. Artık bol bol dua etmek lazım...

Şekersiz dondurma yiyebilirsin sanırım şekerden kaçınman lazım tansiyon provlemin olduğı için.. Ama çok canın çekip içip yanıyorsa bencd bir toptan bir şey olmaz.. Ben de kendime şekersz komposto yaptım ona dadanıyorum içim yandıkça...
Gerçi benim de düşük tansiyon ğrovlemim var..

Keske benim de düşük olsa bebek zehirlenicek diye korkuyorum ben. İnşallah bebeklerimizi sağ salim.kucağımıza alırız. Rabbim bebeklerimizi korusun. Bende şekersiz komposto yapayım en iyisi o olacak sanırım. Teşekkürler cevabın için canım sagolasin.

Back
X