Kızlaarr
Ela bugün 4 günlük oldu. Telefonları bile bugün açmaya başladımben. Öncesinde buraya yazabilen arkadaşları çok tebrik ediyorum. :)
Bu süre zarfında doğum yapan arkadaşları tebrik ederim. Gözlerimiz aydın. Allah yavrularımıza sağlıklı mutlu ve huzurlu ömürler nasip etsin.
Geleyim doğum hikayeme.
En son mesajım salı gecesi hadi yürüyüşe mesajımdı. İşte o yürüyüş esnasında ben bi ıslaklık hissettim. Eşme dedim k ya suyum geld ya çşimi öyle bir kaçırdım ki hiç bir şey hissetmedim. Az ilerde cafenn wcsne kadar yürüdüm. Baktım çamaşırım açık kırmızı olmuş. Çok sevindim. Gttm eşime doğum başlamış dedim bi telaşlandı. Dedm sakin ol acelelk birşey yok hadi yürüyüşe devam. Yürüdük arabamıza bndk. Evmze geldik arabadan inmemle yerler ıslanmaya başladı. Dru arayıp suyum geldi deyince geç o zaman hastaneye dedi. Evde minik bi duş alıp bişiler atıştırıp hastaneye gittim. 2cm açıklık varmış. Ağrıda çok değildi. Az yürüdük falan sonra dinlendim 1 saat uyumuşum. Saat 7de hemşire geldi sancılarınız vurmuyor suniye başlıyoruz dedi. Acı ondan sonra başladı. 10 10bucuğa kadar sancı çektim. Dr epidural yapmak istemedi doğum yavaşlamasın diye. 7cmde ben yapalım diyince epidural takıldı. Takalır takılmaz rahatladım. Acılar hafifledi. Epidural canmış kızlar aklınızda bulunsun. Saat 1 gibi tam açıklık dediler ıkınma çalışmaları başladı. 2 3 denemeden sonra doğımhaneye aldılar beni. Herhalse 3 5 ıkınmada doğdu miniğim. 3800gr 51cm sağlıklı bir ela bebek :) 3.5 tane dikişim var
Çok güzel bir doğumdu. İnşallah darısı başlarınıza olsun.
Son notum; epidural candır