- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.861
Canımmmm gözün aydın!!! Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler yazsın.Selamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle
06.06.2016 oglen saatlerinde spinal sezaryen ile dunyaya geldi yavrum
Cok minnos olmasi ile anneyi biraz uzdu ama
46 cm boyu, 2.800 gr da kilosu
Tun hastane bebegin emmesi icin ugrasuyoruz resmen sutum gelsin diye yapmadigim kalmadi
R r0s3n H history1985
Canım senin durum nasıl ?Canımmmm gözün aydın!!! Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı, mutlu, uzun ömürler yazsın.
Sütün Gelecek merak etme. Allah onun kısmetini gönderecek. Bundan emin ol. Genelde 3 gün sonra gelir. Sen uğraşmaya devam et. Şu an 1 damla bile gelse o başarıdır.
Benim bildiğim kadarıyla; henüz sancım yok, nişan, su gelmesi vs yok, bebek hareketleri iyi. Karnım hala yukarıda görünüyor ama sanki bebeğin pozisyonu doğuma uygun gibi hissediyorum.Canım senin durum nasıl ?
Günaydın :) Ben bu sabah aynısını eşime söyledim. Ama benin bir kaç gecedir dönerken çok ağrım ve o çat sesi oluyor. Ben düzenli egzersizlere daha bu hafta başlayacağım (işi bugün bırakacağım için), artık hazırlasın vücudum kendini de doğurayım istiyorum :)Günaydın kızlarrrr :)
Gece yatakta dönerken çatı kemiğimden bildiğiniz çat diye ses geldi :)
Nasıl abandıysam egzersizlerde artık
İnşallah hiç gerek kalmaz kendiliğinden gelir canım benimde cmtesi 40dolıyor duruma göre bakıcaz dedi doktor bende de tık yok sanki hamile değilimBenim bildiğim kadarıyla; henüz sancım yok, nişan, su gelmesi vs yok, bebek hareketleri iyi. Karnım hala yukarıda görünüyor ama sanki bebeğin pozisyonu doğuma uygun gibi hissediyorum.
Yarın doktor randevum var. Biraz açılma varsa (ki maalesef hiç bir şey hissetmedim) suni sancı ile doktorun tabiriyle "bir omuz da biz atacağız". Yok hiç bir ilerleme yoksa doktor 40+3 olan cuma günü sezaryen öneriyor. Çok istersen 41'e kadar da Zaman veririm diyor. Bunun kararını vereceğiz. Allah doğru kararı vermeyi nasip etsin yada o güne kadar kendiliğinden doğum başlasın diye dua ediyorum
Hic üzülme cnm bebeğin sağlıklı ya önemli olan o.sen mutlu oldukça sütün artacak.hem ilk günler bile olmasi normal zamanla o da emmeyi öğrenecek annesi.benim yeğenim de 2800 doğdu bir ay sonra küçük bir tosuncuk olmuştu kolları boğum boģumduSelamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle
Tun hastane bebegin emmesi icin ugrasuyoruz resmen sutum gelsin diye yapmadigim kalmadi
R r0s3n H history1985
Doktordayım şuanda nst den sonra kontrol olacağım sorarım neymış bu ses söylerim sana da :))Günaydın :) Ben bu sabah aynısını eşime söyledim. Ama benin bir kaç gecedir dönerken çok ağrım ve o çat sesi oluyor. Ben düzenli egzersizlere daha bu hafta başlayacağım (işi bugün bırakacağım için), artık hazırlasın vücudum kendini de doğurayım istiyorum :)
Ah canım tebrik ederiz. Elbet alacak memesini de büyüyecek de. Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Pst: 46814638 .!.:Selamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle
R r0s3n H history1985
Selamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle
R r0s3n H history1985
Valla çok sevinirim, benin kontrolüm taaa cumartesi günü :) bu sesler geldiğinden beri ağrılarım çok artmaya başladı ben kendimce bebeğin yerleşmeye çalışıyor olabileceğini düşündüm ama bakalım doktorun ne diyecek :)Doktordayım şuanda nst den sonra kontrol olacağım sorarım neymış bu ses söylerim sana da :))
Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sütün gelir biran önceSelamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle
R r0s3n H history1985
Canim benimmm gozunaydin valla cok sevindimm bundan sonrada bize destek vericeksin birakma biziAyy cnm bi sni alinti aldm kmse kirilmasin vaktm yk cnku :) snde pesimden gel insallah :)
Hayirli olsun canim guc verdin bize normal dogum icin Allah razi olsun. Dogum sancisi dedikleri sey neye benziyo neyin siddetlidi bilsem dayanirim dayanamam dicemde bi anlayamadim nasil biseyKızlar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Gelelim beklenen dogum hikayeme.
Ben son bir haftadir her aksam ort 2.5-km yürüdüm iki gun oncede ayıptır iliskiye girdik oda faydali oldu bence. Sabah altida sanci vurdu ama cok değil regl baslangici gibi.uyumaya devam ettim. 8:30 da cisim geldi kacirdim sandim vc de nisan ile su birarada geldi. Hemen evde hasta bezim vardi gecirdim. Ama sanci yok hic hissetmiom
Hastanede ilk muayenede 3cm aciklik vardı suyumda geldigi icin hemen yatis nst ve suni sanci olayi
Bastan suni istemedim ama dokrorum kuruya kalir dedi. Nst de sancilar 100 u geçiyo ama ben hic hissetmiom cok rahatti.fotolar falan laylatlom.bi baktilar 6cm olmus bile. Ama kafası yanda duruyo.ebe muayene baya kurcaladi ama hep aynı pozisyonda uyumaktan oraya kafayi dayamis yavrucak ittirio kendini ama kanalda degil.bende hissediyorum ayaklar yukarda kendini ittirdi cok. 8 cm oldu tabi ozaman agrim siddrtlendi 3dk bir ama dayanilio yani abartilcak hic birsey yok . Topla comelme hareketleri cok faydali zaten ekip yönlendirme yapio.bi baktilar 8 cm aciklik var ama kafa yanda kanala girmeden ittirdigi icin kendini kafası sismis. Doktorum anlatti durumu ultrasonda da gosterdi ikna oldum dedim o iyi olsun. Cunku sancim acilmam iyi ama ikinmada gelmiyor bu yuzden.
Sezeryana acil karar verildi. Spinal oldum cok rahat dikis mikis agrisi hic yok . Yani regl olucaksinizda baslangici gibi agrilar. Ikisinide yasadim ikiside cok kolay kizlar sakin korkmayin Allah yardim ediyor nefes egzersizi cok ise yariyor. Okadar agri cektim ama hic pisman degilim bu uyuyan melegi gorunce:) ben elimden geleni yaptim hep hayirlisini Diledim demekki hayirlisi buymus çok şükür
Canim o ilac nedir adi ne? Aklimizda bulunsun not alalimCanım hayırlı olsun prof özer palanın önerdiği bi ilaç var yan etkisiz yılarca kendi onu vermiş sütü gelmeyen hastalarına son çare onu da dene bence
rabbim sağlıklı uzun ömürler versin cnm 3 kılonun ustunde değilmiydi ufaklık yanlış mı olçmüş canı sağolsun alır kıloyu uzulme annesi bol bol yeşillik ye süt yapar benım ufaklık da cok kucuk halenSelamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle
R r0s3n H history1985
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?