2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323

Yanlış biliyorsun.. Sezaryan stresi diye bir şey bile var, bebek hazır olmadan sancısız sezaryanla alınınca stres olup yoğun bakıma alınabiliyor endensiz.. Sebebi de onun verdiği stres sadece..

Canım ne güzel anlatmışsın geçmiş olsun tekrar :) nefes egzersizleri işe yarıyor demişsin onlar için eğitim filan aldın mı yoksa video filan mı? ben de iZleyim

Hastanede kontrollere geldigimde danisman ebe nst cekilirken anlatmisti hep küçük kucuk egitimler veriyodu
Karnin yukarı kalkicak sekilde burnundan derin nefes aliyosun 10 kadar sayiyorsun.hatta bebeğin dogmus bir gül koklar gibi 10 a kadar say burnundan icine cek kokuyu hisset
ağzından ona kadar sayarak ver demisti. Gül koklarken nasil hemen birakmak istemeyiz o kokuyu öyle.bebeginiz Rabbimin size verdigi güller koklayin gulunuzu dedi. Ben suan o gulumun gercek kokusunu aliyorum icime. Hamd olsun bin ker Rabbim hayirlisi ile saglikla sizleri de kavustursun ins.

Canım sen elinden geleni yapmışsın
Tabiki öncelik bebeğinin sağlığı oda istemiş normal gelsin ama hedefi şaşırmış garibim :)
Sağlıklı sıhhatle bir aile olarak yaşlanmanız dileği ile kendinize iyi bakın :)

Canım çok teşekkür ederim inşallah ne güzel demişin.

Kızlar dun o kadar kasılma ile birlikte şiddetli ağrım vardı ki dogurucam sandım ama yine gitti :) bu gidişle çocuk içimde kalacak :) bana geçen sancı yapmışlar :)

Sabret canım o sancılar seni yokluyor şuanda
Az kaldı gelecek :))

Ayyy inşallah canım valla çok istedim dun doğurayım diye ama yok tik diye kesildi :) dun gece de uykumdan kaldirdi 1 kere kasılma ile şiddetli sanci oda kaçtı sonra dedim ben bu gidişle doguramicam en iyisi yat :) ağrısız kasılmalarım var simdi :) tuvalete gidiyorum ne nişan ne su :) umudu kestim.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım. İnşallah meleğini alır koklarsin bize de burdan yaz meleğini koklayınca :) darısı da bizlere artik :)

Günaydın kızlarrrr :)
Gece yatakta dönerken çatı kemiğimden bildiğiniz çat diye ses geldi :)
Nasıl abandıysam egzersizlerde artık

Selamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle

06.06.2016 oglen saatlerinde spinal sezaryen ile dunyaya geldi yavrum

Cok minnos olmasi ile anneyi biraz uzdu ama

46 cm boyu, 2.800 gr da kilosu

Tun hastane bebegin emmesi icin ugrasuyoruz resmen sutum gelsin diye yapmadigim kalmadi

R r0s3n H history1985

Günaydın arkadaşlar. zeyzey3428 den haber var mı?

Benim bugün doktorum yok. Murphy'nin kanunlarına göre bugün doğurmam lazım :)Biliyorsunuz koşullar uygun olmadığı zaman gerçekleşir bir şey. Bundan sonra yürüyüşü bırakıyorum. Şunları deneyeceğim:

Hastane çantalarını boşaltmak
Eşimi uzak bir yere tatile göndermek
Hastaneye uzak yerlerde gezmeye gitmek
Arabanın benzin deposunu daima boş tutmak

belki bunlar işe yarar :)

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Hayırlısı olsun. Bir şeyde ısrar etmemek lazım. Burada amaç sağlıklı Bebek dünyaya getirmek. Sen de iyileşirsin zaten. Benim arkadaşım 3. Sezaryenini oldu. Maşallah gayet sağlıklı kendi de 3 çocuğu da. İlk günler zor olur ama zamanla geçer.
Ne kadar güzel bir heyecan. Saatler içinde bebeğini kucağına alacaksın. Acaba yüzü nasıl bunu göreceksin. Çok güzel çok! İnşallah çok iyi bir doğum olur

Canım hayırlı olsun prof özer palanın önerdiği bi ilaç var yan etkisiz yılarca kendi onu vermiş sütü gelmeyen hastalarına son çare onu da dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…