2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    323
Ne güzel anlatmışsın canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah♡♡darısı başımıza..

Sordum canım çatı kemiklerin açılıyormuş o yüzden
Benim kızım daha doğum kanalına inmemiş belki seninki yerleşmiştir :)

Kizlar doktora gittim. Ne sanci cikti ne bi degisiklik var. Doktorda 1 hafta sonraya randevu verdi. Bi hafta oyle beklicem galiba.
Canim acele etme bende ayni durumdayim. Dunde dedigim gibi sancin olmasi gerekmiyormus illa. Bi anda baslar ve doguma girersin dedi. Burda her birimizin farkli farkli sekilde dogumu basliyor. Illa herkesin cok onceden sancisi acilmasi olmasi gerekmiyor. Birbirimizden gordukce bende niye yok moduna giriyoruz anladigim. No panic daha vaktimiz var.

Kızlar bugün kontrolüm vardı
Nst girdim kızım yine uykusundan geç uyandı ikinci nst istedi doktor:))
Kızımın uyku saatleri bildiğim için endişelenmedim
Ama ultrasonda bir bakışı var '' beni neden uyandırdınız '' der gibi sinirli bakmış :))
Sancı açılmam vs yok , doğum kanalına inmemiş böcük kızım yüzü hala dönük
3560 gr 53 cm olmuş
Doktor haftaya gel kanala inmemişse yatışını yapalım dedi

Sanirim canim. Allah hayirlisini versin 40 a kadar gelsin demicem artik :)

Sordum canım çatı kemiklerin açılıyormuş o yüzden
Benim kızım daha doğum kanalına inmemiş belki seninki yerleşmiştir :)
Canım çok teşekkürler haber verdiğin için. Geçen cumartesi doktor çıkışa çok yakın duruyor dedi ama doğum kanalından bahsetmedi. Yalnız bugün aşırı baskı hissediyorum ve karnım kucağımda oturuyor gibiyim. Bu cumartesi öğreneceğim artık kanala inip inmediğini.. Tez vakitte yollarını bulsalar da bizi daha fazla bekletmeden gelseler bebişler, ne güzel olurdu :)

Yatışını yapıp ne yapacak yani canım, sezaryen mi?

Metpamid canım bulantı ilacı sür kanallarını açıyormuş
dlrsordn metpamid süte geçer.emzirenlerde off label yani etiket dışı kullanılıyor. Anne üzerinde yan etkileri var. Bebeğe etkisi de çalışılmadığı için bilinmiyor. Kesinlikle kullanmayın. sık sık emzirerek, sıcak uygulaması, sağma, süt yapan çaylar, malt içecekleri hepsi denenmeli.

O zaman inmiştir seninki :)
Sağlıkla gelsin önemli olan bu
Doktorumu beklerken yeni doğmuş kız bebek geçiyordu hastane bebek yatakları oluyor ya onun içinde pembiş pembişte giyinmiş uyuyor çokkkk tatlı onu görünce çok duygulandım heveslendim
Doktora bugün doğurt beni diyecektim nerdeyse :))

Hayirli olsun canim guc verdin bize normal dogum icin Allah razi olsun. Dogum sancisi dedikleri sey neye benziyo neyin siddetlidi bilsem dayanirim dayanamam dicemde bi anlayamadim nasil bisey

Cnm kasiklardan gelen bildigin regl agrisi. Zaten baslarda öyle cok yuksek olmuyo siddeti yani bir gelio nefes alip vererek aylatiyorsun sonra 15 dk laylaylom. Sonlara dogru siklasiyor ve siddetleniyor ama o zamanda sonu yani biliosun ki bir kac agridan sonra melegime kavusucam bu yüzden metanetli oluyorsun. Sezeryanda cok zor degil ikiside kolay kimse korkmasin bol bol dua edin

Can'ım gözünaydın analı babalı sağlıkla büyüt inşallah. Benimki de 2870 gr doğdu ben de baya bozuldum bu duruma ama şükür küveze girmediler ya

Aynen canım ameliyat yapacağız dedi inmezse
Ayy ya ne aceleci doktorlar sıkıntı yoksa 41e kadar yolu var bence. Doğumlar genelde 40 41de oluyor. Bakalım benimki ne diyecek. Gerçi normal istiyorsan 40a kadar beklerz demişti. Anlaşılan benimki de 40 dolunca alalım diyecek. Bu arada kanala girince yüzü nereye dönük oluyor?

Aynen canım ameliyat yapacağız dedi inmezse
Yanlış anlama lütfen sen kesinlikle daha iyi araştırmışsındır ve düşünmüşsündür ama bebekler doğum başladığı zaman da inebiliyorlar kanala, hatta sancıyla beraber inenler de varmış. Eğer normal doğum arzu ediyorsan biraz daha beklemek istemez misin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…