- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi deeplydisturbed
-
- #40.881
Ne güzel anlatmışsın canımm Allah analı babalı büyütsün inşallah♡♡darısı başımıza..Kızlar hepinize guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Gelelim beklenen dogum hikayeme.
Ben son bir haftadir her aksam ort 2.5-km yürüdüm iki gun oncede ayıptır iliskiye girdik oda faydali oldu bence. Sabah altida sanci vurdu ama cok değil regl baslangici gibi.uyumaya devam ettim. 8:30 da cisim geldi kacirdim sandim vc de nisan ile su birarada geldi. Hemen evde hasta bezim vardi gecirdim. Ama sanci yok hic hissetmiom
Hastanede ilk muayenede 3cm aciklik vardı suyumda geldigi icin hemen yatis nst ve suni sanci olayi
Bastan suni istemedim ama dokrorum kuruya kalir dedi. Nst de sancilar 100 u geçiyo ama ben hic hissetmiom cok rahatti.fotolar falan laylatlom.bi baktilar 6cm olmus bile. Ama kafası yanda duruyo.ebe muayene baya kurcaladi ama hep aynı pozisyonda uyumaktan oraya kafayi dayamis yavrucak ittirio kendini ama kanalda degil.bende hissediyorum ayaklar yukarda kendini ittirdi cok. 8 cm oldu tabi ozaman agrim siddrtlendi 3dk bir ama dayanilio yani abartilcak hic birsey yok . Topla comelme hareketleri cok faydali zaten ekip yönlendirme yapio.bi baktilar 8 cm aciklik var ama kafa yanda kanala girmeden ittirdigi icin kendini kafası sismis. Doktorum anlatti durumu ultrasonda da gosterdi ikna oldum dedim o iyi olsun. Cunku sancim acilmam iyi ama ikinmada gelmiyor bu yuzden.
Sezeryana acil karar verildi. Spinal oldum cok rahat dikis mikis agrisi hic yok . Yani regl olucaksinizda baslangici gibi agrilar. Ikisinide yasadim ikiside cok kolay kizlar sakin korkmayin Allah yardim ediyor nefes egzersizi cok ise yariyor. Okadar agri cektim ama hic pisman degilim bu uyuyan melegi gorunce:) ben elimden geleni yaptim hep hayirlisini Diledim demekki hayirlisi buymus çok şükür
Kaç haftalıksın tam canım ? Ya aslında insanlar genelde 40+.. Larda doguruyor biZe sıkıntı bastı sanırım
Ben de hamile değil gibiyim. Allah'tan bebek hareketleri var. Başka hamile olduğumu hissettiren hiç bir şey yok.İnşallah hiç gerek kalmaz kendiliğinden gelir canım benimde cmtesi 40dolıyor duruma göre bakıcaz dedi doktor bende de tık yok sanki hamile değilim
Sordum canım çatı kemiklerin açılıyormuş o yüzdenValla çok sevinirim, benin kontrolüm taaa cumartesi günü :) bu sesler geldiğinden beri ağrılarım çok artmaya başladı ben kendimce bebeğin yerleşmeye çalışıyor olabileceğini düşündüm ama bakalım doktorun ne diyecek :)
Bebek iyi olsun da. Yeri azaldığı için hareketleri azalmıştır canım.Kizlar doktora gittim. Ne sanci cikti ne bi degisiklik var. Doktorda 1 hafta sonraya randevu verdi. Bi hafta oyle beklicem galiba.
Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etain canım.. Benim spinal olcakmış senin nasıl..Evet canım sezeryan benim de haftaya çarşamba olacak nasipse.
Canim acele etme bende ayni durumdayim. Dunde dedigim gibi sancin olmasi gerekmiyormus illa. Bi anda baslar ve doguma girersin dedi. Burda her birimizin farkli farkli sekilde dogumu basliyor. Illa herkesin cok onceden sancisi acilmasi olmasi gerekmiyor. Birbirimizden gordukce bende niye yok moduna giriyoruz anladigim. No panicKizlar doktora gittim. Ne sanci cikti ne bi degisiklik var. Doktorda 1 hafta sonraya randevu verdi. Bi hafta oyle beklicem galiba.
Sanirim canim. Allah hayirlisini versin 40 a kadar gelsin demicem artik :)Canim acele etme bende ayni durumdayim. Dunde dedigim gibi sancin olmasi gerekmiyormus illa. Bi anda baslar ve doguma girersin dedi. Burda her birimizin farkli farkli sekilde dogumu basliyor. Illa herkesin cok onceden sancisi acilmasi olmasi gerekmiyor. Birbirimizden gordukce bende niye yok moduna giriyoruz anladigim. No panicdaha vaktimiz var.
Canım çok teşekkürler haber verdiğin için. Geçen cumartesi doktor çıkışa çok yakın duruyor dedi ama doğum kanalından bahsetmedi. Yalnız bugün aşırı baskı hissediyorum ve karnım kucağımda oturuyor gibiyim. Bu cumartesi öğreneceğim artık kanala inip inmediğini.. Tez vakitte yollarını bulsalar da bizi daha fazla bekletmeden gelseler bebişler, ne güzel olurdu :)Sordum canım çatı kemiklerin açılıyormuş o yüzden
Benim kızım daha doğum kanalına inmemiş belki seninki yerleşmiştir :)
Metpamid canım bulantı ilacı sür kanallarını açıyormuşCanim o ilac nedir adi ne? Aklimizda bulunsun not alalim
Yatışını yapıp ne yapacak yani canım, sezaryen mi?Kızlar bugün kontrolüm vardı
Nst girdim kızım yine uykusundan geç uyandı ikinci nst istedi doktor:))
Kızımın uyku saatleri bildiğim için endişelenmedim
Ama ultrasonda bir bakışı var '' beni neden uyandırdınız '' der gibi sinirli bakmış :))
Sancı açılmam vs yok , doğum kanalına inmemiş böcük kızım yüzü hala dönük
3560 gr 53 cm olmuş
Doktor haftaya gel kanala inmemişse yatışını yapalım dedi
Metpamid canım bulantı ilacı sür kanallarını açıyormuş
O zaman inmiştir seninki :)Canım çok teşekkürler haber verdiğin için. Geçen cumartesi doktor çıkışa çok yakın duruyor dedi ama doğum kanalından bahsetmedi. Yalnız bugün aşırı baskı hissediyorum ve karnım kucağımda oturuyor gibiyim. Bu cumartesi öğreneceğim artık kanala inip inmediğini.. Tez vakitte yollarını bulsalar da bizi daha fazla bekletmeden gelseler bebişler, ne güzel olurdu :)
Aynen canım ameliyat yapacağız dedi inmezseYatışını yapıp ne yapacak yani canım, sezaryen mi?
Hayirli olsun canim guc verdin bize normal dogum icin Allah razi olsun. Dogum sancisi dedikleri sey neye benziyo neyin siddetlidi bilsem dayanirim dayanamam dicemde bi anlayamadim nasil bisey
Can'ım gözünaydın analı babalı sağlıkla büyüt inşallah. Benimki de 2870 gr doğdu ben de baya bozuldum bu duruma ama şükür küveze girmediler yaSelamlar bebegimi emzirmeye calismaktan cigerim soldu yeminle
06.06.2016 oglen saatlerinde spinal sezaryen ile dunyaya geldi yavrum
Cok minnos olmasi ile anneyi biraz uzdu ama
46 cm boyu, 2.800 gr da kilosu
Tun hastane bebegin emmesi icin ugrasuyoruz resmen sutum gelsin diye yapmadigim kalmadi
R r0s3n @history1985
Ayy ya ne aceleci doktorlar sıkıntı yoksa 41e kadar yolu var bence. Doğumlar genelde 40 41de oluyor. Bakalım benimki ne diyecek. Gerçi normal istiyorsan 40a kadar beklerz demişti. Anlaşılan benimki de 40 dolunca alalım diyecek. Bu arada kanala girince yüzü nereye dönük oluyor?Aynen canım ameliyat yapacağız dedi inmezse
Yanlış anlama lütfen sen kesinlikle daha iyi araştırmışsındır ve düşünmüşsündür ama bebekler doğum başladığı zaman da inebiliyorlar kanala, hatta sancıyla beraber inenler de varmış. Eğer normal doğum arzu ediyorsan biraz daha beklemek istemez misin??Aynen canım ameliyat yapacağız dedi inmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?